Site hakkındaya açılan konular ve Yöneticilerin üyelerle arasındaki diyalogları hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
ek olarak benim fikrim ise haber konuları için üyelerimizi portala yönlendirmenin bir yolunu bulmamız lazım. Oradaki haberlerin hit sayısı artması gerekiyor. Portalda hitler çok düşük. Böyle olunca da forum konuları portaldan daha etkili oluyor. Aslında tam tersi portaldan foruma üye çekmeniz gerekiyor ama bizimki biraz ters oldu:hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: Nextman


L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yahu bir yavaş hepsini okuyana kadar kaç sayfa oldu konu :ehe

benim kendisiyle bir konuşmam olmadı
soralım açık açık kim demiş seni banlarım diye ? ispatlasın.

forumda birçok online üye var sürekli herkes birşeyler yazıp çiziyor.
şurda bir avuç mod nasıl yetişecek hepsine.
şikayet etseymiş bizde bakıp banlasaymışız...
uyarı puanı silinmedi diye bunuda bizim başımıza sarması yanlış bir kere, kalkmamış bir sorun olmuş neyse ne.....
herşeyi bize yükleme çabası nedir ben onu anlamıyorum.. herkes bir yerden çamur fırlatıyor

hepimizde biliyoruzki forumun yaş ortalaması düştü.
çoluk cocuk gelip kendini bilmez bir şekilde seviyeyi düşürüyor...
bunun sorumlulugunuda bize yüklüyorlar. foruma gelmeyinmi diyelim

madem düzeni bizden iyi biliyorlar. forumdan memnun değiller.
boşboş oturuyorlar ama. az şikayet sistemini kullansalar canları eksilir !
 
Şehriyar

Şehriyar

Üye
ek olarak benim fikrim ise haber konuları için üyelerimizi portala yönlendirmenin bir yolunu bulmamız lazım. Oradaki haberlerin hit sayısı artması gerekiyor. Portalda hitler çok düşük. Böyle olunca da forum konuları portaldan daha etkili oluyor. Aslında tam tersi portaldan foruma üye çekmeniz gerekiyor ama bizimki biraz ters oldu:hmmm
Ben portal hitini arttıracak bir öneri sunmuştum ama kimse dikkate almamıştı..
Ozan abi gelince ona diyeceğim bakalım
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Akıllı cep telefonu üretiminin Finladiya merkezli ismi olarak karşımıza çıkan Nokia ve Microsoft firması, Microsoft’un mobil işletim sistemi Windows Phone 8 desteğini arkasına alan Lumia 825′e ait olduğu iddia edilen görselleri kamuoyu ile paylaştı.

portaldan bir alıntı.
görselleri paylaşan Nokia fakat görseller iddia. Bu biraz tezat olmamış mı. Ayrıca görselleri Nokia değil winp.cn paylaştı.
bunu soyluyorum çünkü site hakkında şikayetler arttı ve artık kendimize dönüp bir yerlerde yanlış yapıyor muyuz diye sormalıyız. Birbirimizi uyarmalı doğru olanı göstermeliyiz. Yönetimsel gorevlerimizin yanında sitemizi bir adım yukarıya taşıyacak işler planlamalı ve uygulamalıyız. Ozan'la konuşuyorum çok iyi niyetli ve girişken gereken bütün yardımı da yapacağına eminim. Artık bu sitenin uluslararası bir isim kazanması gerekiyor.
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin

hepimizde biliyoruzki forumun yaş ortalaması düştü.
çoluk cocuk gelip kendini bilmez bir şekilde seviyeyi düşürüyor...
bunun sorumlulugunuda bize yüklüyorlar. foruma gelmeyinmi diyelim
!

evet bunun sorumluluğu bizde. Ne kadar kaliteli iş yaparsak o kadar kaliteli müşterimiz olur. Bu iki kere ikinin dört ettiği kadar basit bir olay.
 
ANIL

ANIL

Admin
Acaba editörler portalda haber yayınladıktan sonra forumda paylaşamazlar mı? Daha basit bir çözüm olur.
 
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Acaba editörler portalda haber yayınladıktan sonra forumda paylaşamazlar mı? Daha basit bir çözüm olur.

Önerdiğim sistem de bu sitedekiydi işte.. Forumda ayriyetten paylaşmalarına gerek yok çıkıyor yanda portal başlıkları..
Ayrıca okla gösterdiğim yerden de kapatılabiliyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: L-LumieRe ve ANIL
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
XDA süper ya.
 
Şehriyar

Şehriyar

Üye


tabi süper olur adamlar 50.000 onlinela oynuyor biz de 5000lerle cebelleşiyoruz.


Abi şimdi orayla burayı karşılaştırmak doğru olmaz. Yani sitedeki varsayılan dil ingilizce. Allahın hintlisi de girse ingilizce konuşuyor japonu da. Herkes birbirini anlıyor. Ortak dil neticede.

Ama şimdi bizim siteye hintli girse ne anlayacak, japon girse ne anlayacak..
O site dünyaya hitap ediyor bizimki sadece Türkiye ye..

