Kesinlikle bak(BAna ÖNERini yap)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mguler_43

Üye
bir optmimus black kullanıcısı olarak bende öneririrm. Pişman olmazsın her konuda... Şu 4 sorunu cevaplayayım:
1- telefonun ekranınauygun her oyun uygulamayı rahatca yüklersin.. samsung ile aynı işletim sistemi olduğu için sorum olmaz.
2- Nova ekranı ile süper bir ekrana sahip... 4 inç ekran olması filme ve vidyo izlemeye müsait hatta büyük zevkle izlersin
3- telefonda büyük problemin olmaz.. akıllı telefonların genel sorunu pil kullanımında ise optimus tatmin edecek seviyede. arkadaşın biri 12 saat gidiyor demiş ama normal kullanımda 1.5 gün gider hatta benim 3 gün gittiği bile oluyor.
4- telefon tasarım olarak da 1 numara.. tasarımı çok hoş gerek inceliği gerek hafifliğine laf söylenmez. telefonu görenlerin dikkatini baya kendine çekiyor :)

zaten lg optimus black in en önemli özelliği fiyatı.. şu an 900 liraya rahat bulabileceğini umuyorum. iphone4 ile aynı işlemleri yapmasına rağmen iphone 2 optimus pahalılığnda.. bi telefona o kadar para verilmez. sen en iyisi şimdiden koşa koşa Optimus Black almaya git :D

• Beğen
Tepkiler: technoshark

technoshark

technoshark

Üye
bir optmimus black kullanıcısı olarak bende öneririrm. Pişman olmazsın her konuda... Şu 4 sorunu cevaplayayım:
1- telefonun ekranınauygun her oyun uygulamayı rahatca yüklersin.. samsung ile aynı işletim sistemi olduğu için sorum olmaz.
2- Nova ekranı ile süper bir ekrana sahip... 4 inç ekran olması filme ve vidyo izlemeye müsait hatta büyük zevkle izlersin
3- telefonda büyük problemin olmaz.. akıllı telefonların genel sorunu pil kullanımında ise optimus tatmin edecek seviyede. arkadaşın biri 12 saat gidiyor demiş ama normal kullanımda 1.5 gün gider hatta benim 3 gün gittiği bile oluyor.
4- telefon tasarım olarak da 1 numara.. tasarımı çok hoş gerek inceliği gerek hafifliğine laf söylenmez. telefonu görenlerin dikkatini baya kendine çekiyor :)

zaten lg optimus black in en önemli özelliği fiyatı.. şu an 900 liraya rahat bulabileceğini umuyorum. iphone4 ile aynı işlemleri yapmasına rağmen iphone 2 optimus pahalılığnda.. bi telefona o kadar para verilmez. sen en iyisi şimdiden koşa koşa Optimus Black almaya git :D

Anlatıcak birşey kalmamış :)

Ocean258

Ocean258

Üye

Yani LG herşeyi desteklemiyormuymuş ? Bence arkadaşın haberi yok telefonlardan fazla Kusura bakmada.

arkadasa katılıyorum.. 4 aydır kullanıyorum optimus black'te ne uygulama ile ilgili nede oyunlarla ılgılı bı sorun yasamadım..

• Beğen

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler ve yorumlar için teşekkürler bu yorumlara göre hatta kafa olarakda lg de karar kılıyorum fakay telefoncular samsung galaxy s 1 daha iyi diyolar.bende onu almayı düşünüyorum açıkcası bugün almaya gidicem birazdan çarşıya son bi yorum yapın galaxy si aratırmı aslında görüntü olarak lg daha hoşuma gitti bide ben flash özelliğini isteyen biriyim...

technoshark

technoshark

Üye
Son durum nedir bilemiyorum ama, sende tasarım olarak lg nin farkına varmışsın ;) bence bu farkını ortaya koy. optimus black al rahat rahat yaşa .) hem fiyatıda düşmüş şuan bazı yerlerde 909 tl ;)

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
Son durum nedir bilemiyorum ama, sende tasarım olarak lg nin farkına varmışsın ;) bence bu farkını ortaya koy. optimus black al rahat rahat yaşa .) hem fiyatıda düşmüş şuan bazı yerlerde 909 tl ;)
karar verdim lg alıcam kardeş çünkü galaccy s plus düşünüyodum fiyat 1200 lira bu telefon ise 900 lira 300 lira flaşı olmayan bir telefona vermiyeyim en iyisi lg gibi zaten en başından beri gönlüm lgdeydi birazdan teknosaya fln gidip bkıcam.uygun olursa son dk karar değiştrmessem alıcm

technoshark

technoshark

Üye
Yok karar değiştirmessin merak etme, eline alınca incecik telefonu :) dersin olay budur.. Telefonu tuttuğun anda kalitesini hissediceksin ;)

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında telefoncular s us bundan iyi deyince insanın aklı karışıyo yoksa ben bunu almya karar vermiştim işte ama bklm splus da pahalı ve bu telefondan işlemci hızı ve bellği hariç pek kaliteli değil gibi yanılmıyorum demi

technoshark

technoshark

Üye
Açıkcası kafanın karışacağını tahmin etmiyorum sonuçta sana farklı birşey diyemiyecek yazılanların aynısını söyliyecek :) o yüzden rahat rahat git al bence :D

