rapege Üye Mr. Hyde' Alıntı: iOS 4x'te klasör desteğinden sonra buna ne gerek var diyebilir miyiz? Evet. Genişletmek için tıkla ... kendin sordun kendin cevapladın
Mr. Hyde' Alıntı: iOS 4x'te klasör desteğinden sonra buna ne gerek var diyebilir miyiz? Evet. Genişletmek için tıkla ... kendin sordun kendin cevapladın
Mazellat Üye selam.. bu proğramı yükledim.. çok güzel çalışıyordu.. ben system default(4*4)ü seçtim.. iconlar üstüste bindi.. ipod kapandı bi daha açılmadı.. bi yardım etseniz.. nasıl düzeltebilirim bunu.. şimdiden teşekkürler..
selam.. bu proğramı yükledim.. çok güzel çalışıyordu.. ben system default(4*4)ü seçtim.. iconlar üstüste bindi.. ipod kapandı bi daha açılmadı.. bi yardım etseniz.. nasıl düzeltebilirim bunu.. şimdiden teşekkürler..
C.RON@LDO Üye Konu Sahibi değişik bişey olmuş kardeş dosyalar çakışıyor olabilir. CYDİA ya girip kaldırsana bi sora telefonu respring yap bakalım düzelmesi lazım haber ver.
değişik bişey olmuş kardeş dosyalar çakışıyor olabilir. CYDİA ya girip kaldırsana bi sora telefonu respring yap bakalım düzelmesi lazım haber ver.
Mazellat Üye yaptım kardeş.. ilgin için teşekkürler.. restore yaptım.. düzeldi.. kolay gelsin iyi günler..
rapege Üye ungood20' Alıntı: emeğinize sağlık iphone bölüm güçlü Genişletmek için tıkla ... daha da güçlenicek
C.RON@LDO Üye Konu Sahibi Mazellat' Alıntı: yaptım kardeş.. ilgin için teşekkürler.. restore yaptım.. düzeldi.. kolay gelsin iyi günler.. Genişletmek için tıkla ... rica ederim kardeşim sağol .
Mazellat' Alıntı: yaptım kardeş.. ilgin için teşekkürler.. restore yaptım.. düzeldi.. kolay gelsin iyi günler.. Genişletmek için tıkla ... rica ederim kardeşim sağol .