Kesinlikle bak(BAna ÖNERini yap)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle bak(BAna ÖNERini yap)
bir telefon alıcam fiyat sınırı 1300 en fazla ama ben o kadar çıkmayı düşünmüyorum.telefondan beklediğim özellikler:
1----internetten video izlenmeli her türlü sitelerde rahatlıkla dolaşılmalı
2----uygulama ve loyun konusunda sıkıntı olmamalı çok çeşitli uygulama olanağı sunmalı(iphone gibi)
3----kesinlikle hızlı olmalı kasmamalı
4----kamerası zaten 5 mp inin altında olamamalı falşıda benim için artı bi özelliktir ama olmasada olur diyebilirim ama olmasını isterim.
5----dış görünüme önem veririm kaliteli ve şık olmalı.
ŞİMDİDEN ÖNERECEĞİNİZ TELEFONLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
bu arada geçen bi tanıdğın iphone 4 ü vardı aldım inceledim biraz kendinin söylediğine göre özel üretimmiş en ince iphoneymiş.ama telefona hayran kaldım tekk kelimeyle süper uygulamalaar oyun vs çok güzel bişey telefonun menüsü sanki elinde telefonu ucuz kapatabilirsem alıcam.öte yandan lg optimus black--samsung galaxy s i9000 de ilgilendiğim telefonlar.başka bir fikri olana varsa lütfen paylaşşsın.

technoshark

technoshark

Üye
Merhaba arkadaşım,
Öncelikle zaten son derece kaliteli telefonlar arasında kalmışsın.
İphone 4 demişsin ama ona 1300 tl vererek alamazsın anca bulursan 2.el diyecem ama oda imkansız...

sonra hız bakımından sıkıntı yaşamıyacağın, oyun ve uygulama konusunda rahat olan telefon demişsin.
bana kalırsa Optimus Black alabilirsin telefon almak istiyorsan.. Telefon dedim üstüne basarak ... Çünkü ciddi anlamda kaliteli bir ürün yapmışlar.
Aynı zamanda Ön kamerası 2mp ;) süper bir + hatta en kocamanından...
İkinci olarak Nova display ekran kullanılmış buda +
700 NIT IPS LCD ekranı var ;) kapasitif ekrana sahip.. yani parmaklarınla haraket ettiriyorsun :) ekranın çizilmek gibi bir sorunu yok ki benim gibi parmakların sert değilse :)))

Ben kullanıyorum ki ondan tavsiye ediyorum sana.. hem fiyatıda uygun hatta bir çok kampanya falanda mevcut. Bayram dolayısıyla bir çok promosyonda olur eminim.
Biraz takip et uygun fiyata bulursun diyorumda zaten fiyatı uygun. hatta artan parayla bir farklı telefon daha alırsın :)
bu arada google markette bir çok uygulamada free ;)
o yönden rahat olabilirsin.. indirebildiğin kadar indir...
Yeni güncellemeleri var şuan android 2.2. froyo kullanıyor ama. Kasım ayı içerisinde 2.3. gelmesi bekleniliyor ;)

Bşakada birşey kalmadı sanırım :)

Zaten aklında optimus blackte varmış bende sana bildiğim özellikleri yazdım umarım yardımcı olur fikrine fikir katmışımdır :)

• Beğen
Tepkiler: mguler_43 ve Masha

Lenneth

Üye
LG Optimus Black kullanmış biri olarak kesinlikle Galaxy S derim.

LG yazılım işine önem vermiyor, güzelim telefonun içine ediyor.

Ev ekranı uygulaması kötü ve inanılmaz derecede takılıyor, kaydırmalarda takılmalar olabiliyor , web tarayıcısı kötü..

• Beğen
Tepkiler: paganini58

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşım,
Öncelikle zaten son derece kaliteli telefonlar arasında kalmışsın.
İphone 4 demişsin ama ona 1300 tl vererek alamazsın anca bulursan 2.el diyecem ama oda imkansız...

sonra hız bakımından sıkıntı yaşamıyacağın, oyun ve uygulama konusunda rahat olan telefon demişsin.
bana kalırsa Optimus Black alabilirsin telefon almak istiyorsan.. Telefon dedim üstüne basarak ... Çünkü ciddi anlamda kaliteli bir ürün yapmışlar.
Aynı zamanda Ön kamerası 2mp ;) süper bir + hatta en kocamanından...
İkinci olarak Nova display ekran kullanılmış buda +
700 NIT IPS LCD ekranı var ;) kapasitif ekrana sahip.. yani parmaklarınla haraket ettiriyorsun :) ekranın çizilmek gibi bir sorunu yok ki benim gibi parmakların sert değilse :)))

