Telefon Tavsiyesi iPhone 4s İle Lumia 800 'ü Karşılaştırmışlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

klongs

klongs

Üye
wp7 de custom rom varmi

franzliszt

franzliszt

Üye
bir sorun bakalım lumia 800 infinty2 gibi 3d performansını sağlayabiliyormu , birde 4s in bir hd video çevirme düzenleme hız testlerine bir göz atın . bana kimse lumia serileri ile 4s i karşılaştırmasın bir kere bu alanlarda 1-0 yenik başlıyor
-cpu , apple single core
-gpu - hem iOS un gpu uyumu mükemmel yani kullanabilme hemde sgx543
-ekran çözünürlüğü
-1080 hd oynatma
-hd video düzenleme hızı
-program - oyun havuzu ve kalitesi
- işçilik estetik

• Beğen
Tepkiler: pRime.
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
iphone geç açılabilir ama toparlandımı tel uçuyor yaw :D

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 800 'ü karalayan veya iPhone daha iyi diyen arkadaşlar.
Lumia 800 iPhone dan 1000 TL az.
Dış görünüş olarak tasarımı daha estetik iPhone bu konuda 0 kalır
Windows Phone işletim sistemi var ki önü çok açık bir sistem. Güncellemelerle Wp8 gelecek. Wp8.5 diye devam eder. Buna bakacak olursak Microsoftun yazılım ve İnternette gücü Nokianın toparlanmaya çok ciddi ve hırslı başlaması(Nokia 808-Lumia 800 900 Serileri - N9) bu telefonun harika olacağını ve olduğunu kanıtlar, bu harikalığın kat kat ileride fazlalaşması kaçınılmaz.

Şimdi bakalım öncü firmalara uygulamalara hepsi hemen Wp7 uyumlu websayfaları özellikler ve uygulumalar geliştiriyor.
Buna en çok katkı sağlayan Microsoft ile anlaşmalı veya Microsoftun siteleri olacaktır ki Microsoft yaptıkca pazarın diğer uygulama veya site sahipleride kendini göstermek isteyecektir
Örnek1 ile başlarsak: Hotmail.com bakın
Örnek2 ki en süper örnek olacak Facebook. Microsoft la anlaşmasını bilmeyen yok. Bing arama motoru kullanması vs. Wp Facebook un Touch Facebook tan daha iyi olacağına inanıyorum (belki daha iyidir ama son zamanlarda inceleme fırsatım olmadı).

Eminim gelişecektir(Güvenim 100%). Rakiplerini fiyat ve özellik olarak geride bırakacaktır.

O günlerden sonra hâlâ kötüleyebilecek misiniz?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kötülerler merak etme körü körüne elindeki cihazı dünyanın en iyi cihazı zannedene bişey anlatamazsın benim asıl şaştıgım hayatında hiç eline iphone almayanlarda fanatik savunucu oluyor nasıl bir özentiyse

---------- Eklendi @ 00:38:53 ---------- Yazıldı @ 00:36:49 ----------

iphone geç açılabilir ama toparlandımı tel uçuyor yaw :D

dizel motor mu ısındıkça açılıyor

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
istatistikler ortada iphone sırf geç açılıyor diye kötü telefon diyemeyiz. Adamlar mükemmel tel yapmışlar bunları tartışma çıkarmak için sölemiyorum. ama nokia kullanmama rağmen braz gerçekçi olmak gerek iphone nokia yı solluyor malesf. gerçekleri saklayamayız....

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
kötülerler merak etme körü körüne elindeki cihazı dünyanın en iyi cihazı zannedene bişey anlatamazsın benim asıl şaştıgım hayatında hiç eline iphone almayanlarda fanatik savunucu oluyor nasıl bir özentiyse

---------- Eklendi @ 00:38:53 ---------- Yazıldı @ 00:36:49 ----------

dizel motor mu ısındıkça açılıyor

Yorum için teşekkürler

istatistikler ortada iphone sırf geç açılıyor diye kötü telefon diyemeyiz. Adamlar mükemmel tel yapmışlar bunları tartışma çıkarmak için sölemiyorum. ama nokia kullanmama rağmen braz gerçekçi olmak gerek iphone nokia yı solluyor malesf. gerçekleri saklayamayız....

En pahalı telefon en iyi telefon mudur?
Sen bana Mac Os un Windows dan daha iyi olduğunuda söylersin şurda düşüp bayılırım.
Apple firması iyi işler yapmış tamam ama Windows u kimse solda sıfır bırakamaz. Nokia firmasıda zaten cihaza koycağını koymuş yeterince. 1.3 Ghz işlemcisi, carl zeiss lensi, görünüşü ve diğer donanımları.
Şimdi sana soruyorum Wp7.5 sistemini 1 ghz kaldıramaz mıydı?
ÇOK RAHAT KALDIRIRDI
Sen neyin kalitesinden bahsediyosun neyin güzelliğinden bahsediyosun?
Wp nin en yeni güncelleme ve sürümlerini alacak bu telefon. Arkasında hem Microsoft hem Nokia var.
Apple ın neyi var? İşlemcisi tasarımı işletim sistemi hepsini aynı anda götürmeye çalışıyor.
Nokia ne yaptı? İşletim sisteminin en iyisini lensin en iyisini aldı koydu telefona. Ben yapcam demedi.
Donanımlarını ve görüşünüde uzun çalışmalarla en güzel en şık olarak tamamladı ve piyasaya sundu.