Ocean258

Ocean258

Üye

Hocam sadece tasarım degıl bence.. Ekran kalitesi ve parlaklıgı,şarj süresi ve wifi hızı olarak piyasadaki en iyi smartphone..

denizci35

denizci35

Üye
işte lg nin tek meksiği hdmi kablosusnun olmaması geri kalan her şey tıkırında filmlerinide rahatlıkla izleyebilirsin
görüntülü görüşmesi var yanlız smartshare uygulamasıyla ve o programa aparat takıp video mizlenebiliyor galiba
yanılmıyorsam

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar bu akşam saatleri itibariyle bi lg optimus black sahibiyim :) ilk izlenimlerim :telefon gerçekten kendini belli ediyor dokunmatik süper kamera gerçekten kaliteli flaşhı istiyordum çok da güzel oldu.vatan dan aldım yanında birde koruyucu kpak hediye ettiler açıkcası şuana dek çok hoşuma gitti fkat şarj bitince 1 kereye mahsus olmak üzere 8 saat şarj edin dedi ve şuan şarjda yarını sabırsızlıkla bekliycem...

----------Eklendi @ 22:01:14 ---------- Yazıldı @ 22:00:31 ----------

fakat ben oyunları bulamadım yaw nerede bu oyunlar :)

• Beğen
Tepkiler: Masha ve technoshark
technoshark

technoshark

Üye
Hayırlı olsun arkadaşım :) Boşuna demedik sana kaliteli telefon diye :))

Arka kapak çok şekil dimi.. hava katıyor :=)

evet şarjını muhakkak 8 saat tak ...
Oyunları google marketten indir. gmail üyelik al birtane.. wifi ile bağlan indir oyunları :D

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun arkadaşım :) Boşuna demedik sana kaliteli telefon diye :))Arka kapak çok şekil dimi.. hava katıyor :=) evet şarjını muhakkak 8 saat tak ...Oyunları google marketten indir. gmail üyelik al birtane.. wifi ile bağlan indir oyunları :D
evet arka kapak cidden cok hcvali.bu msjida teldn atiyorm

• Beğen
technoshark

technoshark

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sercikan

sercikan

Üye
    Konu Sahibi

NasıL oluyor :) Rahat dimi internet hızı falan... Tam ekran olarak foruma bakmak nasıl ? :D klavyesi falan ?
şuana kadar çok hoşuma gitti gerçekten duruşu yetiyo zaten görenler ooo bu ne böyle diyolar.uygulamaları süper sadece bişey sorucam türkcell rom olayı varmı bu telefonda? bide ben pcye bağlayamadım ne yapmam lazım müzik film fln atıp bakıcam güzelmi diye :)

----------Eklendi @ 09:24:07 ---------- Yazıldı @ 09:22:17 ----------

bide bu android gerçekten inasnın aklını karıştırıyor bir sürü uygulama var ve ben hepsini yükeleyemiyeceğim ama şöyle işe yarar türkçe olursa iyi olur güzel uygulma ve oyunlardan önerileriniz varmı bide navigasyonu anlayamadım ya uygunluğu denetleniyor diyo bekliyorum bekliyorum açmıyo bişey...

technoshark

technoshark

Üye
Turkcell uygulamalarını güncelleme sayesinde ortadan kaldırabilirsiniz.

Optimus Black Ana konu var. O konunun altında uygulama oyunlar mevcut, hangisini istersen indirip kurabilirsin , google market linkleri olanlar var. normal download olanlar var sana kalmış

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
Yani demk istedgm ben turkcekle ait bidey goremedim

technoshark

technoshark

Üye
O zaman senin telefonun farklı versiyonda olabilir bakabilirmisin ?
Ayarlar >Telefon hakkında oradaki versiyon nedir ?

Ocean258

Ocean258

Üye
evet arkadaşlar bu akşam saatleri itibariyle bi lg optimus black sahibiyim :) ilk izlenimlerim :telefon gerçekten kendini belli ediyor dokunmatik süper kamera gerçekten kaliteli flaşhı istiyordum çok da güzel oldu.vatan dan aldım yanında birde koruyucu kpak hediye ettiler açıkcası şuana dek çok hoşuma gitti fkat şarj bitince 1 kereye mahsus olmak üzere 8 saat şarj edin dedi ve şuan şarjda yarını sabırsızlıkla bekliycem...

----------Eklendi @ 22:01:14 ---------- Yazıldı @ 22:00:31 ----------

fakat ben oyunları bulamadım yaw nerede bu oyunlar :)

gule gule kullan hocamm.. tasarımı ekran kalıtesı, parlaklıgı,şarj süresi ve wifi hızı en cok memnun kalacagın ozellıklerı.. bastan soylım :)) Android froyo sayesınde oyun uygulamadada sıkıntı cekmezsın gule gule kullan optımus blackini =))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...