Ben kullanıyorum ki ondan tavsiye ediyorum sana.. hem fiyatıda uygun hatta bir çok kampanya falanda mevcut. Bayram dolayısıyla bir çok promosyonda olur eminim.
Biraz takip et uygun fiyata bulursun diyorumda zaten fiyatı uygun. hatta artan parayla bir farklı telefon daha alırsın :)
bu arada google markette bir çok uygulamada free ;)
o yönden rahat olabilirsin.. indirebildiğin kadar indir...
Yeni güncellemeleri var şuan android 2.2. froyo kullanıyor ama. Kasım ayı içerisinde 2.3. gelmesi bekleniliyor ;)

Bşakada birşey kalmadı sanırım :)

Zaten aklında optimus blackte varmış bende sana bildiğim özellikleri yazdım umarım yardımcı olur fikrine fikir katmışımdır :)
bu yorumlara dayanaraktan lg de karar kılmıştım fakat lnneth arkadaşımızda galaxy demiş...:(

----------Eklendi @ 10:40:59 ---------- Yazıldı @ 10:40:29 ----------

LG Optimus Black kullanmış biri olarak kesinlikle Galaxy S derim.

LG yazılım işine önem vermiyor, güzelim telefonun içine ediyor.

Ev ekranı uygulaması kötü ve inanılmaz derecede takılıyor, kaydırmalarda takılmalar olabiliyor , web tarayıcısı kötü..

ev ekranından kastın ne bilmiyorumda..

technoshark

technoshark

Üye
2.3.4 güncellemesi piyasaya sızdı, lakin yakın zamandada gelir diye düşünüyorum. internet tarayıcısı kötümü ? herşeyi destekleyen bir ürün, donma yada hızında azalma gibi bir durum söz konusu bile değil :S Şahsen yaşamadım yaşamadığım içinde birşey diyemem...

Oyun oynamayı seven birisi olarak asphalt 6 oynuyorum hemde HD ... sorun çıkmıyor :S bir yanlışlık var sanırım.. donmadan kastın ? nedir açıklarsan bende test edeyim bilmediğim birşeyi öğrenmiş olurum hemde.

• Beğen
Tepkiler: DERBEDER-34-

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
benimde kafam hep karışıyo ya, aslında birazda normal 1000 lira civarı bir paraya telefon almayı düşünüyorsun vede telefonların hepsinin bir özelliği var nasıl karışmasın demi.

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
benimde kafam hep karışıyo ya, aslında birazda normal 1000 lira civarı bir paraya telefon almayı düşünüyorsun vede telefonların hepsinin bir özelliği var nasıl karışmasın demi.

Kesinlikle ama bence sen bir karşılaştırma yap kendince kıyasla ölç biç tart ;) ona göre bir ürün al

Ocean258

Ocean258

Üye
Lg Optimus black tavsiye ederim bende. 4 aydır kullanıyorum. Ekran kalitesi,tasarımı,şarj süresi ve Wifi hızı en cok memnun oldugum ozellıklerı.android 2.2 froyo yuklu gayette ıyı calısıyor kasma yavaslama falan yasamadım hıc. Android sayesinde oyun ve uygulamada'da sıkıntı cekmıyorsun Google market saolsun.. Fiyatıda rakiplerine göre çok uygun 990'a almıstım ben.. bi bak derim

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle ama bence sen bir karşılaştırma yap kendince kıyasla ölç biç tart ;) ona göre bir ürün al
aynen öyle yapıcam yoksa alamam bi telefon

----------Eklendi @ 11:09:57 ---------- Yazıldı @ 11:09:08 ----------

Lg Optimus black tavsiye ederim bende. 4 aydır kullanıyorum. Ekran kalitesi,tasarımı,şarj süresi ve Wifi hızı en cok memnun oldugum ozellıklerı.android 2.2 froyo yuklu gayette ıyı calısıyor kasma yavaslama falan yasamadım hıc. Android sayesinde oyun ve uygulamada'da sıkıntı cekmıyorsun Google market saolsun.. Fiyatıda rakiplerine göre çok uygun 990'a almıstım ben.. bi bak derim
çok büyük ihtimalle alacağım telefon lg olacak gibi ama dediğim gibi elime alıp bi inceleme yapmam gerek.

y n s c n

y n s c n

Üye
Galaxy S'te kamera flaşı yok, bu benim için büyük bi eksiklik olduğu için optimus black almıştım..
Sana tavsiyemde o.b'dir, tasarım olarakta daha iyi bence Galaxy S'ten.

