KOŞUUUUNNN Optimus Black V30A sürümüyle Türkiye ICS çıktı...

Sponsorlu Bağlantılar

enver_techno

enver_techno

Üye
Böyle bir durumu da ilk defa duyuyorum :S En iyisi siz V30A'nın sistem dosyalarını bulun kendiniz flashlayın cihaza.

Optimus White

Optimus White

Üye
kardeş nerden bulacağız bu dosyayı

Optimus White

Optimus White

Üye
yanlış mı yapıyorum acaba diye eve gidip öğle arasında tekrar güncellemeyi denedim. yok ille de senin ki zaten v20e ve bun son sürüm diyor. müşteri desteği diye bir menu var üstte. update history diye bir yer var. orada v30a gösteriyor. ama ne hikmetse telefon bir türlü olmadı. fabrika ayarlarına döndüm acaba olacak mı diye. yine olmadı ve boşu boşuna yaptığım bir sürü ayar kayboldu gitti..:vur

- - - Eklendi - - -

bu linke tıkla TURKEY kısmında V30A'yı görürsün zaten onu indir. Gerisini bilirsin.
o bahsettiğiniz dosya uzantısı kdz olarak geçiyor. ben bu şekilde nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. daha doğrusu hiç rom atmadım tele. yeni aldım zaten. resmi olarak günceleyelim dedim olmuyor ...

enver_techno

enver_techno

Üye
yanlış mı yapıyorum acaba diye eve gidip öğle arasında tekrar güncellemeyi denedim. yok ille de senin ki zaten v20e ve bun son sürüm diyor. müşteri desteği diye bir menu var üstte. update history diye bir yer var. orada v30a gösteriyor. ama ne hikmetse telefon bir türlü olmadı. fabrika ayarlarına döndüm acaba olacak mı diye. yine olmadı ve boşu boşuna yaptığım bir sürü ayar kayboldu gitti..:vur

- - - Eklendi - - -

o bahsettiğiniz dosya uzantısı kdz olarak geçiyor. ben bu şekilde nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. daha doğrusu hiç rom atmadım tele. yeni aldım zaten. resmi olarak günceleyelim dedim olmuyor ...
KDZ ile Rom atma forumda var. Ordaki talimatları uygula hiç bişey olmaz korkmana gerek yok.

Optimus White

Optimus White

Üye
lanet wista,bir türlü telefonu usb ile bağlamama izin vermiyor. eskiden beri sürücülerinde problem var. yarım saate yakın lg müşteri temsilcisi ile görüştüm wista yüzünden telefonu bağlayamadık.....

Optimus White

Optimus White

Üye
v20d yükledim. birazdan güncelleme yapacağım inşaallah v30a yüklenir.... sabırsızlanıyorum. eğer yine olmazsa çok büyük hayal kırıklığına uğrarım.

aliefe1907

Üye
lg o.b. p970 mobile support ile güncelleyemeyen arkadaşlar tlfonunuzda ekran klidi olmamasına dikkat edin... recovery modda wipe data ve cache temiziğini yapın.. yine de güncelleme yapamıyorsanız birkaç msj yukarda benim verdiğim adresten son sürümü indirip KDZ update ile güncelleme yapın...

Optimus White

Optimus White

Üye
Çıldıracağım arkadaş. v20e den v20d ye geri yükledim , güncelleme yapıyorum yine v20e yi yüklüyor. bu v30a yı yükleyeneler nasıl yükledi arkadaş?:vur

aliefe1907

Üye
Dostum sen v20d yi yükledin mi peki ?? ben lg supportan güncelleme yaparken de v20d olarak yazdı ama 332 mb olduğunu görünce ics olduğunu anladım .. ics yüklü şuan

- - - Eklendi - - -

Çıldıracağım arkadaş. v20e den v20d ye geri yükledim , güncelleme yapıyorum yine v20e yi yüklüyor. bu v30a yı yükleyeneler nasıl yükledi arkadaş?:vur
KDZ UPDATE ile yükle kardeş... forumda nasıl yapılacağı anlatılıyor.. üst msjlarda da romu indirme linkini vrmiştim..

