cptaincnr
Üye
Ben her ikisinide kullandim sonucu merak ediyorsaniz Lumia 800 u sattim iphone 4S le yola devam ediyorum. Eger son kullaniciysaniz telefon uzerinde performans degerlendiriyorsaniz bence iphone cok önde.. Bende nokia ciydim ki halen N9 um var kiyipta satamiyorum android portlansinda yukleyeyim diye bekliyorum!! Bizler gelistirici degiliz son kullaniciyiz ve gundelik hayatimizi aksatmadan kullanabilecegimiz telefonlara sahip olmak isteriz.. Oyun film hafiza vs bunlar teferruat bence her gecen gun birbirinden daha iyisi cikabilir.. Bence mevcut guncel ve cok sayida kullanicisi olan uygulamalari destekliyor mu ben ona bakarim.. N9 ve Lumia arasindaki benzerlik ve farkliliklari daha oncede forumda yazmistim hepsini kullanmis bir insan olarak ben artik iphone da karar kildim istemeye istemeye de olsa cunku stabil bi sekilde tum uygulamalari calistiran ve mail olsun facebook olsun net uzeri ulasicam tum sosyal aglara ulasimida en rahat iphone la tecrube ettim..
Ayrica nokia ovi store u savunan bazi yazilar okudum yapmayin arkadaslar Allah askina yillarca nokia kullandim ovi store gercekten guzel ve ise yarar gorundu bana da.. Ne zaman ki N9 aldim magazanin hicbir ise yaramadigini gordum.. Hatta nokia kendi cikardigi telefonla uyumlu bir ovi suite uygulamasi bile olmadigini gordum =S En son yayimladigi guncellestirmeyle goruntulu gorusebilme ozelligine kavusabilen son model akilli telefon nokia N9 un kendi store undan googletalk i indiremedigini de gordum surekli sorun verip calistirmadiginida kredi karti bilgimi verdigim itunes store dan hic boyle bi sacmalikla karsilasmadim..
Ayrica nokia ovi store u savunan bazi yazilar okudum yapmayin arkadaslar Allah askina yillarca nokia kullandim ovi store gercekten guzel ve ise yarar gorundu bana da.. Ne zaman ki N9 aldim magazanin hicbir ise yaramadigini gordum.. Hatta nokia kendi cikardigi telefonla uyumlu bir ovi suite uygulamasi bile olmadigini gordum =S En son yayimladigi guncellestirmeyle goruntulu gorusebilme ozelligine kavusabilen son model akilli telefon nokia N9 un kendi store undan googletalk i indiremedigini de gordum surekli sorun verip calistirmadiginida kredi karti bilgimi verdigim itunes store dan hic boyle bi sacmalikla karsilasmadim..