Telefon Tavsiyesi iPhone 4s İle Lumia 800 'ü Karşılaştırmışlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4s İle Lumia 800 'ü Karşılaştırmışlar :)
Alttaki videoda iPhone 4s ile Lumia 800 karşılaştırılmış.

Windows Phone yüklü Lumia 800 15 Saniyede açılırken (14.9)
iPhone 4s 26.5 Saniyede Açılmış.
Açıkcası Windows ile Linux karşılaştırılmasına benzemiş :)
Güzel bir video S^3 kullanıcılarının izlemesini tavsiye ederim.
Keşke bizim telefonlarımızada kırpılmışda olsa Wp7 gelse :aha:

[video=youtube_share;4GPoRjJNcpI]http://youtu.be/4GPoRjJNcpI?hd=1[/video]

• Beğen
Tepkiler: bsevinckan ve ferhat000

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu konunun yeri burası degil arkadasım öncelikle onu belirteyim karşılaştırmada zaten wpnin en hızlı ve stabil işletim sistemi oldugu biliniyor bir video daha vardı aynı cihazları karşılaştıran tarayıcı karşılaştırmasıydı ve ios5.1 4g ile 3g li lumia ile aynı hızdaydı nerdeyse

---------- Eklendi @ 00:49:00 ---------- Yazıldı @ 00:46:28 ----------

bu arada bizim cihazlara wp gelmesini hayal bile etme

ferhat000

ferhat000

Üye
Keşke gelse :D ovide lumia ile ilgili animasyon gibi birşey vardı tanıtım içn çok azda olsa kurcalayabiliyorsunuz​tavsiye ederim :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ilk indirenlerdenim çok güzel bişey etkileşimli tanıtım

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
bu konunun yeri burası degil arkadasım öncelikle onu belirteyim karşılaştırmada zaten wpnin en hızlı ve stabil işletim sistemi oldugu biliniyor bir video daha vardı aynı cihazları karşılaştıran tarayıcı karşılaştırmasıydı ve ios5.1 4g ile 3g li lumia ile aynı hızdaydı nerdeyse

---------- Eklendi @ 00:49:00 ---------- Yazıldı @ 00:46:28 ----------

bu arada bizim cihazlara wp gelmesini hayal bile etme

Konu yeri burası olmadığını biliyorum S^3 kullanıcılarıda görsün istedim.
Diğer arkadaşlarada yorumları için teşekkürler.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Lumia 800 güzel duruyor. Ama o menü ne öyle iğrenç. Görsellikten uzak bir işletim sistemi O.o

SilentOne

SilentOne

Üye
ozamn android alıcn :D

cortex47

cortex47

Üye
O değil de, 26.5 değil, 21 o. Windows Phone 7 güzel görünüyor. Aslında 8 çok daha iyi olacak, onu beklemek lazım biraz sanki :hmmm.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
O değil de, 26.5 değil, 21 o. Windows Phone 7 güzel görünüyor. Aslında 8 çok daha iyi olacak, onu beklemek lazım biraz sanki :hmmm.

şu andaki wp 7.5 kullanan lumiaların hepsi wp8i güncelleme olarak alabilecegi açıklanmıştı geçen hafta

krocix

Üye
O değilde iPhone her türlü 1 adım daha önde. bkz: saat bile 1 dakika ileride :D:D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bak beni zehirliyosun lumia900 alıcam ama bekleyemeden gidip lumia800 aldırıcaksın bana methetmeyin şu cihazları yahuu

WebStyle

WebStyle

Üye
Yahu açılış kapanış bu kadar önemli mi asıl uygulama ve oyunların performansını bakın bakalım hangi cihaz daha önde. Her türlü İphone 4S ezer geçer..

Del Rey

Del Rey

Üye
Yahu açılış kapanış bu kadar önemli mi asıl uygulama ve oyunların performansını bakın bakalım hangi cihaz daha önde. Her türlü İphone 4S ezer geçer..

"iPhone 4S'im var ve az önce Nokia Lumia'ya yenildim" diyen de benim zaten. Hiçbir iPhone 4S, Lumia 900 ile yarışamaz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
"iPhone 4S'im var ve az önce Nokia Lumia'ya yenildim" diyen de benim zaten. Hiçbir iPhone 4S, Lumia 900 ile yarışamaz.

dogrusun kardeşim karşılaştırmalar hep 800le yapıldıgı için iphone geçiyor ama arada iki tane fark var birincisi ios5.1le gelen güncelleme ile 4s ler 4g şebeke alıyor ama 800 3g ikinciside aradaki bin lira fark

SheFy

SheFy

Üye
Lumia 800 güzel duruyor. Ama o menü ne öyle iğrenç. Görsellikten uzak bir işletim sistemi O.o

katılıyorum benim de hiç hoşuma gitmedi arayüzü bence wp nin tek eksisi arayüzü

MrExpert

MrExpert

Üye

Seri ve çıkış zamanına bakarsan 4s in lm 800 le ıphone 5 i lumia 900 karşılaştırmak gerekir..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şu nokia hakkatten büyük firma bin liralık telefonları rakiplerinin ikibin liralık telefonlarıyla yarıştırılıyor helal olsun valla

---------- Eklendi @ 19:24:36 ---------- Yazıldı @ 18:57:42 ----------

katılıyorum benim de hiç hoşuma gitmedi arayüzü bence wp nin tek eksisi arayüzü

wp nin arayüzü metro ui fakat nokianın kendi ui sini kullanma yetkisi var isterse kullanır ayrıca arayüze takılmayın custom romlarda arayüzüde degiştiriyorlar htc wp7.5 custom romu var wp bölümünde ss leride var inceleyin isterseniz

Üst Alt