kötülerler merak etme körü körüne elindeki cihazı dünyanın en iyi cihazı zannedene bişey anlatamazsın benim asıl şaştıgım hayatında hiç eline iphone almayanlarda fanatik savunucu oluyor nasıl bir özentiyse
---------- Eklendi @ 00:38:53 ---------- Yazıldı @ 00:36:49 ----------
dizel motor mu ısındıkça açılıyor
Yorum için teşekkürler
istatistikler ortada iphone sırf geç açılıyor diye kötü telefon diyemeyiz. Adamlar mükemmel tel yapmışlar bunları tartışma çıkarmak için sölemiyorum. ama nokia kullanmama rağmen braz gerçekçi olmak gerek iphone nokia yı solluyor malesf. gerçekleri saklayamayız....
En pahalı telefon en iyi telefon mudur?
Sen bana Mac Os un Windows dan daha iyi olduğunuda söylersin şurda düşüp bayılırım.
Apple firması iyi işler yapmış tamam ama Windows u kimse solda sıfır bırakamaz. Nokia firmasıda zaten cihaza koycağını koymuş yeterince. 1.3 Ghz işlemcisi, carl zeiss lensi, görünüşü ve diğer donanımları.
Şimdi sana soruyorum Wp7.5 sistemini 1 ghz kaldıramaz mıydı?
ÇOK RAHAT KALDIRIRDI
Sen neyin kalitesinden bahsediyosun neyin güzelliğinden bahsediyosun?
Wp nin en yeni güncelleme ve sürümlerini alacak bu telefon. Arkasında hem Microsoft hem Nokia var.
Apple ın neyi var? İşlemcisi tasarımı işletim sistemi hepsini aynı anda götürmeye çalışıyor.
Nokia ne yaptı? İşletim sisteminin en iyisini lensin en iyisini aldı koydu telefona. Ben yapcam demedi.
Donanımlarını ve görüşünüde uzun çalışmalarla en güzel en şık olarak tamamladı ve piyasaya sundu.
Telefonun patlamasına Maximum 3 ay var. Yazın gör satışları güncellemeleri. 900 De gelsin hele bir