Optimus White

Optimus White

Üye
kdz ile nasıl yüklendiğini bilmiyorum. daha yeni sft yi öğrendim.

- - - Eklendi - - -

olmadı olmadı olmadı iki defa v20d yükledim iki defa güncelledim. her seferinde v20e ye yükseltti. :vur

aliefe1907

Üye
kdz ile nasıl yüklendiğini bilmiyorum. daha yeni sft yi öğrendim.

- - - Eklendi - - -

olmadı olmadı olmadı iki defa v20d yükledim iki defa güncelledim. her seferinde v20e ye yükseltti. :vur

KDZ ile yüklemek çok kolay, şuan cepten bağlandığım için sana tam olarak yardımcı olamam ama yarın akşam üstü senin işi çözecez merak etme

Optimus White

Optimus White

Üye
bazıları yeni ics de şarjın daha çabuk tükendiğini yazmış. var mıdır bu haberin doğruluğu?

bilginona

Üye
Sakın yüklemeyin. Bırakın 2.3 kalsın.

1-Medya dosya taraması çok uzun sürüyor. Telefonu açıyorsunuz ve 5-10 dk civarında medya taraması yapıyor. Bu sırada kamera ve galeri tarzı yerlere giremiyorsunuz.
2-Pil hızla tükeniyor. Önceden 2 günde biten pil, aynı günün akşamı bitmeye başladı.
3-RAM'den çok fazla yiyiyor ve kasmalar çok fazla.
4-Widged yok denecek kadar az. Analog Saat widgeti koymuşlar ama kapatılacak hatası veriyor veçalışmıyor.
5-Kamerada çok fazla kilitlenme var. Videokaydı MP4 olmuş ama video çekmeye korkuyorum. 6-7 kez denememin 4'ünde pilini çıkarmak zorunda kaldım.
6-Ekranın üstünde google arama çocuğu yerleştirilmiş ve kalkmıyor.
7-Ekranın altındaki düğmelerde basılınca yanan mavi ışık kaldırılmış.
8-Radyo falan yok hiç heveslenmesin kimse.
9-2.3 teki Hafızayı temizleme programı kaldırılmış.
10-Hava durumu accuweather kaldırılmış yerini yahoowhether almış ve çok kötü.

2.3'e geri dönmek istiyorum. Nasıl yapılacağı konusunda bilgisi olan varsa ya da dönünce sorun yaşarmıyım bir fikri olan varsa lütfen yazsın. Teşekkürler.

Yine de geçmeyi düşünürseniz görsel ekledim. (Üstte ortada kırmızılı mavili pil gibi duran simge Ram Booster programına ait. Sonradan kurdum güncelleme ile alakası yoktur.)

Ayrıca artıları da yok değil.
1.Bluetooth klavye ve mouse 2.3'te desteklemiyorken artık destekliyor.
2.Menü'de herhangi bir simgeyi başka bir simge üzerine sürükleyince klasör otomatik oluşuyor. (Iphone'daki gibi)
3.Hangi uygulamanın ne kadar internet sömürdüğünü görebiliyorsunuz. Bence süper bir özellik. Hiç kullanmadığım bir program her gün 10 mb'lık bağlantı kuruyormuş ve ben farkında değilmişim. Hemen sildim :)

Şimdilik dikkatimi çekenler bunlar. Kurcaladıkça yazacağım.

Ama dediğim gibi ben 2.3'e geri dönmek istiyorum. Lütfen nasıl yapılacağını bilen yazsın.

[

Optimus White

Optimus White

Üye
iyice kafam karıştı şimdi. yükleyemediğime sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum. bu güncel sürümler telefondan telefona değişiklik mi gösteriyor. kimisi diyor çok süper oldu, şarj süresi uzadı vs.; kimisi de berbat oldu diyor . şaştım kaldım:hmmm

enver_techno

enver_techno

Üye
Sakın yüklemeyin. Bırakın 2.3 kalsın.

