Kesinlikle bak(BAna ÖNERini yap)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle bak(BAna ÖNERini yap)
bir telefon alıcam fiyat sınırı 1300 en fazla ama ben o kadar çıkmayı düşünmüyorum.telefondan beklediğim özellikler:
1----internetten video izlenmeli her türlü sitelerde rahatlıkla dolaşılmalı
2----uygulama ve loyun konusunda sıkıntı olmamalı çok çeşitli uygulama olanağı sunmalı(iphone gibi)
3----kesinlikle hızlı olmalı kasmamalı
4----kamerası zaten 5 mp inin altında olamamalı falşıda benim için artı bi özelliktir ama olmasada olur diyebilirim ama olmasını isterim.
5----dış görünüme önem veririm kaliteli ve şık olmalı.
ŞİMDİDEN ÖNERECEĞİNİZ TELEFONLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
bu arada geçen bi tanıdğın iphone 4 ü vardı aldım inceledim biraz kendinin söylediğine göre özel üretimmiş en ince iphoneymiş.ama telefona hayran kaldım tekk kelimeyle süper uygulamalaar oyun vs çok güzel bişey telefonun menüsü sanki elinde telefonu ucuz kapatabilirsem alıcam.öte yandan lg optimus black--samsung galaxy s i9000 de ilgilendiğim telefonlar.başka bir fikri olana varsa lütfen paylaşşsın.

mehmetozer

Üye
bana kalırsa istediğin fiyata biraz zor bulursun

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ideos x5 var 570 liraya ama huawei türkiyede tanınmamış bi marka.eger ki olur dersen süper telefon.

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
bana kalırsa istediğin fiyata biraz zor bulursun
yok daha neler kardeş 1300 e kadar çıkabilirim demişim bu fiyatlara aradığım telefonu bulmazsam ne bulurum ben yeni laptop aldım 1500 liraya peh 1300 e kadar yolu var diyorum sen bulmazsın diyosun...ilginç doğrusu

----------Eklendi @ 10:35:01 ---------- Yazıldı @ 10:34:34 ----------

ideos x5 var 570 liraya ama huawei türkiyede tanınmamış bi marka.eger ki olur dersen süper telefon.
yok ya ben lg ye bile güvenmiyorum.olmaz

mangdaşire

mangdaşire

Üye
yok daha neler kardeş 1300 e kadar çıkabilirim demişim bu fiyatlara aradığım telefonu bulmazsam ne bulurum ben yeni laptop aldım 1500 liraya peh 1300 e kadar yolu var diyorum sen bulmazsın diyosun...ilginç doğrusu

----------Eklendi @ 10:35:01 ---------- Yazıldı @ 10:34:34 ----------

yok ya ben lg ye bile güvenmiyorum.olmaz
xperia neo var(sony ericcson)tam oyun cihazı.

mehmetozer

Üye
kaliteli görüntüsü iyi demişsin video izleyeceğim oyun oynayacağım samsung galaxy s2 iphone
nokia varsa bilemem

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
lg de samsung galaxy s1 de veya sony ericsonda yopkmu böyle telefonlar

----------Eklendi @ 12:25:13 ---------- Yazıldı @ 12:23:58 ----------

xperia neo var(sony ericcson)tam oyun cihazı.
evet biliyorum o telefonu ama sony ericsona telefonda güvenilirmi bilmiyorum ama bakıcam

WhoOwnsMyHeart

WhoOwnsMyHeart

Üye
İyi ki bakmışım bir araştır isterim. LG BL40 Chocolate çok güzel bir telefon normalde 1000 TL fakat Gold Diye bir yer varda orda 600 TL ve TEKZEN'dede 600 TL yani kaçırma derimm.Süper bir telefon ve dediğin herşey var

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
İyi ki bakmışım bir araştır isterim. LG BL40 Chocolate çok güzel bir telefon normalde 1000 TL fakat Gold Diye bir yer varda orda 600 TL ve TEKZEN'dede 600 TL yani kaçırma derimm.Süper bir telefon ve dediğin herşey var
tşk ederim kardşm ama sanki çok uzun gibi gözüküyo ama araştırıcam yinede fiyat ucuz gibi

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
up--refresh

keys1903

keys1903

Üye
htc sensatıon da ıyı

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
yok ağa neoda almıycam ya lg optimus yada galaxy s 2 sinden birini seçin gidip alıcam

serhan_21

Üye
Galaxy S 2 yılın en iyi telefonu seçildi al derim :oke:

erdemanil06

erdemanil06

Üye
kardeş şuanda piyasadaki senin aradığın özellikteki telefon nokiae6 flas player 10.1 destekliyo şık tel ve çok kalite kamerası var(8.) ortalama 800 tl

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş şuanda piyasadaki senin aradığın özellikteki telefon nokiae6 flas player 10.1 destekliyo şık tel ve çok kalite kamerası var(8.) ortalama 800 tl
bildiğim kadarıyla nokia simbian kullanıyo ve bana göre bir telefon android olmalı ne yazıkki simbianı hiç düşünmüyorum

serhan_21

Üye
ama ben galaxy s1le ilgileniyorum ya s2 biraz tuzlu ne yazikki onu alamıycam s1 nasıl sence
Galaxy s1 de super telefon bende şuan samsung wave 2 kullanıyorum ama ay başına doğru galaxy s1 alcam inş. tavsiye ederim sanada android 4.0 ice cream sandwich de gelcek.

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s1 de super telefon bende şuan samsung wave 2 kullanıyorum ama ay başına doğru galaxy s1 alcam inş. tavsiye ederim sanada android 4.0 ice cream sandwich de gelcek.
o zaman s1 en iyisi gibi ya zten tek eksik flaşının olmaması

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
zaten flaş sürekli kullanılan bi özellik değil bana göre senin için çok gerekliyse bilmem:naughty:
ya biraz gerekli aslında ben flaşı arayan birisiyim telimde flaşh yok ve hep özenirdim şimdi okadar para ver ama flaşh yok...:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...