Kdr05
Üye
Siz diyorsunuz ki öğrenciler geniş düşünemiyor. Kusura bakmayın da asıl siz düşünemiyorsunuz. Tek yönlü-olumsuz- düşünüyorsunuz.
Boşver takıl sen öyle. Zaten söylediklerimizi anlamanızı beklemiyoruz. Ama unutmayın ki hayat herkese toz pembe değil. Gözünüzü açın da biraz etrafınıza bakının.
Siz ancak bunu yapıyorsunuz zaten emin olun.Siz sanıyosunuz ki biz toz pembe görüyoruz , siz sanıyosunuz ki biz sadece kendimizi düşünüyoruz , siz sanıyosunuz ki sadece siz büyükler düşünebilirsiniz. Siz sanıyorsunuz ki biz düşünmüyoruz birçok şeyi ; emin ol öyle bir düşünüyoruz ki bazılarını siz bile anlayamazsınız vesselam.
: :
Görüyorlarki apaçi gençlik , görüyorlarki emo gençlikgörüyorlarki biz çocuğuz daha herşeyi eğlenceli basit görüyoruz
Emo'lara laf yok. Onlar çok şirinler. Etliye sütlüye karışmayıp sadece ağlıyorlar.
calimerolar
Emo'lara laf yok. Onlar çok şirinler. Etliye sütlüye karışmayıp sadece ağlıyorlar.
calimerolaro değilde gotikler fenaa
Keşke söylediklerin birbirlerini destekler biçimde olsa. Neyse fazla uzatmıyorum. Sana iyi forumlar...
Siz ancak bunu yapıyorsunuz zaten emin olun.Siz sanıyosunuz ki biz toz pembe görüyoruz , siz sanıyosunuz ki biz sadece kendimizi düşünüyoruz , siz sanıyosunuz ki sadece siz büyükler düşünebilirsiniz. Siz sanıyorsunuz ki biz düşünmüyoruz birçok şeyi ; emin ol öyle bir düşünüyoruz ki bazılarını siz bile anlayamazsınız vesselam.
aman bırak yaa
Biri benim tarzı mı mı söyledi. Gothic kıyafetler manyak yahu.
Bunu söylemek için girmiştim, çıkıyorumHiç iyi olmadı valla.kıyafeti olan var olmayan var yazık çocuklara..
Keşke söylediklerin birbirlerini destekler biçimde olsa. Neyse fazla uzatmıyorum. Sana iyi forumlar...
Ee şimdi ben yarın serbest kıyafetlemi gidecem okula ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?