Iphone 3gs mi , SE neo V mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
i4ün ne kadar başarısız bir model olduğunu
denememis olamazsın

Iphone 4 kullanıyorum sen hiç alıpta 1-2 hafta kullandın mı telefonu Allah aşkına ? Kıyasladığınız telefon Neo V dalga mı geçiyorsunuz yoksa gözünüz kapalı fanlık mı yapıyorsunuz.

qezma

Üye
    Konu Sahibi
Tartismayalim arkadaslar ya
neo v armv6 mi ya ? modern combat 3 u nasil aciyo

Tartismayalim arkadaslar ya
neo v armv6 mi ya ? modern combat 3 u nasil aciyo

Combat 3'ünden Nova3'üne kadar kasılarak oynattığı oyun görmedim.Bir GTA3'te biraz problemler var ki onun sebebi oyundan telefondan değil.Tabi aldığından ICS'ye güncellememelisin o zaman pek performans sağlanmıyor.

qezma

Üye
    Konu Sahibi
Anladim arkadasim cok tesekkur ederim cok yardimci oldun kutu cikisi 2.3.3 mu ?

qezma

Üye
    Konu Sahibi
Ics ile gelicek gibi korku var icimde aslinda ics yide merak etmiyor degilim bazilari ovuyor bazilari sovuyor..

Ics ile gelicek gibi korku var icimde aslinda ics yide merak etmiyor degilim bazilari ovuyor bazilari sovuyor..

Aslında +ları var ama Neo V gibi orta-alt segment telefonlarda -'leri ağır basıyor.Ayrıca ICS'li gelse bile versiyon düşürebilirsin korkma

qezma

Üye
    Konu Sahibi
Odinle felanmi ?
birde gorev yoneticisi var mi galaxylerdeki gibi ?

Kesinlikle Neo V.3G S mazide kaldı artık.Arkadaşımda var neo v gayette memnun bütün oyunları filan çalıştırıyor.Ama bi iphone 4 de değil tabi İphone 4 2 gömlek daha üstündür neo v'ye göre

SE Neo V tabikide 3gs eski telefon

qezma

Üye
    Konu Sahibi
hertelefonda radyasyon vardir arkadasim

- - - Eklendi - - -

he ne dmek istedigni anladim evet sar degeri digerlerine gore yuksek zaten pek telefon gorusmesi yapan biri degilim.

sony ericssonun sağlam olduğunu düşünmüyorum çok sorun yaşadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...