Site hakkındaya açılan konular ve Yöneticilerin üyelerle arasındaki diyalogları hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ben de hiç birşey demedim ...:)
 


Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Ben demedim zaten bana işi olmayan takilmaz bende takilmam.
Ama her bir yönetim bir uyedir unutmamak lazım
 
yaren_dede

yaren_dede

Üye
her yönetim bir üyedir ama üyeler öyle görmüyor nedense...
Mesela bir kaç örnek vereyim;

Sen yöneticisin Bana yardım etmek zorundasın!
Konularımı 5 dakika içinde onaylamak zorundasın!
Benim o kadar uğraş verdiğim konuyu nasıl çöpe varırsın!
Açtığım konuyu başka bölüme nasıl taşırsın!
Mod Benim yazdığım konuya eleştiri yapamaz!
Madem modsun git konu filan aç, konu onayla işini layıki ile yap...

Daha çok örnek verebilirim
 
  • Beğen
Tepkiler: noss_bar
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Şimdi Bende Demedim Desem Geriye Kimse Kalmıyor Ben demedim
 
  • Beğen
Tepkiler: EroL ve Samsunspor
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben birtek Ali abiye dedim seni banlarım diye o da pm den. :ehe
 
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
müsade varsa bunu yazacağım:

Birincisi kardeşim seni özel mesaj yolu ile bir çok yönetici arkadaşımız güzellikle uyarmış ama ona rağmen hala sitede alıntı haberler yapmaya devam ediyorsun ve bunlara emek harcadığını iddia ediyorsun.. Senin mesaj ve konularını sürekli takip ediyorum mesajlarının bir çoğu sohbet veya açtığın konuya yorum içerikli mesajlar,onun dışında konularına gelecek olursak konularına bir emek harcamıyorsun senden sadece konu açarken bir kaç satır olsun kendi düşüncülerini yazman kendince konuyu yorumlaman çok mu zor? Sen siteye zaman ayırdığını söylüyorsun güzel kardeşim peki biz napıyoruz? Bak ben hem çalışıyorum,hem üniversite okuyorum sınav haftası bile foruma vakit ayırmaya uğraşıyorum oysa desem ki abi sınavlarım var bir hafta yokum yönetimin bana diyiceği tek şey Allah zihin açıklığı versin olu,ben moderatör olmadan önce bile aman moderatör olayım diye çabalamadım öyle bir sürü konu da açmadım açtığım konuların hepsine bak içlerinde bir tane kopyala yapıştır var o da kilitlendi zaten. Sana anlatamadığımız olay da bu,biz yönetim olarak konularımız özgün olsun bize ait olsun istiyoruz,şimdi ben senin bahçene kendi çiçeğimi eksem bahçe senin mi olur benim mi? Gördüğüm kadarı ile sende sürekli bir moderatör olma çabası var sanki yönetime karşı üyeleri kışkırtmaya çalışıyormuşcasına hareket ediyorsun.. Yardım ediyorsan gönülden olmalı karşılık beklememelisin bizler bu işi gönüllü yapıyoruz sen de öyle olmalısın ve biz nasıl emek harcıyorsak sen de harcamalısın. Benim bi konuyu düzenlemem için mouse ile beş tık yapmam lazım ama sen üç tık ile konu açıyorsun umarım az çok anlatabilmişimdir.
 
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
yahu biz zamaninda gereksizlerde gönüldaşlarda Mehmet ile ip atlardik uzun eşek oynardik çamaşırdır kirlenir omoyla temizlenir misali konudur birikir emmiler yetişir derdik hiç böyle isyan çıkmazdı
 
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bende banlarım felan demedim.
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Merak etmeyin kimse ona seni banlarım demedi. Benimle pm'den irtibata geçti ve aynı şeyleri söyledi. Yok birisi seni banlarım demiş,yok başka birisi konusunu kapatıp haksızlık yapmış. Dedim ki kim bunları yaptıysa hemen şikayet et benim bölümlerim olduğu için şikayetler bana gözükür hemen ilgilenelim sana kimse "seni banlarım" demez diyemez. Yok abi ben şikayet için söylemedim onları ama bu haksızlıklar yapılıyor bana dedi. Ben de ısrarla tekrar sordum ama cevap vermedi. En son dun yine bir kaç kopya konu açtı ben de kendisine şu mesajı pm atarak konuları çöpe aldım.
papakudioflu' Alıntı:
Selam kardeşim. Actigin konularda dikkat etmen gereken bazi noktalar var. Oncelikle tamamen kopyala yapiştir yaparak alinti vererek konu acmak yasaklandi. Bu tur konular cop kutusuna taşinicak. Bunun yerine okudugun haberleri kendi cumlelerinle yorumlayarak paylaşabilirsin.
cevabı da bu şekilde oldu
Furkan Emekli' Alıntı:
Uyarı için teşekkür ederim dikkate alacağım.
 
anılbaran

anılbaran

Üye
Yani yalançılık mı yaptı bu emekli ? Hepimize iftira attı yani ? O zaman ceza verilmeli. (Çok fazla gereksiz konu açmak v.s) Hadi diyelim biri dedi admin dostlar baksın onun mesajlarına madem biri demiş herhalde silmemiştir öyle değil mi ?
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
e yani soylediklerime karşilik pm veya mesaj neredeyse şikayet ederdi. Hangi konuda haksizlik yapildi dedim ona da cevap yok. O zaman iftira atiyorsun derler adama. :ah
 
xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Üyeler, yöneticilere istediklerini yaptıracaklarını sanıyorlar heralde.
 