Telefonun patlamasına Maximum 3 ay var. Yazın gör satışları güncellemeleri. 900 De gelsin hele bir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bakın arkadaslar benim abimdede iphone4s var diyo ki oglum bırak nokiayı iphone işi bitirmiş nesini bitirmiş aç bakıyım maxicep.com u safariden oooo açana kadar ben birde mesaj yazdım çek bir resim atalım pc den büyütelim bakalım dedim zaten orda ilk zoomda iphoneun işi bitti. Dedim ki abi kaç tane şarz aletin var üç tane evde işte arabada ee benim bir tane evde var aksama kadarda cepten netteyim hala diyor ki boş bunlar iphone işi bitirmiş e ne diyeceksin hava atmak için pahalı telefon almanın mantıgı bu ucuzun da iyi olacagını heryerde reddetmek

klongs

klongs

Üye
bakın arkadaslar benim abimdede iphone4s var diyo ki oglum bırak nokiayı iphone işi bitirmiş nesini bitirmiş aç bakıyım maxicep.com u safariden oooo açana kadar ben birde mesaj yazdım çek bir resim atalım pc den büyütelim bakalım dedim zaten orda ilk zoomda iphoneun işi bitti. Dedim ki abi kaç tane şarz aletin var üç tane evde işte arabada ee benim bir tane evde var aksama kadarda cepten netteyim hala diyor ki boş bunlar iphone işi bitirmiş e ne diyeceksin hava atmak için pahalı telefon almanın mantıgı bu ucuzun da iyi olacagını heryerde reddetmek

haklisin

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
fanatik nokiacılar herkes kendini kandırır diyorum malesf. tmm nokia da iyi telefonlar yapıor ama iphon tellerine fazla yaklaşamaz . tmm biraz bu sene iyiliştirme var nokiada ama tam anlamıyla iphone tellerini geçmiş değil. bazıları n8 in bile iphone 4s ten daha iyi olduğunu söylüyor. sırf kendi tel markanız nokia oldduğu için gerçekçi düşünmekten uzaklaşmayın diğer telleri kötülemeyin :)... iyi günler...

• Beğen
Tepkiler: franzliszt ve Türe
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
diger teller derken zaten bana göre bu ikisi dışında kaliteli telefon yapan firma yok o yüzden bu karşılaştırma dikkatimizi çekiyor n8 in 4s ten daha iyi telefon demedim zaten 4s ten iyi olan yanları var demek istedim ki bunlar dogru

Türe

Türe

Üye
daha önceden açılmıştı :nono: ayrıca açılış hızı telefonu üstün kılmaya veya yermeye yetecek bir özellik değil .

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
fanatik nokiacılar herkes kendini kandırır diyorum malesf. tmm nokia da iyi telefonlar yapıor ama iphon tellerine fazla yaklaşamaz . tmm biraz bu sene iyiliştirme var nokiada ama tam anlamıyla iphone tellerini geçmiş değil. bazıları n8 in bile iphone 4s ten daha iyi olduğunu söylüyor. sırf kendi tel markanız nokia oldduğu için gerçekçi düşünmekten uzaklaşmayın diğer telleri kötülemeyin :)... iyi günler...

Biz fanatik nokiacıyız ama doğruları konuşuyoruz. Asıl siz anti-nokia mantığıyla gittiğinizden google ve apple amcanız size nokianın hep kötülü yanlarını gösterip kendilerini överken (android olsun ios olsun iphone olsun) siz düşünemiyorsunuz veya 1300 lira civarındaki bir telefonun 2250 civarındaki telefonu ezmesini hazmedemiyosunuz.

klongs

klongs

Üye
Biz fanatik nokiacıyız ama doğruları konuşuyoruz. Asıl siz anti-nokia mantığıyla gittiğinizden google ve apple amcanız size nokianın hep kötülü yanlarını gösterip kendilerini överken (android olsun ios olsun iphone olsun) siz düşünemiyorsunuz veya 1300 lira civarındaki bir telefonun 2250 civarındaki telefonu ezmesini hazmedemiyosunuz.

media markta gittim n8 1000 n9 1500 liraydi lumia800 nasil 1300 lira oluyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
onlar yokken nokia vardı.nokıanın avukatlığını ne zaman birakıpta androıd ve ios un avukatlığına soyundunuz.dogru biz nokıacıyız kolay kolayda bırakmayız.bır zamanlar vefalı dostunuzdu yere düşünce bir tekmede bizmi atalım dediniz?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
media markta gittim n8 1000 n9 1500 liraydi lumia800 nasil 1300 lira oluyor

dostum hangi mediamarkt a gittin bilmiyorum ama n9 beylikdüzü mediamarktta 1300tl lumia800ün fiyatı konusunda resmi hiçbir bilgi yok ama türkiyede internette pasaport kayıtlı 1000-1150 aralıgında satılıyor

---------- Eklendi @ 15:12:16 ---------- Yazıldı @ 15:09:45 ----------

belki nokianın en pahalı telefonu lumia900 olucaktır onunda ingiltere için fiyatı açıklandı 480€ vergilerle türkiye fiyatı 1550tl eder

Üst Alt