Ayarlar > Navigasyon Görünümü > Harita Görünümü > Araba Modelikullanmaya başladım güzel çalıştı adres kısmını çözdüm. şuan aklıma takılan navigasyondaki imleç yerine araba seçebiliyormuyuz
Bu luna modelinde araba modeli diye menü yok o dediğiniz yerde. Sitede son paylaşılan günceli indirdim. Baktım menü yokAyarlar > Navigasyon Görünümü > Harita Görünümü > Araba Modeli
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Kardeşim iGO World 9.35.2.252374 Android 14 bu var mı veya paylaşma imkanı var ise memnun olurum
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
başka biryerde paylaşım yapıyormusunuz acaba.luna serisi nasıl iş yaparmı.Var.Fakat dediğiniz sürüm haritalar için lisans istiyor.Haliyle yeni çıkan güncel haritalarda sorun yaşarsın.
----------------------
Forumda paylaşılmak istenen konular bildiğiniz gibi yönetici onayı olmadan yayınlanmıyor.Benimde bir kaç konum yayınlanmadı ve bende bu nedenle artık burada ne paylaşım yapıyorum, nede cevap veriyorum.Sorunu cevaplarken bu durumada açıklık getireyim dedim.
Gider ayak son bir bilgi daha vereyim.Android 14'te igo uygulamaları sıkıntı.İgo kurmak isteyenler ya basarsoft yada pal versiyonunu veya İgo İsrael kursun.
Bu üç uygulama haritalarda lisans istemez.Sıkıntı yaşamazsınız.
Buda son mesajımdır.
Herkese sağlıklı günler,
Hocam bir sıkıntı olursa direkt benle irtibat kur. Sizin gibi değerli bir hocamızı incitmek istemeyiz.Var.Fakat dediğiniz sürüm haritalar için lisans istiyor.Haliyle yeni çıkan güncel haritalarda sorun yaşarsın.
----------------------
Forumda paylaşılmak istenen konular bildiğiniz gibi yönetici onayı olmadan yayınlanmıyor.Benimde bir kaç konum yayınlanmadı ve bende bu nedenle artık burada ne paylaşım yapıyorum, nede cevap veriyorum.Sorunu cevaplarken bu durumada açıklık getireyim dedim.
Gider ayak son bir bilgi daha vereyim.Android 14'te igo uygulamaları sıkıntı.İgo kurmak isteyenler ya basarsoft yada pal versiyonunu veya İgo İsrael kursun.
Bu üç uygulama haritalarda lisans istemez.Sıkıntı yaşamazsınız.
Buda son mesajımdır.
Herkese sağlıklı günler,