İmza Silmek Konusunda Ortak Hareket Etmek Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İmza Silmek Konusunda Ortak Hareket Etmek Hakkında
Arkadaşlar imza silerken 3ümüzün de aynı ibareyi koyması MaxiCep.Com sitesini daha profesyonel gösterecektir diye düşünüyorum.
Benim profilimdeki not defterimde en üstte "kodlarıyla beraber" şöyle bir ibare var:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ben ne zaman bir üyenin imzasını kurallara aykırı olduğu için silecek olsam bunu kopyala-yapıştır yapıyorum.

1) Daha rahat.
2) Daha profesyonel gösteriyor. Örneğin donanımhaber'de de böyle yapılıyor. (Benim fikrimi çaldıklarını düşünüyorum :ehe)
3) Hem üye imzasından tıklayarak direk ilgili konuya gidebiliyor hem de o üye bir süre giremese dahi diğer üyeler onun imzasından yararlanabiliyor ve kuralları öğrenme çevresi genişliyor.

Renk ille de Navy olsun demiyorum. Ama ortak bir şey kullansak, linki de içeren? :oke:

Kod:
[B ][COLOR=Navy ]İmzanız forum kurallarımıza aykırıdır.[/COLOR ][/B ]
[B ][URL="http://www.maxicep.com/site-hakkinda/guncellenmis-forum-kurallari-imza-ve-avatar-kurallari-55151.html" ]---->İmza Kuralları İçin Tıklayınız<----[/URL ][/B ]

Ozan

Ozan

Admin
Evet haklısın Atacım bunu not defterime alıyorum imza kurallara aykırı oldu mu bunu yapıstıracagim ... Önceden sadece -kural dısı imza yazıyordum

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hasan?.......

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Mesaj yazmıştım ama bağlantımın tıkandığı ana geldi sanırım. Kullanıyorum ben de bunu.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Hastir. :ehe

Sürekli DNS sorunu aldım bu iki üç gün, yazdıklarımın kimi gitmiş kimi gitmemiş. Fatih'e de PM'den cevap yazdım çarşamba günü, ben gitti sanıyorum meğerse gitmemiş, o da onu kaale almadığımı düşünüp pılasa gitmiş. :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Baaak, açık bir şekilde küfür var, hemi de yüksek derecede!.. :angry:

Ben de çok şaşırmıştım Fatih'i mod. görünce orada, demek senin yüzündenmiş :hmmm
Neyse helal olsun diyor tebriklerimi sunuyorum o halde Hasan sana!.. Aferin! Aferin!..

Fatih Turuva Atı gibi bir şey. Fatih'ten mod mu olur be!.. Adam her konuyu özellikle yapar gibi yanlış bölüme açıyor... Böyle dandik bir adamın pılasa yönetici olmasını sağladığın için teşekkürler Hasan :oke:
Onlara daha büyük bir zarar veremezdik :d:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Derelerden kayarım , yoktur benim ayarım. :D

Peki sen, Fatih'in benden yöneticilik istediğini biliyor musun? Aslında ben ona gönderdiğim ama gitmeyen PM'de onun yöneticilik isteğine cevap veriyordum . :d:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi de bir kapalı küfür sezdim ya neyse :dry:

Ne diye cevap verdin?

"Naaah alırsın!.. Utanmaz, terbiyesiz, ahlaksız!.. Domuza selpak hediye etmiyoruz biz!!!"

:ehe

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
1 Nisan için daha vakit var , yazdım. :D Alınmayacağı şekilde olmaz çekecektim, cevaba gerek kalmadan alınmış zaten. :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtulduk yani :oke:

Aklı başında adam burayı bırakıp gitmiyor zaten.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
He öyle oldu da, sen de şu şikayete bakıver artık. Geçen geceden beri seni bekliyor yahu. :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Özellikle onlara bakmıyorum Hasan'ım yoksa ilk açıldıklarında gördüm.
Sen ya da Ozan müdahale ederseniz sevinirim. Açıkçası her kahkaha atana ceza vermekten yana değilim :) Ama bu şikâyete özellikle müdahale etmek istemiyorum. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...