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
Üyeler, yöneticilere istediklerini yaptıracaklarını sanıyorlar heralde.


Malsef böyle hele de onların arasından geldiğimiz için yani bizi iyi tanıyanlar daha doğrusu tanıdıklarını sananlar istediklerini yaptırmaya çalışıyor ve yönecitilere saygı duymuyolar
 
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bir yanlışı düzeltmek istiyorum, alıntı konu açmak yasak değil. Alıntı konuları "alıntı" gerekçesiyle çöpe taşımayınız. Üçüncü kere yazıyorum:

Bakın arkadaşlar teknoloji haberleri için Üye Haberleri bu bölümümüz var. Bölümün açıklamasında Maxicep üyelerinin kendi yazdığı güncel teknoloji haberleri .. yazıyor. Eğer tamamen özgün yazılmış bir haber varsa onu lütfen bu bölüme taşıyınız. Taşırken "Teknoloji Haberleri" bölümüne değil, "Üye Haberleri" bölümüne taşıdığınızdan emin olunuz. Şuanda Teknoloji Haberleri bölümünde üyemizin kopyala yapıştır konusu var mesela. Yanlışlıkla taşınmış olduğunu varsayıyorum. Altını çiziyorum; üyelerin tamamen özgün yazmış oldukları konuları bu bölüme taşıyınız.

Cep telefonları genel adından da anlaşılacağı üzerine markayı değil tüm cep telefonlarını yada kullanıcılarını ilgilendiren bir bölüm. Buraya açılan konular da buna uygun olmalı. Marka adına açılmış bir konu varsa, forumdaki uygun bölüme taşıyınız.

Haberlere gelecek olursak, copy-paste konuların sitemize yarardan çok zarar olduğunu hepiniz biliyorsunuz zaten. Bu konuların hiç bir getirisi olmadığı gibi sitemizden alıp götürdükleri var. Bu konular hakkında daha önce bir açıklama yapmıştım ancak gözden kaçtı sanırım. Başta Cep Genel bölümünde yetkili moderatörlerimiz olmak üzere "
papakudioflu, anılbaran, nextman, yaren_dede, ANIL, CanKartaL, MrCommanDTr" kopyala - yapıştır konularda sizler devreye girmelisiniz arkadaşlar. Sorumluluğunuzdaki bölüme açılan alıntı haber konularını 10 dakikanızı ayırarak özgünleştirmelisiniz.

Tamamen baştan yazmanızı istemiyoruz sadece ilk paragrafını özgünleştirmeniz yeterli. Konudaki resmi de kendi beğeninize göre değiştirebilirseniz daha güzel olur. Bu sayede konunun altındaki Alıntı yazısını silerek onu Maxicep'e kazandırabilirsiniz. Ben fırsat buldukça bu konuları düzenliyorum zaten ancak hepsine birden yetişebilmem imkansız.

Sürekli alıntı haber açan üyelerimize sert bir dil kullanmamak şartıyla tavsiyede bulunabilirsiniz. Özgünleştirmiş olduğunuz bir konuyu örnek göstererek, bundan sonraki konularını o şekilde açmasını isteyebilirsiniz.

Bu kadarını da yapamıyorsanız alıntı konuyu şikayet edin ben düzenleyeyim.
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Erol adam konuyu açıp alıntı yaptığı sitenin adını da oraya yazdıktan sonra ben o konunun yazısını ozgunleştirdim diyelim. Altındaki alıntı yazısını da silmem gerekiyor. Bu arada görsel varsa onu da degiştirmem gerekiyor. Tabi biz bunları yapana kadar o yazıyı kaç kişi okur ve biz değiştirdikten sonra ne düşünürler bilmiyorum.
 
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Sen değiştirdikten sonra helal olsun derler abi ne diyecekler. Benim kişisel fikrim de alıntı teknoloji konularının silinmesinden yana. Bu alıntı konular Google'da benim ana sayfada açtığım haberden daha üstte yer alıyor. Forumdaki konular portaldan daha etkili. Üst yönetim böyle yapılması kararı aldı. Ya, üyelerden erken davranıp konuları siz açacaksınız yada üyenin açtığı konuyu düzenleyeceksiniz. Aksi taktirde alıntı haber cenneti olacaz.
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
ben de alıntı haber sitesi olarak anılmak istemediğim için yetişebildigim kadarını kendim açıyorum yetişemedikleri mi direk portaldan link vererek paylaşıyorum. Bütün arkadaşlarımız bu şekilde yaparsa başka sitelerden alıntı yapılmasına fırsat bırakmamış oluruz. Yoksa adımız haber hırsızına çıkıcak.
 
anılbaran

anılbaran

Üye
Evet haklısınız :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

NextWorld
Cevap
15
Görüntüleme
454
Baydırman
Cevap
20
Görüntüleme
642
DarkredBlue61
Cevap
20
Görüntüleme
1K
AIS
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
348
Eren Değerli
ancient30
Cevap
0
Görüntüleme
307
ancient30


Üst Alt