iphone 5 alirsan kendini kandirirsin herseye para odersin enayi gibi kendini tatmin edersin ama cok fena hava atarsin 
Son noktayı koymuşsun resmen.Note 2 telefon degilki tablet sinifina sokmakndaha mantikli
Once amacini belirle derim ben telefonla ne yaparim ne yapicam ? S3 alirsan donanim ve ozgurlugun zirvesine cikarsin ama hava atamazsiniphone 5 alirsan kendini kandirirsin herseye para odersin enayi gibi kendini tatmin edersin ama cok fena hava atarsin
note a gelicek olursak da hammal tutman lazim cok buyuk be
![]()
Amaç kurcalamak ve rahatlık. S3 bu yüzden. Ama kamera açısından da içim gidecek.
Şimdi çok alternatif ve çok farklı özellikler var. Ve java öğrenen biri olarak şansımı Android'de deneyeceğim gibi gözüküyor.nofear3458 işte konuyu açarken böyle mesajlar bekliyordum ben de. İlk sayfada da var böyle bir şey. Öncelikle teşekkür ediyorum. Mesajın çok faydalı oldu çünkü benim Nokia ile aramda bir bağ var 10 yıllık.Hemen çöpe atmak olmaz S3 diye. Gerçekten pureview kamera ve kablosuz şarj özellikleri çok çekti beni. Tek sıkıntım windows. Onu da bir incelemek lazım dediğin gibi.
Note 2 düşünmüyorum açıkçası, çok büyük geliyor gözüme ve elime. Kulağıma yakıştıramıyorum ama harbi telefon, orası ayrı. Şu an Lumia 920 ve S3 arasındayım.
Nokia'yı sadece tebrik edebiliyorum bu konuda. Lumia 920'yi sırf wp yüzünen içime sindiremedim bir türlü. Android seçiyorum ve Canon makina bakmaya başlıyorum bir yandan.önemli değil. biz burda birbirimize yardımcı olabilmek için varız.bunu başarabildiysem ne mutlu.bu arada kameraya çok önem verdiğin belli onun için lumia 920 tam aradığın telefon.ben şu anda xperia arc s kullanıyorum bu telefon avrupanın en iyi kameralı telefonu seçilmiş ama bir n8 degil.açıkçası android ekosisteminde nokianin kamerasına rakip bir telefon yok.
iyi geceler.
Tekrar teşekkürler ve iyi geceler dostum.İphone 5 verilen parayı hak etmiyor, inceleme fırsatım oldu, tam bir hayal kırıklığı, 4S al daha iyi. S3 asla tavsiye etmem, bu kadar donanım düşünen samsung nasıl olurda kağıt gibi telefon yapar, haftaya kalmadan camı çatlayan mağdur sayısı çok fazla. Şimdilik elde Lumia 920 var. Henüz teli görmedik ama her yönden iyi gibi ...

İphone 5 verilen parayı hak etmiyor, inceleme fırsatım oldu, tam bir hayal kırıklığı, 4S al daha iyi. S3 asla tavsiye etmem, bu kadar donanım düşünen samsung nasıl olurda kağıt gibi telefon yapar, haftaya kalmadan camı çatlayan mağdur sayısı çok fazla. Şimdilik elde Lumia 920 var. Henüz teli görmedik ama her yönden iyi gibi ...
selametle 

Öncelikle tavsiyeleriniz için teşşekkür ederim. Arkadaşlara katılıyorum, telefonu har vurup harman savurmak için almıyoruz, narin de olsa en güçlü telefonlardan biri S3. __kaptan__ arkadaşımın yaptığı şekilde ben de bir analiz yapayım.
*Afedersiniz tuvalete gittiğimde oyun oynarım ve 1 saat çıkmam.
*Uygulamalarla çok uğraşırım. Özellikle Android'de hoşuma giden bir skymap var. Üstüne tanımam.
*Fotoğraf çok çekmem ama çektim mi de kaliteli isterim ve her seferinde telefonun kamerası ve çektiğim fotolarla hava atarım. (N8'in etkileri bunlar)
*Telefonu kurcalarım, sistemiyle uğraşırım, java öğrenen birisiyim ayrıca, mobil oyun sektöründe de azıcık parmağım olacak.
*Mesajlaşmayı sevmem. Genelde bana mesaj atanları direk ararım. Ancak işte konuşamayacağım durum olacak da, o da Whatsapp falan olabilir.
*İnterneti hiç kesmem ben de. Telefon 7x24 açıktır ve her zaman yanımdadır. Tuvalette, banyoda, arabada, havuzda, karda, kışta her yerde.
*Ekran çok sıkıntı olmaz ama Note 2 sınırdır. O sorun.
*Symbian'dan hiç şaşmadım şimdiye kadar. Ama artık daha güzel ürünlerle uğraşmak istiyorum.
S3 alırsam büyük ihtimalle bir Canon makina da alacağım gibi gözüküyor. 29 Ekim'de Lumia 920 tanıtımı vardı yanlış hatırlamıyorsam. O tanıtımdan sonra karar vereceğim kesin olarak.
He ama fotoğrafçılıkla profesyonel olarak uğraşmak istiyorsan sağlam bi makina şart orası ayrı 
Öncelikle tavsiyeleriniz için teşşekkür ederim. Arkadaşlara katılıyorum, telefonu har vurup harman savurmak için almıyoruz, narin de olsa en güçlü telefonlardan biri S3. __kaptan__ arkadaşımın yaptığı şekilde ben de bir analiz yapayım.
*Afedersiniz tuvalete gittiğimde oyun oynarım ve 1 saat çıkmam.
*Uygulamalarla çok uğraşırım. Özellikle Android'de hoşuma giden bir skymap var. Üstüne tanımam.
*Fotoğraf çok çekmem ama çektim mi de kaliteli isterim ve her seferinde telefonun kamerası ve çektiğim fotolarla hava atarım. (N8'in etkileri bunlar)
*Telefonu kurcalarım, sistemiyle uğraşırım, java öğrenen birisiyim ayrıca, mobil oyun sektöründe de azıcık parmağım olacak.
*Mesajlaşmayı sevmem. Genelde bana mesaj atanları direk ararım. Ancak işte konuşamayacağım durum olacak da, o da Whatsapp falan olabilir.
*İnterneti hiç kesmem ben de. Telefon 7x24 açıktır ve her zaman yanımdadır. Tuvalette, banyoda, arabada, havuzda, karda, kışta her yerde.
*Ekran çok sıkıntı olmaz ama Note 2 sınırdır. O sorun.
*Symbian'dan hiç şaşmadım şimdiye kadar. Ama artık daha güzel ürünlerle uğraşmak istiyorum.
S3 alırsam büyük ihtimalle bir Canon makina da alacağım gibi gözüküyor. 29 Ekim'de Lumia 920 tanıtımı vardı yanlış hatırlamıyorsam. O tanıtımdan sonra karar vereceğim kesin olarak.
+ hangi cihazı kullanıyorsun şuan?