KOŞUUUUNNN Optimus Black V30A sürümüyle Türkiye ICS çıktı...

Sponsorlu Bağlantılar

quiet_young55

quiet_young55

Üye
    Konu Sahibi
Hız olarak evet hızlanmış Türkiye için yani bizim için rahatlıkla yükleyebilirsiniz :) 2.3 sürümdeki gereksiz programlar yok...

enver_techno

enver_techno

Üye
Dostum simdi benimki kiz gibi optimus black root falan yok pc ye takip mobil update den ICS yapabilirmiyim?

tabiki dostum :) şimdiden hayırlı olsun ;)

- - - Eklendi - - -

Şimdi Jellybean'i bekleme zamanı :D

qazedctgb

Üye
hala radyo olmamasi sinir bir durum. donanimsal olarak var. yani parasini vermisiz ama yazilim yokkk....

xcolakx

Üye
Yaklasik 20 dakika icinde guncelledim klavye sesi ekran kilidi acma yukardaki semboller harika olmus 2,3 te beklemeyin hayirli olsun :)

- - - Eklendi - - -

Ekran resmi alamiyorum ya anlamadim
Ana ekran gecisleri orta seviyede gorsellik iyi sesler iyi Telefon genel olarak %50bi kasma var

adem-t

adem-t

Üye
Quickmemo ile ekran görüntülerini alabilirsiniz.
Fransa 4.0 ROM'unu kullanıyordum Türkiye için olan ICS'yi yükledim gerçekten çok fark atıyor Fransa ROM'una tavsiye ederim.Tek eksiği radyosu onu da spirit fm gibi uygulamalarla çözücez artık.

hayyam27

Üye
bende yükledim begendim radyo olmaması hariç kalan güzel bence....

hayyam27

Üye
bende yükledim radyo hariç güzel ama şu radyo işine de bir çözüm bulsalar çok güzel olacak....

mtngln

mtngln

Üye
Ben yükledim gerçekten çok güzel ve kasma yok ben fmr memory cleaner kullanıyorum 2.3 te 300mb ta kadar boş ram im oluyordu bunda aynı proramla ics de ram temizlediğimde 230mb boş ram oluyor

denniz1

Üye
Dün akşam yükledim.çok iyi.tek eksi yanı pil çok çabuk bitiyo..

enver_techno

enver_techno

Üye
Yaa baba gibi mp3 player var sanki radyoyu çok kullanıyorsunuz gibi :) istediğin gibi listeni yap dinle hacı :D

mtngln

mtngln

Üye
Kamera çözünürlüğü kötüleşmiş 2.3 e göre

technoshark

technoshark

Üye
Hemen bende şimdi güncelleme yapıyorum fransa romundan feragat ediyorum :) Gelişmeleri bildiririm :)

Ocean258

Ocean258

Üye
Fransa romunu kullanıp rootlu olan biri Radio uygulamasının apk sını alıp paylaşsa çok faydalı bir iş yapmış olacak.

Optimus White

Optimus White

Üye
arkadaşlar ne diyorsunuz yükleyelim mi.şarj meselesi nasil

technoshark

technoshark

Üye
Açıkçası ben henüz deneyemedim, sürekli bir şeyler oluyor.. Orjinal Türkiye romuna geçmek istiyorum KDZ hata veriyor, Flash atmayı deniyorum flashım yok :D bir türlü bulamadım o kadar dosyalarım vardı bulamıyorum..

Elinde Türkiye Flash olan varmı? KDZ ile ben yükleme işlemini gerçekleştiremedim de. Türkiye romundan flash atayım daha sonrasında güncelleme yapayım Yoksa durmadan avrupa romunu kurup duruyorum :D

Ocean258

Ocean258

Üye
Yeni özellikler kazandı OB güncelleme iyidir her daim :D

enver_techno

enver_techno

Üye
Açıkçası ben henüz deneyemedim, sürekli bir şeyler oluyor.. Orjinal Türkiye romuna geçmek istiyorum KDZ hata veriyor, Flash atmayı deniyorum flashım yok :D bir türlü bulamadım o kadar dosyalarım vardı bulamıyorum..

Elinde Türkiye Flash olan varmı? KDZ ile ben yükleme işlemini gerçekleştiremedim de. Türkiye romundan flash atayım daha sonrasında güncelleme yapayım Yoksa durmadan avrupa romunu kurup duruyorum :D
BIN_LGP970AT-00-V20d-286-XXX-JUL-06-2012 yaz internete. Çıkan dosyayı indir. SFTprogramı ile telefona flashla. (Anlatım mevcuttur forumda) sonra LG updater ile V30'ya güncellersin ;)

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
hımm flashı çıktı yani :) iyi bari.. hemen kontrol ediyorum (:

Üst Alt