Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alma imkanın varsa 6 veya 6+'ya yönelmeni herkes tavsiye edecektir sanırım. 5S'in batarya olarak çok vasat olduğunu söylüyolar.
nikenroll.kz
Üye
Evet ONe-'e katiliyorum iphone 5s kullanicisiyim telefonu aktif olarak kullaniyorum anca 4-5 saate yetiyor . İphone 6 alman daha mantıklı ...
>Pessimistic.
Üye
Güzel telefon, kasılma gibi şeyler iPhone ile imkansız zaten. 8 ve 8.0.2 versiyonlarında sıkıntılar var. 8.1 gelince güncellemeni yaparsan sıkıntı olmaz.
Ekran küçük gelir diyorsan iPhone 6'ya bakabilirsin.
teknolojibaronu
Üye
Zorlayıp 6 alsan daha iyi olur he tabi ben küçük severim dersen 5s o boyutun en iyisi alternatif galaxy alphayada bakabilirsin baya şık ve konforlu olmuş kamera ve pil olarak 5s ten iyidir.
0MG90
Üye
Alınır ama bence 6 alman daha iyi olur
ANIL
Admin
Batarya haricinde performans konusunda sıkıntı yaşamazsın.
Emrah_-06
Üye
Bence 5S daha güzel 6 nın tasarımından falanda iyi bana göre tabi. Buna olarak M8 e bakabilirsin.
Furkan Emekli
Üye
Valla ben de iPhone 5S'i almayı düşünüyorum.iPhone 6 almak daha iyi ama bi telefona da 2000 küsür lira vermek istemiyorum.Bilgisayar olsa neyse ama telefon için zor gibi.
foreverthe
Üye
Hocam ben 5S kullanıcısıyım. 6-7 saat kullanım süresi alıyorum. Paranız varsa bence de iPhone 6 veya iPhone 6+ alın ama ekranları filan büyüdüğü için daha fazla güç tüketimi olacağından şarj süreleri birbirlerine yakın olacaktır. Normal kullanıcıysanız sizi şarjı 1 gün götürecektir.
Valla ben de iPhone 5S'i almayı düşünüyorum.iPhone 6 almak daha iyi ama bi telefona da 2000 küsür lira vermek istemiyorum.Bilgisayar olsa neyse ama telefon için zor gibi.
Kasma falan yapmasın yeter. Onun dışında extreme seviyede oyun oynamam. Hele ki yüksek grafikli oyunlar oynamam. Telefonda sarmıyor bence bilgisayardan hallederim bu durumu. Ancak bu hiç oyun oynamayacağım anlamına gelmiyor. Öyle arada sırada açar bakarım o da en fazla 10 dakika. Uzun süre kullanımdan sonra performansta bi düşüklük olmamasını isterim.Hiç sıkıntısı olmasın yani. Bu beklentilere kapalı kod kaynaklı bir sistem gerekiyor. Bu sistemi de yazdığım özelliklerden herkes tahmin etmiş olmalı. Evet evet o sistem ;