iGO_Pal dizinin içindekileri değiştireceğiz anladığım kadarıyla.
İndirdiğiniz dosyaları, igo pal içindeki aynı isimli dosyalarla değiştireceksiniz.Komple değil.Yanlışlık yapmayın.
Dosyalar daha güncel olduğu için değiştiriyoruz.
Yeni dosyalarla birlikte iGO_Pal sürümünü denedinmi?Sayın Özüt system dosyası değişinçe global cfg not found arızası veriyor system dosyasının içindeki
content="/storage/emulated/0/iGO_Israel/content"
content="/storage/emulated/0/iGO_Pal/content"
e dönüştürülünce arıza vermiyor... Bilginize
Yok bayağı güzel ve hızlı açıldı sorun yok görünüyor....Yeni dosyalarla birlikte iGO_Pal sürümünü denedinmi?
Bir problem varmı?
Yeni gelen dosyadaki dizinleri komple eskisinin üzerine kaydettin değil mi?Yok bayağı güzel ve hızlı açıldı sorun yok görünüyor....
Dediğini kast ettim.Üzerine kaydedilmez.Silip kopyalacaksınız.
Evet kopyala yapıştır işlemi yaptım... Yapıştır deyince aynı dosyalardan olanları buldu onlarında hepsini kopyala değiştir yapacaksınız o kadar.Yeni gelen dosyadaki dizinleri komple eskisinin üzerine kaydettin değil mi?
Üzerine kaydedilmez.Silip kopyalacaksınız.
O dosyayı sil çalışırHerkese günaydın,
Programı indirdim kurdum ama şöyle bir sorun var. .apk çalıştırdığınızda programı kuruyor kurulum bittikten sonra programı çalıştırdığınızda global_cfg hatası veriyor programı kapatıyor bundan sonra telefonun ana dizinine baktığınızda İGO_Pal klasörüne ilave olarak birde İGO_İsrael klasörü açılmış oluyor ve bu klasörün içinde sadece boş bir content klasörü var. İGO_Pal klasörünün içini olduğu gibi İGO_İsrael klasörüne kopyalarsanız program çalışır hale geliyor ama ana dizinde içi birebir aynı ama isimleri farklı 2 İGO klasörü oluşmuş oluyor (İGO_Pal ve İGO_Israel) bunlardan birini silerseniz veya ismini değiştirirseniz program gene çalışmaz hale geliyor. Ben şuan 2 klasörüde tutarak programı çalıştırıyorum ama bu sorun için bir çözüm önerebilirmisiniz lütfen.