Telefon Tavsiyesi İphone 5'ten Nokia Lumia'ya geçmelimiyim?

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
kısıtlı derken kastettiğim Jailbreak olmadan internetten müzi felan indiremiyoruz anca programlarla sonra nfc desteği yok bluetooth çok kısıtlı anca Apple ürünleri veya Bluetooth kulaklıklarla bağlantı kurabiliyor.
Nfc yi kaç kere kullandın ki hayatında. Resmen gereksiz şey. Madem öyle Android öneririm ben. Yapamadıklarının on bin katını yaparsın onda.

• Beğen
Tepkiler: smartphone007

enterneoll

enterneoll

Üye
iphone kullanıp ve değiştirip sorun yaşıyorsanız bence sorun kullananda en basit arayüz bence iphoneda ve windows phoneda zorlanıcaktır

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
fk555897

fk555897

Üye
Bence babanın kullanabileceği en iyi telefon iPhone 5. Sorunlarınızın neden olduğunu anlamadım. Yaklaşık 1 sene iPhone 5 kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN, 0MG90 ve polam234
smartphone007

smartphone007

Üye
İOS-ormanda tek başına yaşayan
Android-şehirde yaşayan
WP-ise ormanda ama çoklu adamlar olan bir yerde

AIS

AIS

Üye
Android alacaksan sony ve ya nexus ala bilirsin.

• Beğen
Tepkiler: smartphone007 ve ishak388
ishak388

ishak388

Üye
ona kalırsa xperia da zeki telefonu :no:

muammersefa

muammersefa

Üye
    Konu Sahibi
Nfc yi kaç kere kullandın ki hayatında. Resmen gereksiz şey. Madem öyle Android öneririm ben. Yapamadıklarının on bin katını yaparsın onda.

ben neredeyse hergün nfc kullanıyorum çünkü telefon ve bilgisayarım arasında video fotoğraf film gibi alışverişler yapıyorum aynısını babmda kullanıyor.

MaxipmaN

Üye
ilerde yaygınlaşırsa paşa paşa koyacak appple

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Lumia aşsın çok kullanışlı

{°≥°}

Üst Alt