KOŞUUUUNNN Optimus Black V30A sürümüyle Türkiye ICS çıktı...

Sponsorlu Bağlantılar

adem-t

adem-t

Üye
Radyo olayı kötü oldu spirit de işe yaramıyor acil radyo apk lazım...:)

technoshark

technoshark

Üye
Radyo olayı kötü oldu spirit de işe yaramıyor acil radyo apk lazım...:)

Forumda mevcut olması lazım Apk dosyası, yoksa ben tekrar upload edeyim sizde kontrol edersiniz çalışıyor mu çalışmıyor mu diye..

adem-t

adem-t

Üye
Forumda mevcut olması lazım Apk dosyası, yoksa ben tekrar upload edeyim sizde kontrol edersiniz çalışıyor mu çalışmıyor mu diye..

Sevinirim, ben bi tane denedim hata verdi inşallah o değildir...:)

technoshark

technoshark

Üye
Sevinirim, ben bi tane denedim hata verdi inşallah o değildir...:)

bunu dene bakalım inşallah olur Olmasını temenni ediyorum (:

aliefe1907

Üye
Lg telefonlarda TRT radyo bandrol ücreti vermemek için radyosuz çıkartıyor Türkiye romlarını... ama o kadar problem değil.. lg e730 a singapur romu yükledim,hem gereksiz uygulamalar kalktı,hem radyo geldi hem daha hızlı

- - - Eklendi - - -

LG Optimus Black p970 için Singapur v30c romunu indirdim..bu akşam yükleyince sizlere düşüncelerimi aktarırım

baryel

Üye
Arkadaşlar yeni rom hayırlı olsun.Ben de tel. Lg Suite ile güncelledim.Daha sonra fabrika ayarlarına da döndüm.Sd kartı da sıfırla dedim.Fakat sd kartın içinde bir sürü dosya var ve eski şeyler hep duruyor.Sanki sıırlamamış .Sd kartı nasıl sıfırlayabilirim.Bilgisayardan biçimlendirsem problem olur mu?Bu dosyalar telefona taktığımda yine gelecek Mi?Bir de bu sd kartta sistem dosyaları falan varmı.Birde google playden yüklediğim bazı programramların exeleri duruyor.Lg Smart duruyor.Yardımlarınız için teşekkürler.....

aliefe1907

Üye
hafıza kartını pc de biçimlendirebilirsin,hiçbir sorun olmaz..gerekli dosya resim muzik vb almayı unutma... ayrıca exe lerin kalma sebebi dalvik ve data cache yapmamış olmalısın...recovery moddan halledebilirsin daha temiz olur

adem-t

adem-t

Üye
Arkadaşlar yeni rom hayırlı olsun.Ben de tel. Lg Suite ile güncelledim.Daha sonra fabrika ayarlarına da döndüm.Sd kartı da sıfırla dedim.Fakat sd kartın içinde bir sürü dosya var ve eski şeyler hep duruyor.Sanki sıırlamamış .Sd kartı nasıl sıfırlayabilirim.Bilgisayardan biçimlendirsem problem olur mu?Bu dosyalar telefona taktığımda yine gelecek Mi?Bir de bu sd kartta sistem dosyaları falan varmı.Birde google playden yüklediğim bazı programramların exeleri duruyor.Lg Smart duruyor.Yardımlarınız için teşekkürler.....
Sana gerekli programları alıp biçimlendirebilirsin dosyaları kendi otomatik ayarlıyor.

baryel

Üye
teşekkürler halletim.....

34formula

34formula

Üye
kardeşim ya ben telefonu v20d ye güncelledim sonra Lg mobile support tool'a girdim v20e ye güncelledi bu ne ya ne zaman v30a ya güncellicek teker teker v30a ya kadar olan tüm sürümleri yüklicem mi ben şimdi biri yardım etsin pls

enver_techno

enver_techno

Üye
kardeşim ya ben telefonu v20d ye güncelledim sonra Lg mobile support tool'a girdim v20e ye güncelledi bu ne ya ne zaman v30a ya güncellicek teker teker v30a ya kadar olan tüm sürümleri yüklicem mi ben şimdi biri yardım etsin pls

normal şartlarda V20D'den sonra V30A'ya güncellemesi gerek :s
Sen en iyisi V20D'yi SFT ile flashla sonra tekra dene.

34formula

34formula

Üye

normal şartlarda V20D'den sonra V30A'ya güncellemesi gerek :s
Sen en iyisi V20D'yi SFT ile flashla sonra tekra dene.

zaten sft ile flashladım sonra lg mobilesupport tool'a girdim güncelleme buldu v20e ye yükseltti şimdi tekrar girdim version bölümünde v20E yazıyordu yükseltmeyi başlat dedim bakalım v30a ya yükselir mi bekliyorum

- - - Eklendi - - -

olmassa da tekrar v30b fransaya dönerim daha iyi ya 2 dkda güncelleniyor zaten fransaya sft ile

npbıckın

Üye
oyun performansi nasil acaba

aliefe1907

Üye
tek tek güncelleme diye birşey yok kardeş... şuan güncel sürüm v30 ... lg mobile support tan güncelleyebilirsen zaten en güncel sürümü yükler... güncelleyemezsen >> burdan en güncel sürümü indir ve kdz update ile yükle ...

Optimus White

Optimus White

Üye
arkadaşlaer merhaba. yeni ics nasıl meraktan ölüyorum. dün güncelleme için lg pc suite bağladım telefonu. güncellemeleri kontrol et ededim. yeni yazılım var diyor . güncelle dediğimde ise sizin ki en son sürüm zaten ( v20e) diyor.? yardımmmmmm

aksaronur

Üye
arkadaşlaer merhaba. yeni ics nasıl meraktan ölüyorum. dün güncelleme için lg pc suite bağladım telefonu. güncellemeleri kontrol et ededim. yeni yazılım var diyor . güncelle dediğimde ise sizin ki en son sürüm zaten ( v20e) diyor.? yardımmmmmm
AYnı sorun bende de var LG Mobile Support Tool'da "The Cell phone is the latest version already. So you don't need to update." uyarısı alıyorum. Başka bir USB girişiyle denedim bu sefer güncellemeye çalıştı sonra hata verdi. Bilgisayar telefonu güncellememem için elinden geleni yapıyor sanırım. Lütfen yardım eder misiniz? Manuel olarak güncellemekten korkuyorum daha önce hiç yapmadım.

Optimus White

Optimus White

Üye
AYnı sorun bende de var LG Mobile Support Tool'da "The Cell phone is the latest version already. So you don't need to update." uyarısı alıyorum. Başka bir USB girişiyle denedim bu sefer güncellemeye çalıştı sonra hata verdi. Bilgisayar telefonu güncellememem için elinden geleni yapıyor sanırım. Lütfen yardım eder misiniz? Manuel olarak güncellemekten korkuyorum daha önce hiç yapmadım.

Normalde en son sürümü lg mobile support tool un bulup yüklemesi lazım. nasıl iş anlamadım. bu işte tecrübeli birisi herhalde yol gösterir bize.

Üst Alt