Praetor
Emekli Yönetici
İmza Silmek Konusunda Ortak Hareket Etmek Hakkında
Arkadaşlar imza silerken 3ümüzün de aynı ibareyi koyması MaxiCep.Com sitesini daha profesyonel gösterecektir diye düşünüyorum.
Benim profilimdeki not defterimde en üstte "kodlarıyla beraber" şöyle bir ibare var:
Ben ne zaman bir üyenin imzasını kurallara aykırı olduğu için silecek olsam bunu kopyala-yapıştır yapıyorum.
1) Daha rahat.
2) Daha profesyonel gösteriyor. Örneğin donanımhaber'de de böyle yapılıyor. (Benim fikrimi çaldıklarını düşünüyorum
)
3) Hem üye imzasından tıklayarak direk ilgili konuya gidebiliyor hem de o üye bir süre giremese dahi diğer üyeler onun imzasından yararlanabiliyor ve kuralları öğrenme çevresi genişliyor.
Renk ille de Navy olsun demiyorum. Ama ortak bir şey kullansak, linki de içeren?
Benim profilimdeki not defterimde en üstte "kodlarıyla beraber" şöyle bir ibare var:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben ne zaman bir üyenin imzasını kurallara aykırı olduğu için silecek olsam bunu kopyala-yapıştır yapıyorum.
1) Daha rahat.
2) Daha profesyonel gösteriyor. Örneğin donanımhaber'de de böyle yapılıyor. (Benim fikrimi çaldıklarını düşünüyorum
)3) Hem üye imzasından tıklayarak direk ilgili konuya gidebiliyor hem de o üye bir süre giremese dahi diğer üyeler onun imzasından yararlanabiliyor ve kuralları öğrenme çevresi genişliyor.
Renk ille de Navy olsun demiyorum. Ama ortak bir şey kullansak, linki de içeren?

Kod:
[B ][COLOR=Navy ]İmzanız forum kurallarımıza aykırıdır.[/COLOR ][/B ]
[B ][URL="http://www.maxicep.com/site-hakkinda/guncellenmis-forum-kurallari-imza-ve-avatar-kurallari-55151.html" ]---->İmza Kuralları İçin Tıklayınız<----[/URL ][/B ]

Ama bu şikâyete özellikle müdahale etmek istemiyorum.