Ve şöyle de bir şey var hem orda çok fazla çeşit var, yani nerdeyse her model telefona ait bir bölüm var. Bu da her modelde farklı insanı bir araya toplamaya yeter..; hem de her ülkeden insanlar var.

Dünya da milyarlarca cep telefonu kullanıcısı olduğunu düşündüğümüzde 50 000 az bile..
 
  • Beğen
Tepkiler: Dede
papakudioflu

papakudioflu

Admin
ben de o rakama ulaşalım demiyorum ama en azından artık 10binli rakamları zorlamamız hatta geçmemiz lazım. Her yıl %20-25 civarında büyüyen telefon pazarını emsal aldıcımızda aynı paralelde biz de online sayımızı arttırsaydık bu rakamlara ulaşmıştık. Ama pazar ve kullanıcı sayısı artarken biz yerimizde saydık. En basitinden sitenin en altında online rekorumuz var sayı ve tarihine bakın bir de son zamanlardaki ortalamamıza bakın ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Böyle bir siteye ve böyle bir yönetime bir yıldır yerinde saymak hiç yakışmıyor.
 
anılbaran

anılbaran

Üye
2.5 milyon üyemiz var ne alaka hiç anlamıyorum bu hit olayı ile çok dengesiz :hmmm
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Aktif üye sayımız 88 bin anıl.
 
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bütün mesajları sabırla okudum makul bir öneri düşünüyorum ama bulamıyorum yanlız sadece şunu biliyorum keskin sirke küpüne zarar :oke:
 
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu furkan emekli denen arkadaş tam tokatlık yalnız,nasıl da masum edebiyatı yapıyor ya
 
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
üyelerin açtığı konulara kim cevap verecek peki dustojnik gibi sessiz sakin adam bile gelip symbian3 genel bölümüne moderatörler kendine çeki düzen versin işini layıki ile yapsın diye konu açıyorsa ben buna cevap yazarım yani 2 saat onayda konusu bekliyor diye özür dilememizi bekliyorlar.

Sonra bir başka karaktersiz geliyor modlar benim yazdığım konuya yorum yazamaz diyor, gitsinler konu onaylasınlar, konu açsınlar işlerini doğru düzgün yapsınlar diyor.

Buna karşılık hiçbir yaptırımla karşılaşmıyor ne yazıkki bu şahısların ceza alması için küfür etmesi gerekiyor! Bize istedikleri gibi saklayabiliyorlar bunun adida "şikayet" olarak nitelendiriliyor eğer öyleyse haklı olduklarında nasılki biz uyarılıyorsak haksız olduklarındada ceza almalılar. Çamur at izi kalsın yani bu kadar basitmi bunun adı düşünce özgürlüğümü acaba? Benim canımı sıkacak yada arkadaşlarımı karalayici şekilde yorum yapacak üyeye cevap vermiyelim tamam! ama peki üyeye yaptırım uygulanacakmi?

Kimin hangi niyetle ne yapmak istediğini bilmediğimiz vakit alttan alırız ve sorunu çözmeye çalışırız sert olmayacak bir yaklaşımla, baktık adamın niyeti gıcıklık ortam germekse uzak duralım üst yönetime bırakalım. Not: konudada belirttim bundan sonra nerde açıldığı önemli değil, ya denetime alın biz bakalım yada vereceğiniz olumlu cevaplar varsa konuyu denetime alarak üyeye özelden cevap verip açıklığa kavuşturduktan sonra konuyu çöpe alalım.
Kimse özür dilememizi beklemiyor hesap soruyorlar, bizde buna en uygun ama en keliteli açıklamamızı yaparak susmalarını sağlıyoruz.
Hırçınlık çıkaran her üye özelden gerektiği şekilde uyarılıyor bunu göz önünde yapmamız doğru olmadığı için yapmıyoruz, bunun için yaptırımlarımızın olmadığını düşünmeyin.


Şimdilik tam okuyamadım ama abi şu dikkatimi çekti ''Praetor
Arkadaşlar bizim yönetim olarak üyelere hesap verme yükümlülüğümüz bulunmamaktadır.''

Bu malesef böyle değil özellikle de bana karşı .Böyle dik üyeler bana gıcık olan özellikle rambo olayı ve benim mod olmam neticsi ile benim hatamı aramaya çalışanlar bana bir güzel hesap soruyor cevap vermeyince ben suçlu oluyorum.Yok şuna niye cevap vermedin yok konuyu şöyle üst konu yaptın yok konumu niye çöpe taşındın yok mesajımı niye sildin yok şikayete şunu dedin .... diye bu liste uzayıp gider.

