Aynı sorun bende de var. Diğer herşey sağlıklı çalışıyor ama sesli yol tarifi vs yok Normal uyarı sesleri falan varMerhabalar,
Ustam 2024 türkiye haritası daha yok mu?
TSK.
Bu sıkıntıyı nasıl çöze biliriz. ? Araçta sesler gelmiyor.Araç navilerinde cihaza göre dosyayı göremeyebiliyor.Onun içi başka bir şey var,ama şimdi o uzun iş.
Benden bu kadar.
Yakınlaştırınca çıktı benzin istasyonları. poi dosyalarında sıkıntı yok.Ses sorununu yukaridaki gibi halletinnmi?
Goruntuleme Iki ayar sekli vardir! Ayarlardan aciksa, yani haritada gostermiyorsa, o zaman poi klasor bos.
Klavyem icin idare edin, TR degil.
iGO Nextgen LUNA(Israel) 9.35.2.153810 (farklı haritalı igo)
LUNA MAPS HERE NNG FEUR 2023.Q4 (Türkiye Haritası Güncellendi.)
@özüt kardeş eline emeğine sağlık. içerisindeki haritaları güncelledim. Txt dosyası üzerinde değişiklik yaptım. Hava durumu ve canlı trafik özelliği sorunsuz çalışıyor.
Android 14 cihazımda denedim çalışıyor.
Samsung tablete kurdum denedim çalışıyor.
Araç android multimedia cihaza yükledim denedim sorunsuz çalışmakta. (Not: Bazı araç android multimedia cihazlarda TTS ler çalışmayabiliyor yani sesli yönlendirme çalışmayabiliyor. Onun çözümü nedir şuanda bilmiyorum.)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Adres girme bölümüne sokağın numarası boşluk kapı numarası yazınca tüm bulduğu adresleri otomatik getiriyor.ben denedim çalıştı ama adres girme ekranında tek ekran var sokak girsen geniş bir ekranda hangi ilde olduğunu falan seçeceksin sonra kapı no girme gelmedi bende
adres girme kısmının ekran görüntüsü varmı
Adresi bu şekilde yazarsan çıkar. kapı numarası olmaya bilir bazen. o zaman da sadece sokağın numarasını yazarsınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Adres yazdığın yerin altında Global yazan yer tıklarsan orada da hangi konumda arama yapacağını seçebilirsin.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızMesaj birleştirildi:
Adresi bu şekilde yazarsan çıkar. kapı numarası olmaya bilir bazen. o zaman da sadece sokağın numarasını yazarsın