iaRsinLii
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben olsam Z3 alırdım. donanım özellikleri arasında dağlar kadar fark yok sonuçta. burada tasarım ve sağlamlık önemli olan. içlerinde bu konuda en iyisi Z3 ( sağlamlık olarak) ama senin için note 4' te kalmış galiba. bence hangisinin seni mutlu edebileceğini düşünüyorsan onu al. note 4'te çok güzel.. (bu arada tasarım olarak G3'ün eline hiçbiri su dökemez sanırım( bende kararsız kaldım şimdi yardım edeyim derken ))
Sony Z3 , ancak oda kısa bir süre sonra raflarda tozlanmaya başlar Sony bu hızı ile tüketicileri çok kızdırmışa benziyor. Kullanıcıların en hızlısı dahi 1-2 Ay sonra tam anlamıyla cihaza ısınıyor. Sonrasını siz düşünün Z4 geliyor nasıla sonrasıda malum zaten cool
Ben z3 almanı tavsiye ediyorum kardeşim. Kamera konusunda zaten dediğin gibi z3 bir numara. Sağlamlık bakımından da yine z3 önde. Bana kalırsa dizayn olarak da z3 daha klas duruyor. Bir arkadaş geçenlerde note4 aldı iyice inceledim. Z1 bile kamera ve sağlamlık konusunda ezdi telefonu. Özellik olarak fiyatı da baz alırsak note 4 daha iyiydi. Yani hem hava hem sağlamlık hem de özelli bakımından z3 al almışken de mavi ya da kırmızı al
bu konuya takılma kardeşim sony z1 z2 ve z3 saf android kullandığından kolay kolay kasmaz samsung gibi. Aynı özellikte samsung ile kıyaslanırsa samsung 3 ayda kasmaa başlarsa sony 1 yılda kasmaya başlarSony xperia arc s vardi bnde. İlk zamanlar süper ama sonra inanilmaz derecede kasma yapiyordu. Acaba Z3 ayni sekilde sonra kasar mi diye düşündürüyor açıkcası
Her telefon ısınır kardeşim ki z3 baya iyi işlemciye sahip. Arka taraf da ince olduğu için az hissedersin sıcaklığı ama öyle el yakmaz. Donma olacağına hiç ihtimal bile vermiyorumZ3 yakın takibimde tabii ki ama kullanıcı yorumları önemli :-) iki gün sonra ısınma yada donma olsun istemem :-)
Note4 fiyasko inis duyduguma göre
saf android kullanmıyor kendine has arayüzü var onunda yani sony nin, bencede Z3bu konuya takılma kardeşim sony z1 z2 ve z3 saf android kullandığından kolay kolay kasmaz samsung gibi. Aynı özellikte samsung ile kıyaslanırsa samsung 3 ayda kasmaa başlarsa sony 1 yılda kasmaya başlar
Her telefon ısınır kardeşim ki z3 baya iyi işlemciye sahip. Arka taraf da ince olduğu için az hissedersin sıcaklığı ama öyle el yakmaz. Donma olacağına hiç ihtimal bile vermiyorum
bu konuya takılma kardeşim sony z1 z2 ve z3 saf android kullandığından kolay kolay kasmaz samsung gibi. Aynı özellikte samsung ile kıyaslanırsa samsung 3 ayda kasmaa başlarsa sony 1 yılda kasmaya başlar
Her telefon ısınır kardeşim ki z3 baya iyi işlemciye sahip. Arka taraf da ince olduğu için az hissedersin sıcaklığı ama öyle el yakmaz. Donma olacağına hiç ihtimal bile vermiyorum
Asla pişman olmayacağın bir tercih yaparsın kardeşim. Ben siyah z1 e bumper kılıf aldım aliexpres den arkayı full kaplayan. Bir de manyetik kablo aldım tadından yenmiyor vallaha. Böyle küçük çaplı aksesuarlar ile mükemmel ötesi oluyor.Android sistemler kasma konusunda süperler. Z2 inceledim ama Z3 kısmet olmadi. Öyke gözüküyr ki Z3 olacak bu sefer ki telefonumuz
Ne konuda abimBugün akşam saatlerinde tekrar inceleme yaptım şimdi Z3 modeli ile Z2
Arasında çok fark yok düşüncesi hakim bende
Yani öle aman aman bir özellik göremedim doğrusuAsla pişman olmayacağın bir tercih yaparsın kardeşim. Ben siyah z1 e bumper kılıf aldım aliexpres den arkayı fu ll kaplayan. Bir de manyetik kablo aldım tadından yenmiyor vallaha. Böyle küçük çaplı aksesuarlar ile mükemmel ötesi oluyor.
Reklamda da dediği gibi "İyiyle yetinmeyin daha iyisini isteyin. Sony ayrıcalıktır"
Ne konuda abim
Bugün akşam saatlerinde tekrar inceleme yaptım şimdi Z3 modeli ile Z2
Arasında çok fark yok düşüncesi hakim bende
Yok kardeşim kemara aynı sadece uygulamaları arasında belki fark olabilir. İşlemci z1 ve z2 arasında bile farketmiyorKamera ve işlemcı hızında farkedilir bir fark var mı peki ?
İşlemci farkını okadar çok hissedemezsiniz hızları farklı biri snapdragon 2500mhz diğeri 2300 mhzKamera ve işlemcı hızında farkedilir bir fark var mı peki ?
Yok kardeşim kemara aynı sadece uygulamaları arasında belki fark olabilir. İşlemci z1 ve z2 arasında bile farketmiyor
İşlemci farkını okadar çok hissedemezsiniz hızları farklı biri snapdragon 2500mhz diğeri 2300 mhz
Z4 çok farklı olur ama orası bir gerçek oda Ocak Şubat gibi tanıtılması bekleniyor
Z2 mi alacaksın şimdi?Teknosa vatan gibi mağazalarda 300 — 400 oynuyor. Madem bir kc uygulama harici fark yok o parayla aracımın depoyu fullerim daha iyi o zmn
Z2 mi alacaksın şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?