KOŞUUUUNNN Optimus Black V30A sürümüyle Türkiye ICS çıktı...

Sponsorlu Bağlantılar

bilginona

Üye
Arkadaslar ics den önceki sürümde bulunan task manager programini ics de yüklemeyin. Pili yiyip bitiriyor. Ram Booster programini tavsiye ederim. bir de kullanmadiginiz zamanlarda veri ağıniı kapatın. Kesinlikle cok fark ediyor.

oylum61

Üye
Valla kullanıcıların çoğu black a çıkan ics den şikayetci.. :D yapamamışlar

aksaronur

Üye
Ben tekrar 2.3.4 e döndüm. Ics stabil bile değil bir kere. Dokunmatik tuşlarda mavi led çalışmıyor. Kameradaki çekim modları azalmış.(cheese shutter,panaroma harici). Telefon sürekli kasıyor.G tuşunu tam stabil kullanamıyorsun. Örneğin imleci, telefona hafif darbelerle vurarak sağa sola hareket ettirme, fotoğraf geçme gibi. Ben jelly bean güncellemesini bekleyeceğim.Ama çok beklerim bence hiç çıkmayacak!

baryel

Üye
benim telefonda v30a yüklü.Telefonu açtığımda medya dosyaları taranıyor diyor.Bu tarama çok uzun sürüyor ve pildende götürüyor bunun nedeni nedir?Bir de şarjdan çıkarttıktan sonra sd kart hatası veriyor.Sd kart bulunamadı diyor.bunların sebebi nedir?

enver_techno

enver_techno

Üye
benim telefonda v30a yüklü.Telefonu açtığımda medya dosyaları taranıyor diyor.Bu tarama çok uzun sürüyor ve pildende götürüyor bunun nedeni nedir?Bir de şarjdan çıkarttıktan sonra sd kart hatası veriyor.Sd kart bulunamadı diyor.bunların sebebi nedir?
Fabrika ayarlarına döndür %85 düzelme ihtimali var.

baryel

Üye
Fabrika ayarlarına dönüm.Medya dosyalarını hemen taradı.İnşallah kart bir daha hata vermez....

sercikan

Üye
baydır uzak kaldım telefonu v20d ile sevmiştim işim dolayısıylada iki üç aydır hiç bakamadım buaralar 1 saat önce v 30 a gelmiş onu gördüm bu forumda. Tam güncelleyim derken millet olumsuz yorum yapmış geri yüklemesemmi derken aman yükle serkanım dedim güncelleme güncellemedir dedim ve yükledim ve gerçekten harika ya telefon yag gibi akıyo şarjı kullanınca elvbet gidecek akıllı telefonlarda bnce şarjı uzun gitsin diye bi düşünceniz varsa akllı telefon alamyınız. :D öte yandan görünüm olsun yanına koyduğu bi çok özellik olsun şuan cidden hoşuma gidiyo ya menü geçişi olsun bi proğramı açıyon tık açılıyo sonra akmeraya panaroma çekim özelliği gelmiş bnce on numara olmuş kullanmadım ama :)ama şunu söylüm gerçekten insanoğlunun nefsine hükmedilmiyo arkdaşlar hep daha iyiyi istiyorum ama on numara bnce

c220milan

Üye
arkadaşlar ben de şuan ics v30A yüklü ben hiçbir video izleyemiyorum 2.3.4 kullanıyorken hd ve divx videoları izleyebiliyordum. v30b de de aynı sorunu yaşadım ne olur yardım edin videoyu açmak istediğimde desteklenmeyen dosya türü diyor. sorun video playerda mı?

enver_techno

enver_techno

Üye
arkadaşlar ben de şuan ics v30A yüklü ben hiçbir video izleyemiyorum 2.3.4 kullanıyorken hd ve divx videoları izleyebiliyordum. v30b de de aynı sorunu yaşadım ne olur yardım edin videoyu açmak istediğimde desteklenmeyen dosya türü diyor. sorun video playerda mı?
Sorun bence ICS V30A'da bende de öyleydi çünkü :)

c220milan

Üye
bunun bi çözüm yolu var mı? peki

enver_techno

enver_techno

Üye
V20D ile V30A arasındaki artılar eksiler tam olarak nelerdir? Kıyaslama yaparsak ikisinin arasında hangisi önde? :oke:

sercikan

Üye
şarj inanlmz bi problm

technoshark

technoshark

Üye
20D de evet şarj biraz daha kısa süre gidiyor.. Ama şuan için ben cyanogenmod kullanıyorum gayet iyi :)

Üst Alt