Radyo olayı kötü oldu spirit de işe yaramıyor acil radyo apk lazım...![]()
Forumda mevcut olması lazım Apk dosyası, yoksa ben tekrar upload edeyim sizde kontrol edersiniz çalışıyor mu çalışmıyor mu diye..

Sevinirim, ben bi tane denedim hata verdi inşallah o değildir...![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu dene bakalım inşallah olur Olmasını temenni ediyorum (:

Malesef olmuyor beklenmedik biçimde durdu diyor![]()
Evet değişen bir şey yok malesefhadi ya.. Elimde başkada yok :S sen telefonunu resetledin mi uygulamayı kurduktan sonra ?

Sana gerekli programları alıp biçimlendirebilirsin dosyaları kendi otomatik ayarlıyor.Arkadaşlar yeni rom hayırlı olsun.Ben de tel. Lg Suite ile güncelledim.Daha sonra fabrika ayarlarına da döndüm.Sd kartı da sıfırla dedim.Fakat sd kartın içinde bir sürü dosya var ve eski şeyler hep duruyor.Sanki sıırlamamış .Sd kartı nasıl sıfırlayabilirim.Bilgisayardan biçimlendirsem problem olur mu?Bu dosyalar telefona taktığımda yine gelecek Mi?Bir de bu sd kartta sistem dosyaları falan varmı.Birde google playden yüklediğim bazı programramların exeleri duruyor.Lg Smart duruyor.Yardımlarınız için teşekkürler.....
kardeşim ya ben telefonu v20d ye güncelledim sonra Lg mobile support tool'a girdim v20e ye güncelledi bu ne ya ne zaman v30a ya güncellicek teker teker v30a ya kadar olan tüm sürümleri yüklicem mi ben şimdi biri yardım etsin pls
normal şartlarda V20D'den sonra V30A'ya güncellemesi gerek![]()
Sen en iyisi V20D'yi SFT ile flashla sonra tekra dene.
AYnı sorun bende de var LG Mobile Support Tool'da "The Cell phone is the latest version already. So you don't need to update." uyarısı alıyorum. Başka bir USB girişiyle denedim bu sefer güncellemeye çalıştı sonra hata verdi. Bilgisayar telefonu güncellememem için elinden geleni yapıyor sanırım. Lütfen yardım eder misiniz? Manuel olarak güncellemekten korkuyorum daha önce hiç yapmadım.arkadaşlaer merhaba. yeni ics nasıl meraktan ölüyorum. dün güncelleme için lg pc suite bağladım telefonu. güncellemeleri kontrol et ededim. yeni yazılım var diyor . güncelle dediğimde ise sizin ki en son sürüm zaten ( v20e) diyor.? yardımmmmmm
AYnı sorun bende de var LG Mobile Support Tool'da "The Cell phone is the latest version already. So you don't need to update." uyarısı alıyorum. Başka bir USB girişiyle denedim bu sefer güncellemeye çalıştı sonra hata verdi. Bilgisayar telefonu güncellememem için elinden geleni yapıyor sanırım. Lütfen yardım eder misiniz? Manuel olarak güncellemekten korkuyorum daha önce hiç yapmadım.