Telefon Tavsiyesi İphone 5'ten Nokia Lumia'ya geçmelimiyim?

Sponsorlu Bağlantılar

muammersefa

muammersefa

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5'ten Nokia Lumia'ya geçmelimiyim?
Herkese merhaba Babam iPhone 5'ten çok sıkıldı.Telefon kendi kendine kapanıyor kendi kendini siliyor gitti değiştirdi sıfrıyla yine yapmaya devam etti felan.Bende babama Nokia lumiaya geçiş yap dedim.Bi düşünüyüm bi kaç kişiye soruyum dedi.Bende size sormak istedim.Babam çok karışık telefon sevmiyor.Bu yüzden Android almadı.Sizce Nokia Lumia 925'e geçmelimi yoksa daha sade ve kullanışlı işletim sistemli bi telefon tavsiyeniz varmı?

yusuf1998x

Üye
lumialar gerçekten kullanışlı ve kolay bir telefon :)

• Beğen
Tepkiler: muammersefa
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Lumia'ların arayüzleri tam anne-babalık. Her şey kutucuk şeklinde ve ana ekranda sabit. Tıkla girsin. Bu kadar basit.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri ve muammersefa
Invoke

Invoke

Üye
İlla iphone'u değiştirecekse bence de wp'ye geçsin.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri
xmustx

xmustx

Üye
ikisi de neredeyse artık ikiz kardeş.kullanımda zorlanma olmayacaktır.

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
stabilite konusunda kesinlikle sıkıntı olmaz hoş bir arayüzü var ve sıkılacağını pek düşünmüyorum. tek sıkıntısının eğer kullanıyorsa mağazadaki banka uygulamalarıyla olacağını düşünüyorum.

• Beğen
muammersefa

muammersefa

Üye
    Konu Sahibi
stabilite konusunda kesinlikle sıkıntı olmaz hoş bir arayüzü var ve sıkılacağını pek düşünmüyorum. tek sıkıntısının eğer kullanıyorsa mağazadaki banka uygulamalarıyla olacağını düşünüyorum.
Kullanmıyor zaten bende Windows phone kullanıcısıyım.O yüzden önerdim.

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Eğer İphoneden vazgeçiyorsa geçeceği sistem tabiiki wp olmalı.

• Beğen

yusuf1998x

Üye
kullanıma bağlı..

0MG90

0MG90

Üye
Sıfırıyla değiştirip sorun devam ediyorsa sorun sizde kardeş. iPhone kullanıp sıkıntısı olanı ben görmedim şimdiye kadar. İlla geçmek istiyorsanız geçin

• Beğen
Tepkiler: smartphone007
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Iostan Androide geçse Mercedes-Serçe gibi bir değişim olur. :) Wp candır.

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
muammersefa

muammersefa

Üye
    Konu Sahibi
Sıfırıyla değiştirip sorun devam ediyorsa sorun sizde kardeş. iPhone kullanıp sıkıntısı olanı ben görmedim şimdiye kadar. İlla geçmek istiyorsanız geçin

Aynısı sorunlar ablamda ve amcamdada oldu hatta kuzenimdede hepsi farklı telefonlar aldı.Üstelik sorun bir-iki kez de olmadı 10 kere felan oldu.

ishak388

ishak388

Üye
htc,sony bu iki marka pek karışık sayılmaz yinede sen bilirsin :lac:

• Beğen
Tepkiler: polam234 ve muammersefa
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
925 inceliği ile de iphone dan geçenlerin kullanabileceği bir telefon o da var

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
muammersefa

muammersefa

Üye
    Konu Sahibi
Wp nasıl o da kısıtlı değil mi? Android karmaşık değil bence. Herkes kullanabilir.

kısıtlı derken kastettiğim Jailbreak olmadan internetten müzi felan indiremiyoruz anca programlarla sonra nfc desteği yok bluetooth çok kısıtlı anca Apple ürünleri veya Bluetooth kulaklıklarla bağlantı kurabiliyor.

Üst Alt