iGO Nextgen LUNA(Israel) 9.35.2.153810 (farklı haritalı igo)

Sponsorlu Bağlantılar

bilo_cu

Üye
Arabada android multimedy ya yükledim ses sorunu yaşıyorum nasıl halledebilirim yardımcı olabilirmisiniz..

• Beğen
Tepkiler: uhercan ve suleymanyunus32

Enoufh

Üye
Merhabalar,
Ustam 2024 türkiye haritası daha yok mu?

TSK.

suleymanyunus32

Üye
Merhabalar,
Ustam 2024 türkiye haritası daha yok mu?

TSK.
Aynı sorun bende de var. Diğer herşey sağlıklı çalışıyor ama sesli yol tarifi vs yok Normal uyarı sesleri falan var

• Beğen
Tepkiler: uhercan

prethora

Üye
Yükleme sorunsuz global cfg ve content dosyaları eskileri silip yeniden yüklendi. Tek sorun sesli yönlendirme yapmıyor çok da gerekli değil. Emeği geçenlere teşekkürler

suleymanyunus32

Üye
LUNA MAPS HERE NNG FEUR 2023.Q4 Tüm Avrupa Haritası. İçerisinden Türkiye Haritasını alabilirsiniz.

Part 1 :
Part 2 : Part 3 : Part 4 :
Mesaj birleştirildi:

Ben Luna da denedim haritaları sağlıklı çalışıyor. İçerisinde Global Cfg dosyaları da mevcut.
Mesaj birleştirildi:

Eski dosyaları silip bu dosyaları baseline içerisine kopyalamanız yeterli.
iGO_Luna\content\mg\baseline

_EU.gph
_EU_vr.gph
Basemap.glt
Basemap.gls
EuropeEasy.gpr
EuropeEconomic.gpr
EuropeFastest.gpr
EuropeShortest.gpr
Viscontents.glz
Turkey.gph
Turkey.gll
Turkey.glt
Turkey.gpb
Turkey_T1A.gs5
Turkey_T1A.gtl
Turkey_T1A.gws
Turkey_T1A.gls
Turkey_T1A.gtp
Turkey_T1A.gjw
Turkey_T1A.glr
Turkey_T1A.gob
Turkey_T1A.grn
Turkey_T1A.gpa
Turkey_T1A.glc
Turkey_T2A.gtl
Turkey_T2A.gs5
Turkey_T2A.gws
Turkey_T2A.gtp
Turkey_T2A.gls
Turkey_T2A.gjw
Turkey_T2A.glc
Turkey_T2A.gob
Turkey_T2A.gpa
Turkey_T2A.grn
Turkey_T2A.glr
Turkey_T3A.gtl
Turkey_T3A.gs5
Turkey_T3A.gws
Turkey_T3A.gtp
Turkey_T3A.gls
Turkey_T3A.gjw
Turkey_T3A.gob
Turkey_T3A.gpa
Turkey_T3A.glc
Turkey_T3A.grn
Turkey_T3A.glr
Turkey_T4A.glc
Turkey_T4A.gs5
Turkey_T4A.gtl
Turkey_T4A.gws
Turkey_T4A.gtp
Turkey_T4A.gls
Turkey_T4A.gjw
Turkey_T4A.grn
Turkey_T4A.gpa
Turkey_T4A.gob
Turkey_T4A.glr
Turkey_T5A.glc
Turkey_T5A.gs5
Turkey_T5A.gjw
Turkey_T5A.gtl
Turkey_T5A.gws
Turkey_T5A.gtp
Turkey_T5A.gpa
Turkey_T5A.gls
Turkey_T5A.grn
Turkey_T5A.gob
Turkey_T5A.glr
Turkey_T6A.gs5
Turkey_T6A.gtl
Turkey_T6A.gws
Turkey_T6A.gjw
Turkey_T6A.gls
Turkey_T6A.gtp
Turkey_T6A.glc
Turkey_T6A.gpa
Turkey_T6A.gob
Turkey_T6A.grn
Turkey_T6A.glr
Turkey_vr.gph
Mesaj birleştirildi:

Araç navilerinde cihaza göre dosyayı göremeyebiliyor.Onun içi başka bir şey var,ama şimdi o uzun iş.
Benden bu kadar.
Bu sıkıntıyı nasıl çöze biliriz. ? Araçta sesler gelmiyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: uhercan, ahmetdamar ve Enoufh

Enoufh

Üye
Ses sorununu su sekilde halledebilirsiniz.
Google’s text-to-speech
olmuyorsa vocalizer tts app ile, ayarlardan standardi secin, ikiside playstore de.
Mesaj birleştirildi:

Ayrica "sesli yönlendirme" ayarlardan kapali olabilir, Luna ayarlardan bir bak.

• Beğen
Tepkiler: uhercan ve suleymanyunus32

suleymanyunus32

Üye
Benzin istasyonları ayarlarda açık fakat haritada görünmüyor. Bu sorunu yaşayan var mı ?
Mesaj birleştirildi:

iGO Nextgen LUNA(Israel) 9.35.2.153810 (farklı haritalı igo)​

LUNA MAPS HERE NNG FEUR 2023.Q4 (Türkiye Haritası Güncellendi.)

@özüt kardeş eline emeğine sağlık. içerisindeki haritaları güncelledim. Txt dosyası üzerinde değişiklik yaptım. Hava durumu ve canlı trafik özelliği sorunsuz çalışıyor.

