S2 root rom hakkinda görüş ve önerileriniz nedir acaba

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
azizotti

azizotti

Üye
    Konu Sahibi
S2 root rom hakkinda görüş ve önerileriniz nedir acaba
Arkadaslar meraba öncelikle. ben 2 hafta kadar önce X6 dan biktigim icin sgs 2 aldim genpa garantili. Suan cok memnunum telefonumdan. oyun agirlikli kullaniyorum ama internet falanda tabi tikir tikir.masallah :-)fakat ilk androidim oldugu icin pek bir bilgim yok rom root olaylari hakkinda. artilari eksileri nelerdir. dusermi garantiden acaba? bide android surumum 2.3.3. varmidir guncellemesi. orjinal olarak soruyorum tabi.3.5 falan dediler ama nasil yapilicak. pc ye falan baglamadim daha. kies uzerindemidir acaba. yukledigim oyunlar, uygulamalar falan da gidermi guncelleme yaparsam. bu konularda aydinlatirsaniz cok sevirim. simdiden tesekkurler :-)

----------Eklendi @ 04:27:44 ---------- Yazıldı @ 04:19:32 ----------

Tabi overclok olayinida acarsaniz ayri bi guzel olur :-)

ozgur_473

Üye
Bence hic bulasma zaten sg s2 nin her ozelligi var bosu bosuna telefonun garantisini bozmus olursun

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991
klongs

klongs

Üye
root yaparsan garantisi bozulur root yapmadan kiesle güncelleyebilirsin telefonu güncellersen daha iyi olur telefon için overclock telefonun ghzinin hızlandırılmasıdır (s2 ye gerek yok bence) overclock yapmak için root gerekir

azizotti

azizotti

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim cevaplar için, overclock tamam, garanti olayıda tamam, guncelleme yaparsam kıesten yukledıgım uygulamalar sılınırmı ve ben hala root olayını anlayamadım tam olarak, artıları nedır eksılerı tam olarak nedır. yokmu tam bılen hıc kımse arkadaslar ya :D

klongs

klongs

Üye
1. si root ile telefonuna tamamen yetkili olursun bazi uygulamalara root gerekir rom kermel yukleyebilirsin 2.si kiesle hic guncelleme yapmadim odinden yapmistim verilerim silinmemisti

azizotti

azizotti

Üye
    Konu Sahibi
root yapsam dahamı ıyı olur yanı kardes. dusurmeme degermı garantıden ?

klongs

klongs

Üye
rootu kolayca kaldirabilirsin cok karmasik bir sey degil root

Türe

Türe

Üye
root u kaldırmak için stock rom u tekrar yükleyeceksin

azizotti

azizotti

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt