[Symbian Türkiye] Lumia 900 , One X , Galaxy Nexus ve iPhone 4s

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Evet Böyle olur Fakat bakın bunlar olmalı zaten engellemeye yada küçük düşürmeye çalışmayın

Şimdi Galaxy s3 Çıktı Ne oldu bence HTC Nokia Motorola Apple vb. markalar hırslanıp daha iyisini yapmaya çalışacaklar
Sonra Nokia Diyelim ki Lumia 1000 çıkardı (örnek diyorum :) ) Bu sefer HTC Samsung Apple Motorola vb. markalar daha iyisini yapmaya çalışacaktır Çünkü kim en iyisini yaparsa koz onda olur
İşte Iphone 5 HTC Yeni model vb. Çıkacak ki Diğer Markalar daha iyi yapmaya çalışşsın

Bu şekilde devam edip gitsin ki elimize daha iyi telefonlar gelsin

Şimdi Tek Marka Nokia Ve WP işletim sistemi olsa Nokia Yerinde sayardı zaten en iyisi kendisi
Yada Apple İos Yerinde sayardı nasıl olsa daha iyisi yok neden uğraşşın

Ama farklı marka ve işletim sistemleri olacak ki rekabet artık telefonlar iyileşecek

Ağzına sağlık.. Rekabet her zaman müşteriye yarar

theposies

theposies

Üye
fiyatlar düşük olsun başka bişi istemem

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bunlar için de rekabet olmalı

theposies

theposies

Üye
bi de şu sgs3 ile lumia 900 ü karşılaştıran video bulamadım :( yakındaçıöar insallah

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Rekabet iyidir...Zaten rekabet olursa yerinde sayma ve pahalı kitap gibi bir sorun da olmaz :)

Lumia 900 iyi ama Türkiye'ye gelmesi çok geç olacak.Müşterilerini başka firmalara kaptırması olası.Bence böyle bir dönemde Lumia 900 almaktan vazgeçtim.Pureview'li Lumia'ları beklemek daha mantıklı gözüküyor :hmmm Ekim - Ocak gibi çıkıyordu onlar dimi ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yılsonuna doğru çıkar 2013 ilk çeyrek de falan gelir bize de sanırım ben de onlar gelene kadar bi 800 le idare ederim

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
yılsonuna doğru çıkar 2013 ilk çeyrek de falan gelir bize de sanırım ben de onlar gelene kadar bi 800 le idare ederim

Bende 701 ile Carla'yı bekleyeceğim sonra değişik sulara yelken açacağım hadi hayırlısı...Wp'ye bir bakıma seviniyorum ama Symbian'ın o ilginç çekiciliğinden ayrılıyor olmak beni üzecek.Wp'nin görsellerini beğensem bile symbiandan sonra biraz soğuk gelecek gibi geliyor.Symbian ile sayılı günlerimi güzel yaşayayım (:(

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben carlayı bekleyemiyicem 800 alıp purewiev lumiaları bekliyicem

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
pureview lumialar muhtemelen ces2013 veya mwc 2013te tanıtılır wp8 in geliştirici sürümü haziran ayındaki geliştirici zirvesinde dagıtılabilir. yılsonuna kadarda wp8li cihazlar hazır olur.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hadi inşallah abi :)

theposies

theposies

Üye
insallah

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
pureview lumialar muhtemelen ces2013 veya mwc 2013te tanıtılır wp8 in geliştirici sürümü haziran ayındaki geliştirici zirvesinde dagıtılabilir. yılsonuna kadarda wp8li cihazlar hazır olur.

Çok geç ya...O zaman Lumia 900,S3 ve iPhone 5'in gölgesinde ezilir kalır...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Hünkarım aşşa yukarı iphone5 ile aynı tarihte çıkar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
en erken ekim ayında çıkması bekleniyor fakat wp8 haziran ayında geliştiricilere dagıtılıcak o tarihten sonra gelişmeleri takip etmek lazım microsoft ta nokia ya wp ile cıkaracagı yeni cihaz için baskı yapıyor zaten

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Mwc yi bekliyiceklerini sanmıyorum ben

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
şubat sa gene benim dediğime geldi işte 2013 ilk çeyrek

Üst Alt