iGO Nextgen LUNA(Israel) 9.35.2.153810 (farklı haritalı igo)

Sponsorlu Bağlantılar

mustafakarasan

Üye
buna güncel haritalar falan nerden indiriliyor acaba

suleymanyunus32

Üye
Şuan da en günceli 2023 Q4 olan. Daha yenisi çıkmadı diye bliyorum.
Son paylaştığım linkte haritalar en güncel halinde

mustafakarasan

Üye
kullanmaya başladım güzel çalıştı adres kısmını çözdüm. şuan aklıma takılan navigasyondaki imleç yerine araba seçebiliyormuyuz

suleymanyunus32

Üye
İmleç kısmını bende bulamadım. nereden değiştiriliyor bilmiyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
kullanmaya başladım güzel çalıştı adres kısmını çözdüm. şuan aklıma takılan navigasyondaki imleç yerine araba seçebiliyormuyuz
Ayarlar > Navigasyon Görünümü > Harita Görünümü > Araba Modeli

Royzz

Royzz

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Nomero ve Silinen Üye 2669525

mustafakarasan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: suleymanyunus32

özüt

Üye
    Konu Sahibi
Var.Fakat dediğiniz sürüm haritalar için lisans istiyor.Haliyle yeni çıkan güncel haritalarda sorun yaşarsın.
----------------------
Forumda paylaşılmak istenen konular bildiğiniz gibi yönetici onayı olmadan yayınlanmıyor.Benimde bir kaç konum yayınlanmadı ve bende bu nedenle artık burada ne paylaşım yapıyorum, nede cevap veriyorum.Sorunu cevaplarken bu durumada açıklık getireyim dedim.

Gider ayak son bir bilgi daha vereyim.Android 14'te igo uygulamaları sıkıntı.İgo kurmak isteyenler ya basarsoft yada pal versiyonunu veya İgo İsrael kursun.
Bu üç uygulama haritalarda lisans istemez.Sıkıntı yaşamazsınız.
Buda son mesajımdır.

Herkese sağlıklı günler,

• Beğen
Tepkiler: Royzz, suleymanyunus32, umuti1975 ve 2 diğerleri

mustafakarasan

Üye
Var.Fakat dediğiniz sürüm haritalar için lisans istiyor.Haliyle yeni çıkan güncel haritalarda sorun yaşarsın.
----------------------
Forumda paylaşılmak istenen konular bildiğiniz gibi yönetici onayı olmadan yayınlanmıyor.Benimde bir kaç konum yayınlanmadı ve bende bu nedenle artık burada ne paylaşım yapıyorum, nede cevap veriyorum.Sorunu cevaplarken bu durumada açıklık getireyim dedim.

Gider ayak son bir bilgi daha vereyim.Android 14'te igo uygulamaları sıkıntı.İgo kurmak isteyenler ya basarsoft yada pal versiyonunu veya İgo İsrael kursun.
Buda son mesajımdır.

Herkese sağlıklı günler,
başka biryerde paylaşım yapıyormusunuz acaba.luna serisi nasıl iş yaparmı.

suleymanyunus32

Üye
Türkiye için Speedcam 09.2024 Hazır dosya. Speedcam klasörünün içindeki bu iki dosyayı silip yenilerini yapıştırın.

• Beğen
Tepkiler: rumuzozi, kanaryam33, nambay ve 1 kişi daha

suleymanyunus32

Üye
LUNA PONGO SKİN GÜNCEL 2024 tek dosya
Haritalar 2023.Q4
Bazı değişiklikler yaptım poilerde.

Vocalizertts :
Araç android cihazlarda bu uygulamayı kurup sesli yönlendirmeyi kullanabilirsiniz. Programı kurduktan sonra ayarlardan wifi ile indirme seçeneğini kapatıp ses dosyalarını öyle indirin.

Text dosyasını açıp kullandığınız cihaza göre DPİ seçeneğini deneyerek değiştirin görüntü kaliteniz daha sağlıklı olur.
Ben telefonumda örneğin 640 dpi kullanıyorum. kullanacağınız satırın önündeki noktalı virgülü kaldırmanız yeterli.

[rawdisplay]
screen_xy="auto"
driver="gles_2_0_android"
dpi="auto"
;base_dpi=120
;dpi=120
;dpi=240
;dpi=320
;dpi=480
dpi=640

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: rumuzozi, umuti1975 ve rasimozay

suleymanyunus32

Üye
Link güncelledim

• Beğen
Tepkiler: rumuzozi
ömer talat katı

ömer talat katı

Moderator
----------------------

Buda son mesajımdır.

Herkese sağlıklı günler,
Hocam bir sıkıntı olursa direkt benle irtibat kur. Sizin gibi değerli bir hocamızı incitmek istemeyiz.

07ZirveNet

Üye
..

Son düzenleme:

Üst Alt