• Beğen
Tepkiler: DERBEDER-34-
Masha

Masha

Üye
@Technoshark'a katılıyorum. İyi analiz etmiş. Bende Lg Optimus Black'i tavsiye ederim. Kullanıyorum diye söylemiyorum ama 700 NIT IPS LCD ekran ve Uzaktan yardım uygulamasıyla rakiplerini eziyor. Android 2.2 Froyo olduğu için zaten oyunda ve uygulamalarda bir sıkıntı çekmezsin. SGS ise gerçekten kaliteli bir cihaz ve tasarımı da çok hoş. Ama fiyat farkınıda göz önünde tutmalısın. Karar yinede senin.

• Beğen
Tepkiler: technoshark ve cihan3454

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
az önce telefoncu bi tanıdık lgyi pek önermedi ya samsung herşeyi destekler dedi ama lg öyle değil dedi bu nedenle gerçekten kaliteli bir cihaz olan ve heryerde hertürlü uygulaması olan samsung galaxy s 1e yönelicem gibi

ismail0147

ismail0147

Üye
htc wildfre anlattıklarına çok uyuyo bi bak istersen

technoshark

technoshark

Üye
az önce telefoncu bi tanıdık lgyi pek önermedi ya samsung herşeyi destekler dedi ama lg öyle değil dedi bu nedenle gerçekten kaliteli bir cihaz olan ve heryerde hertürlü uygulaması olan samsung galaxy s 1e yönelicem gibi

Yani LG herşeyi desteklemiyormuymuş ? Bence arkadaşın haberi yok telefonlardan fazla Kusura bakmada.

sercikan

Üye
    Konu Sahibi

Yani LG herşeyi desteklemiyormuymuş ? Bence arkadaşın haberi yok telefonlardan fazla Kusura bakmada.
ya bende anlamadım androidi pek desteklemiyor ama samsung hertürlü dedi bende anlamadım öyle bişey varmı cidden samsungta çalışıp lgde çalışmyan bi porğ.varmı

technoshark

technoshark

Üye
Hakkaten saçmalamış ciddi anlamda, optimus Black'te android :) Desteklemediği pek o kadarda birşey yok açıkcası.. Uygulamalar oyunlar.. google markete giriyorsun indirebildiğin kadar indir :) sorun çıkartmıyor sana :)

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
Hakkaten saçmalamış ciddi anlamda, optimus Black'te android :) Desteklemediği pek o kadarda birşey yok açıkcası.. Uygulamalar oyunlar.. google markete giriyorsun indirebildiğin kadar indir :) sorun çıkartmıyor sana :)
şu sorulara cvp verirmisiniz peki :
1---telefon her türlü uygulama ve oyunu desteklerimi samsung galaxy s1 in desteklediği oyun ve uygulamalarda dahil
2---telefonda video film izlerken nasıl görüntü fln güzelmi
3---telefonda herhangi bir sıkıntı problem oldumu
4---dışarıda kendini belli ediyormu?

DERBEDER-34-

Üye
2.3.4 güncellemesi piyasaya sızdı, lakin yakın zamandada gelir diye düşünüyorum. internet tarayıcısı kötümü ? herşeyi destekleyen bir ürün, donma yada hızında azalma gibi bir durum söz konusu bile değil :S Şahsen yaşamadım yaşamadığım içinde birşey diyemem...

Oyun oynamayı seven birisi olarak asphalt 6 oynuyorum hemde HD ... sorun çıkmıyor :S bir yanlışlık var sanırım.. donmadan kastın ? nedir açıklarsan bende test edeyim bilmediğim birşeyi öğrenmiş olurum hemde.
evet bende inceledim hiç bir sorun yaşamadım cihaz oldukça iyi ilk defa biri kasıyor dedi -ki asla öyle bişey yok..

• Beğen
Tepkiler: Masha ve technoshark
Ocean258

Ocean258

Üye
çok büyük ihtimalle alacağım telefon lg olacak gibi ama dediğim gibi elime alıp bi inceleme yapmam gerek.[/QUOTE]

tabıkı oyle hocam denemeden kurcalamadan olmaz :) Ben fikrinin değişceğini hiç sanmıyorum hatta ınceledıkten hemen sonra ayırtabılırsın tasarımı cok hoş çünkü bide acayip hafif ele oturuyor dırek ben ılk kurcaladıgımda bu çok hosuma gıtmıstı optimus black'te

Masha

Masha

Üye
Ah ya arkadaşım herkesin dediğine inanma. Optimus Black'te Android. Samsung'ta ne kadar oyun ve uygulama varsa aynısı Lg'de de var. Ekranda bir kere kasma görmedim ben. Samsung'tan eskiği yok fazlası var. Sorarım Samsung'a 700 Nit İPC LCD, Nova Display var mı ? Ayrıca Uzaktan Yardım uygulaması varmı? Bıraksınlar artık şu işleri, millet İphone Samsung'tan başka telefon yok sanıyorlar. Halbuki bilmiyorlar daha iyileri ve daha iyi fiyata satılan telefonlar olduğunu . :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...