Bende %29 ama her zaman degisior o sabit degil
Uyumlu olmadığı anlamına gelmiyor ama benimde %34 de :S sen sürekli bir işlem içerisindesin demek ki![]()
Fabrika ayarlarına döndür %85 düzelme ihtimali var.benim telefonda v30a yüklü.Telefonu açtığımda medya dosyaları taranıyor diyor.Bu tarama çok uzun sürüyor ve pildende götürüyor bunun nedeni nedir?Bir de şarjdan çıkarttıktan sonra sd kart hatası veriyor.Sd kart bulunamadı diyor.bunların sebebi nedir?
Düzelmesine sevindim. İnşallah tekrar olmaz.Fabrika ayarlarına dönüm.Medya dosyalarını hemen taradı.İnşallah kart bir daha hata vermez....
öte yandan görünüm olsun yanına koyduğu bi çok özellik olsun şuan cidden hoşuma gidiyo ya menü geçişi olsun bi proğramı açıyon tık açılıyo sonra akmeraya panaroma çekim özelliği gelmiş bnce on numara olmuş kullanmadım ama
ama şunu söylüm gerçekten insanoğlunun nefsine hükmedilmiyo arkdaşlar hep daha iyiyi istiyorum ama on numara bnceSorun bence ICS V30A'da bende de öyleydi çünküarkadaşlar ben de şuan ics v30A yüklü ben hiçbir video izleyemiyorum 2.3.4 kullanıyorken hd ve divx videoları izleyebiliyordum. v30b de de aynı sorunu yaşadım ne olur yardım edin videoyu açmak istediğimde desteklenmeyen dosya türü diyor. sorun video playerda mı?

Ben çözümle uğraşmadım. V20D'ye geri döndümbunun bi çözüm yolu var mı? peki