Kesinlikle bak(BAna ÖNERini yap)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
gule gule kullan hocamm.. tasarımı ekran kalıtesı, parlaklıgı,şarj süresi ve wifi hızı en cok memnun kalacagın ozellıklerı.. bastan soylım :)) Android froyo sayesınde oyun uygulamadada sıkıntı cekmezsın gule gule kullan optımus blackini =))
eyw.sağolasın hocam..:)

----------Eklendi @ 11:18:45 ---------- Yazıldı @ 11:17:41 ----------

O zaman senin telefonun farklı versiyonda olabilir bakabilirmisin ?
Ayarlar >Telefon hakkında oradaki versiyon nedir ?
yazılım versiyonu v10b andrid 2.2.2

• Beğen
Tepkiler: technoshark

Ocean258

Ocean258

Üye

Sende saol hocam.. Bi sıkıntı yada çözemediğin birşey yoktur umarım optimus black'te ? Ben ilk başlarda bi kaç özelliği çözememiştim çünkü..

technoshark

technoshark

Üye

hımmm, V10a ile geldiğinde demekki turkcell uygulamaları geliyor, güzel oldu bu.. bu dakikadan sonra demekki v10b geliyormuş :)

diğer türlü rom atıyorsun gideriyorsun... ama şöyle birşey rom atmakta zevkli :)

Bu arada sana birşey diyeyim radyo varmı ?

Ocean258

Ocean258

Üye
Radyo yoktur hocam buyuk ihtimalle.. Şu soruna Bi çözüm bulamadılar.. Gerçi benım ıcın hıc sorun degıl ama bakıyorum çogu arkadas soruyor konularda..

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
yok hcam rdyo fln

Ocean258

Ocean258

Üye
aynen internetten indirip kullanabıldıgın radyo var onu dısında maalesef ki koymamıslar.. onceden optımus me kullanıyordum ondada yok ama bunda vardır dıye tahmın edıyorum şaşırmıstım bende ılk aldıgımda..

Jetlak

Üye
trt belgesi yok ondan kapalı radyosu bana da lazım radyolu rom bakalım ayın 28 inde 2.3 gelecek 2012 de umarım ICS de gelir ondan pek ümitli değilim ama umarım olur

devils_arek

devils_arek

Üye
radyo olsa nolur olmasa ne olur bu cihazı alan %90 int paketi alır uygulamasıda bol zaten..kendi adıma söyliyim radyo dinlemeyeli çoook olmuştur..

Ocean258

Ocean258

Üye
radyo olsa nolur olmasa ne olur bu cihazı alan %90 int paketi alır uygulamasıda bol zaten..kendi adıma söyliyim radyo dinlemeyeli çoook olmuştur..

Tabıkı bı cok kullanıcı ıcın olmazsa olmaz degıl radyo.. Aynen bende ole mesala radyo kullanmıyorum uzun zamandır..Okadar cok uygulama varkı android markette gerekte kalmıyor..

technoshark

technoshark

Üye

Öyle deme , radyo bağımlısı çok var bende dahil olmak üzere, mp3 le müzik bir yere kadar. ama radyo olayı bambaşka... sabahları alem fm Nihatla & sivrisinek işe gelirken on numara oluyor mesela...
radyo olmalı.. Çünkü mp3 bir yere kadar.

trt belgesi yok ondan kapalı radyosu bana da lazım radyolu rom bakalım ayın 28 inde 2.3 gelecek 2012 de umarım ICS de gelir ondan pek ümitli değilim ama umarım olur

Forumda bir çok apk dosyası var, bir tanesini dene istersen bence işe yarıyabilir, custom romlarıda deneyebilirsin ;)

Masha

Masha

Üye
evet arkadaşlar bu akşam saatleri itibariyle bi lg optimus black sahibiyim :) ilk izlenimlerim :telefon gerçekten kendini belli ediyor dokunmatik süper kamera gerçekten kaliteli flaşhı istiyordum çok da güzel oldu.vatan dan aldım yanında birde koruyucu kpak hediye ettiler açıkcası şuana dek çok hoşuma gitti fkat şarj bitince 1 kereye mahsus olmak üzere 8 saat şarj edin dedi ve şuan şarjda yarını sabırsızlıkla bekliycem...

----------Eklendi @ 22:01:14 ---------- Yazıldı @ 22:00:31 ----------

fakat ben oyunları bulamadım yaw nerede bu oyunlar :)
Optimus Black kaliteli ve hızlıdır. Memnun kalacağına eminim. Android 2.2 Froyo olmasına karşın iyi donanımı var ve Kasım ayında güncelleme geleceğini duymuştum.

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonuma cm7 rom attım biraz hızlandı ama çokda hoşuma gitmedi geri eski roma mı dönsem diye düşünürken birde launcher proğramını yükledim gerçekten hızlandı resmen menü akıp gidiyo süper oldu menü geçişlerinde normal orginal romda takılmalar vardı bende yok diyenler nasıl yok diyo bilmiyorum ama var şuan ben cm7 rom artı launcer proyla birlikte süper hızlı bi tel oldu iphonenin hızından farksız.Ama bir kusur var çok hızlı ama çok şarj yiyor anlamadım rom normalde az şarj yiyo dediler ama anlamadım acaba o launcher proğ.mımı şarj yiyo anlamadım bu şarj konusuna bi çözüm varmı arkadaşlar????

• Beğen
Tepkiler: Masha
Ocean258

Ocean258

Üye
Turkcell'in gereksiz uygulamaları sıl.. room'da yuklemıssın şarjın 2 gun'e yakın gıtmesi gerek. Bendede aynı sekılde optimus black,bana 2 gun gıdıyor hocam.Uygulama ve oyunlarıda kullanmama rağmen..

Masha

Masha

Üye
Evet gereksiz uygulamaları sil arka planda açıkta bırakma ve parlaklık seviyesini orta seviyede tut her zaman işine yaramıyor. O zaman şarj da belirli bir yükseliş göreceksin.

Ocean258

Ocean258

Üye
Evet gereksiz uygulamaları sil arka planda açıkta bırakma ve parlaklık seviyesini orta seviyede tut her zaman işine yaramıyor. O zaman şarj da belirli bir yükseliş göreceksin.

parlaklıgı sonda olsa bıle benımkı 2. gunun aksamını goruyor hocam.. 4 ınc ekranlı ve okadara parlak bı goruntuye gore bu surede gayet ıyı bence :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...