eyvallah kardesim deneyip sana bilgi veririm; STREAM_MUSIC - Value: 3
Yaptığınız degisikliklerde baştaki noktalı virgülü kaldirmaniz lazım örnek su şekilde olmali:
STREAM_MUSIC - Value: 3 eger olmasa da hakkını helal et yardımcı olamayacağım.
navigation_audio_stream = 4eyvallah kardesim deneyip sana bilgi veririm
özüt ustam eline sağlık bu harita uyğulamasının wince için olanı var mı ,paylaşabilirmisin mail :[email protected]
Allah için 50 kere indirdim ve hata veriyor açılmıyor bana yardımcı olurmusunueyvallah kardesim deneyip sana bilgi veririm
navigation_audio_stream = 4
;STREAM_VOICE_CALL - Value: 0
;STREAM_SYSTEM - Value: 1
;STREAM_RING - Value: 2
STREAM_MUSIC - Value: 3
STREAM_ALARM - Value: 4
;STREAM_NOTIFICATION - Value: 5
;STREAM_BLUETOOTH - Value: 6
;STREAM_DTMF - Value: 8
Gliba bu sekilde olucak..
hocam tlf ana bellege indir ve apk kur sonra tlf resetleAllah için 50 kere indirdim ve hata veriyor açılmıyor bana yardımcı olurmusunu
Merhaba bunu bir kaç kete denedim ve sonuç alamadım bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederimhocam tlf ana bellege indir ve apk kur sonra tlf resetle
tekrar IGO ac acilmassa bunu birkac defa ac kapa sonra hersey normal oluyor.
iyi aksamlar dostumMerhaba bunu bir kaç kete denedim ve sonuç alamadım bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Burada tam 5 tane APK dosyayı mevcut kuruyorum kurduktan sonra telefonu yeniden başlatıyorum ve sonuç aynı 😩😩😩iyi aksamlar dostum
ben aynen dedigim gibi yaptim
ilk seferde acilmadi sonra tekrar tekrar IGO actim
simdi her sey normal calisiyor
burda belirtilen apk kur
Burada tam 5 tane APK dosyayı mevcut kuruyorum kurduktan sonra telefonu yeniden başlatıyorum ve sonuç aynı 😩😩😩
Bunlardan VR.no.make.sys.send_to_navigation apk yı yükleyin.Burada tam 5 tane APK dosyayı mevcut kuruyorum kurduktan sonra telefonu yeniden başlatıyorum ve sonuç aynı 😩😩😩
Mesaj birleştirildi:
Bunlardan VR.no.make.sys.send_to_navigation apk yı yükleyin.iyi akşamlar yok dostum olmuyor cevap verdiğin için teşekkür ederim
Şimdi onuda indiriyorum umarım çalışıtruzgunum..
Mesaj birleştirildi:
bence IGO gift bunu indir kur kesin calisir
Yok eksik bulunmayan klasör yazıyoruzgunum..
Mesaj birleştirildi:
bence IGO gift bunu indir kur kesin calisir
selam aleyküm indirme linkini bulamadım yardımcı olurmusunelinize sağlık mükemmel bir paylaşım.cebe sorunsuz yğkledim.arabaya yüklerken kurulumda ses dosyası olarak TTS_PRO_C&K.zip dosyasını görmediği için seçemedim diğer tts prolardan birini seçebildim.ne eksik c&k lı ses dosyasından yada neden görmedi acaba kurulumu tekrarlasam mı.kurulum klasöründe c&k lı dosya mevcut fakat görmüyor.
tekrar teşekkürler