Yaşımın küçük olması neticesi ile üyeler beni hiç tınlamıyor azcık yaşım büyüyk olsaydı ha ben konuşmuşum ha başka ya da bir üye yani normal de bi ağırlığım olması lazım ooooo bunlar hiç beni dinlemiyor ki ... Aslın da bir sebeb daha onların içinden gelen biri olduğum için sanırım


askerin , komutana hesap sorması gibi bişi yani
Hesap vermekle açıklama yapmak farklıdır, yol yordam gösterirsin bunu böyle yap şunu şöyle yap dersin ama ciddi bir tavırla sana hesap soran bir üyeye cevap vermen gerekmiyor. Hadi verdin diyelim baktınki anlamadı ve uzatıyor üstünden atmaya çalış, "benim veya eylemimle alakalı bir sıkıntınız varsa ve doğru bulmuyorsanız üst yönetime bildiriniz" şeklinde cevapla ve bırak.

Erol adam konuyu açıp alıntı yaptığı sitenin adını da oraya yazdıktan sonra ben o konunun yazısını ozgunleştirdim diyelim. Altındaki alıntı yazısını da silmem gerekiyor. Bu arada görsel varsa onu da degiştirmem gerekiyor. Tabi biz bunları yapana kadar o yazıyı kaç kişi okur ve biz değiştirdikten sonra ne düşünürler bilmiyorum.

Benim gözlemlemelerimde yanlışım yoksa şayet, bölümde alıntı konu açan belli başlı bir kaç üye var. Bu konu için tek önerim bu üyelere açtıkları konuların içeriklerinde bir takım düzenlemeler yapmalarını ilk paragrafları özgünleştirip öyle açmalarını söyleymektir, zamanla alışacaklardır.

http://www.maxicep.com/cop-kutusu/a...arina-50-gb-bulut-depolama-bedava-734413.html alıntı olarak taşınmış konu ve
Portalda yayınlanan konu Sony’den Xperia kullanıcılarına 50GB süresiz online depolama alanı forumda benzer başka bir konu yok sadece portalda var yaptığı alıntı sıkıntı yaratacak bir alıntı konu değil, google'da 6 sırada duruyor, çok uzun bir makale değil sadece bir haber ufak bir kırpma yaparak düzenlenebilir yada üyeye "başlığı değiştirip içirekte ufak bir özgünleştirme yapılması" istenebilir.


Umarım açıklayıcı olmuşumdur arkadaşlar :)
Konu bilgilendirme amaçlıdır, Praetor adminimizin açtığı konuyu daha önce görmeyen arkadaşların görmesi için ve sağda solda konu açarak lekeleme yapmaya çalışanlara karşı nasıl davranacağınızı bilmeniz için, yöneticilerimizle ilgili sıkıntıların olmaması, üyelerden şikayetler almamak bir nevi zırhlanmak için hatırlatma amaçlı açtım bu konuyu. İlerde üyelerin haklı oldukları bir ortam oluşturmlarına fırsat vermeyelim arkadaşlar.

Nawy ve pRime gibi, murat gibi ve özellikle futbol bölümü ulu orta tartışma durumuna girmeyin, içimizden kendini tutamayan arkadaşlar varsada daha temkinli davransın, bu ve bunun gibi üyelerin ellerine düşmesin ki, koz olarak bize dönüp kullanmasınlar.


Furkan Emekli' Alıntı:
Anladım abi haklısın ama hep geçer diye düşündüm aksine hep kötü olaylar oldu. Hep haklıyken haksız duruma düştüm Allah Razı Olsun bana çok yardımcı oldun. Gerekeni senden duydum abi gerisi beni ilgilendirmez ama en üzüldüğüm nokta da kimse beni anlamıyor. Çünkü kimse yaşadıklarımı bilmiyor.Arıca konuyu açmamakla doğru yaptığını anladım diğer üyelerde etkilensin istemem. Umarım beni anlamışsındır. Ben şimdi çıkıyorum kendine iyi bak abi Allah'a emanet ol.
 
  • Beğen
Tepkiler: Nextman ve anılbaran
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Abi benim adımı vermeyeydin iyiydi somuru:
 
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi benim adımı vermeyeydin iyiydi somuru:

:op: Kime nasıl yaklaşımda bulunduğumu nasıl yaptırımlar uyguladığımı yönetici olmadığın zamanlarda aktif olduğun bölümlerde takip ettiğin için az çok biliyorsun o yüzden :D neyse hadi kaldırdım adını ama burda saklanacak birşey yok iyi bilesin çekinilecek gücenecek hiç birşey olmamalı.
 
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici


:op: Kime nasıl yaklaşımda bulunduğumu nasıl yaptırımlar uyguladığımı yönetici olmadığın zamanlarda aktif olduğun bölümlerde takip ettiğin için az çok biliyorsun o yüzden :D neyse hadi kaldırdım adını ama burda saklanacak birşey yok iyi bilesin çekinilecek gücenecek hiç birşey olmamalı.

şaka yaptım güzel abim :op: Ben biliyorum özellikle sen beni bir çok kez ceza vermek yerine direk pm den uyardın o davranışın beni bu foruma bağlayan bi çok şeyden biridir hala :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

NextWorld
Cevap
15
Görüntüleme
455
Baydırman
Cevap
20
Görüntüleme
642
DarkredBlue61
Cevap
20
Görüntüleme
1K
AIS
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
348
Eren Değerli
ancient30
Cevap
0
Görüntüleme
307
ancient30


Üst Alt