1-Medya dosya taraması çok uzun sürüyor. Telefonu açıyorsunuz ve 5-10 dk civarında medya taraması yapıyor. Bu sırada kamera ve galeri tarzı yerlere giremiyorsunuz.
2-Pil hızla tükeniyor. Önceden 2 günde biten pil, aynı günün akşamı bitmeye başladı.
3-RAM'den çok fazla yiyiyor ve kasmalar çok fazla.
4-Widged yok denecek kadar az. Analog Saat widgeti koymuşlar ama kapatılacak hatası veriyor veçalışmıyor.
5-Kamerada çok fazla kilitlenme var. Videokaydı MP4 olmuş ama video çekmeye korkuyorum. 6-7 kez denememin 4'ünde pilini çıkarmak zorunda kaldım.
6-Ekranın üstünde google arama çocuğu yerleştirilmiş ve kalkmıyor.
7-Ekranın altındaki düğmelerde basılınca yanan mavi ışık kaldırılmış.
8-Radyo falan yok hiç heveslenmesin kimse.
9-2.3 teki Hafızayı temizleme programı kaldırılmış.
10-Hava durumu accuweather kaldırılmış yerini yahoowhether almış ve çok kötü.

2.3'e geri dönmek istiyorum. Nasıl yapılacağı konusunda bilgisi olan varsa ya da dönünce sorun yaşarmıyım bir fikri olan varsa lütfen yazsın. Teşekkürler.

Yine de geçmeyi düşünürseniz görsel ekledim. (Üstte ortada kırmızılı mavili pil gibi duran simge Ram Booster programına ait. Sonradan kurdum güncelleme ile alakası yoktur.)

Ayrıca artıları da yok değil.
1.Bluetooth klavye ve mouse 2.3'te desteklemiyorken artık destekliyor.
2.Menü'de herhangi bir simgeyi başka bir simge üzerine sürükleyince klasör otomatik oluşuyor. (Iphone'daki gibi)
3.Hangi uygulamanın ne kadar internet sömürdüğünü görebiliyorsunuz. Bence süper bir özellik. Hiç kullanmadığım bir program her gün 10 mb'lık bağlantı kuruyormuş ve ben farkında değilmişim. Hemen sildim :)

Şimdilik dikkatimi çekenler bunlar. Kurcaladıkça yazacağım.

Ama dediğim gibi ben 2.3'e geri dönmek istiyorum. Lütfen nasıl yapılacağını bilen yazsın.

[

Bende bu saydıklarının bir tanesi bile olmuyor. Şarjımda çok kurcalarsam 1.5 gün ,fazla birşey yapmazsam 2 gün gidiyor. Ayrıca medya taraması yaklaşık 1.5 dk içinde bitiyor. Kamerada çok da bozulma olmamış,Fransa romundan kat kat üstün. Bence 2.3.4'e de fark atar..

- - - Eklendi - - -

iyice kafam karıştı şimdi. yükleyemediğime sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum. bu güncel sürümler telefondan telefona değişiklik mi gösteriyor. kimisi diyor çok süper oldu, şarj süresi uzadı vs.; kimisi de berbat oldu diyor . şaştım kaldım:hmmm
İçin rahat olsun , rahat rahat yükle ve kullan. Hoşuna gitmezse bende orjinal V20D var sana linkini atarım yüklersin. Yüklemesi de kolay. :oke:

Optimus White

Optimus White

Üye
orjinal v20d yi dün ben de kurdum 1 geri gidip acaba ileri gitmek kolay olur mu diye olmadı. yine v20e de kaldı

xcolakx

Üye
Ekran resmi almak isteyenler dokunmatik ev tusu + ekran kapatmaya ayni anda basili tutun

Ocean258

Ocean258

Üye
başlığı her gördüğümde gülüyorum koşunnn altın bulmuş gibi :)

Üst Alt