Android 14 cihazımda denedim çalışıyor.
Samsung tablete kurdum denedim çalışıyor.
Araç android multimedia cihaza yükledim denedim sorunsuz çalışmakta. (Not: Bazı araç android multimedia cihazlarda TTS ler çalışmayabiliyor yani sesli yönlendirme çalışmayabiliyor. Onun çözümü nedir şuanda bilmiyorum.)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kanaryam33 ve ahmetdamar

Enoufh

Üye
Ses sorununu yukaridaki gibi halletinnmi?

Goruntuleme Iki ayar sekli vardir! Ayarlardan aciksa, yani haritada gostermiyorsa, o zaman poi klasor bos.

Klavyem icin idare edin, TR degil.

• Beğen
Tepkiler: suleymanyunus32

suleymanyunus32

Üye
Ses sorununu yukaridaki gibi halletinnmi?

Goruntuleme Iki ayar sekli vardir! Ayarlardan aciksa, yani haritada gostermiyorsa, o zaman poi klasor bos.

Klavyem icin idare edin, TR degil.
Yakınlaştırınca çıktı benzin istasyonları. poi dosyalarında sıkıntı yok.
ses ile ilgili bu hafta sonu deneyeceğim.
Mesaj birleştirildi:

Arkadaşlar paylaştığım link en güncel haritalı hali. Trafik Hava durumu vs herşey çalışıyor.
Tekefon da tablette ve android multimedia araç cihazında sorunsuz kullana bilirsiniz.
Ayrıca android multşmedia cihazlarda ana sayfada navigasyon tuşuna da dşrek atama yapabiliyorsunuz ayarlardan. hepsini denedim sıkıntısız çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: ahmetdamar

ahmetdamar

Üye
iGO Nextgen LUNA(Israel) 9.35.2.153810 (farklı haritalı igo)
LUNA MAPS HERE NNG FEUR 2023.Q4 (Türkiye Haritası Güncellendi.)

@özüt kardeş eline emeğine sağlık. içerisindeki haritaları güncelledim. Txt dosyası üzerinde değişiklik yaptım. Hava durumu ve canlı trafik özelliği sorunsuz çalışıyor.

Android 14 cihazımda denedim çalışıyor.
Samsung tablete kurdum denedim çalışıyor.
Araç android multimedia cihaza yükledim denedim sorunsuz çalışmakta. (Not: Bazı araç android multimedia cihazlarda TTS ler çalışmayabiliyor yani sesli yönlendirme çalışmayabiliyor. Onun çözümü nedir şuanda bilmiyorum.)

Öncelikle siz ve Özüt başta olmak üzere katkı sağlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Android cihazların bazılarında çalışıyordur ancak s24 Ultra cihazımda çalışmıyor. x64 mimari ile ilgili olduğunu sanıyorum. Eski Note-9 cihazıma Android 14 yüklemiştim. Onda Eski dosyalar ile Israel-Luna-World üçü de çalışıyordu. Ancak s24'de hiçbiri çalışmadı. World'un çalışan bir setup dosyasını buldum. Onu da Polonyalı biri yapmış herhalde sadece Polonya bilgileri var. Türkiye haritasını içine attığımda lisans nedeniyle çalışmadı.
iGO Tomtom haritaları çalışıyor diye okumuştum sanki. Onları indirip deneyeceğim.

Ek: Evet iGO Tomtom haritalarını indirip yükledim. Çalıştı.

Son düzenleme:

mustafakarasan

Üye
ben denedim çalıştı ama adres girme ekranında tek ekran var sokak girsen geniş bir ekranda hangi ilde olduğunu falan seçeceksin sonra kapı no girme gelmedi bende

suleymanyunus32

Üye
ben denedim çalıştı ama adres girme ekranında tek ekran var sokak girsen geniş bir ekranda hangi ilde olduğunu falan seçeceksin sonra kapı no girme gelmedi bende
Adres girme bölümüne sokağın numarası boşluk kapı numarası yazınca tüm bulduğu adresleri otomatik getiriyor.
Örnek 5125 16 gibi...

mustafakarasan

Üye
adres girme kısmının ekran görüntüsü varmı

mustafakarasan

Üye
işte dediğim gibi normalde yeni rota dediğin zaman orda ilçe yazarsın altına sokak sonra kapı numarası sorar bund agenel çıkıyor sonra seçmen gerekiyor tek ekranda

suleymanyunus32

Üye
Mesaj birleştirildi:

Adresi bu şekilde yazarsan çıkar. kapı numarası olmaya bilir bazen. o zaman da sadece sokağın numarasını yazarsın
Adres yazdığın yerin altında Global yazan yer tıklarsan orada da hangi konumda arama yapacağını seçebilirsin.

mustafakarasan

Üye
gibi

suleymanyunus32

Üye
Benim elimde olan bu.

Ahmet KIROĞLU

Üye
samsung s23 fe telefonda çalışmiyor

mustafakarasan

Üye
bugün dikkatli şekilde baktım adres girme ksımının olduğu ekranda sokak ismi girerken sağ üst köşede bir menü beliriyor ordan ilçe falan seçebiliyorsunuz sorun yok.bugün kullandım sorunsuz şekilde arabada multimedya teybde sesli komut ile çalıştır
Mesaj birleştirildi:

haritada imleç yerine araba şekli seçebiliyormuyuz o ekranı bulamadım

Son düzenleme:

Üst Alt