C6 5800 XpressMusic Profesyonel Edition v2 YENİ DÜZENLEME

Sponsorlu Bağlantılar

Denibo

Üye
fw yi yükledim fakat tuşlar yanmıyor normalmi?

lord_keles

lord_keles

Üye
Tesekurler sende haklisin.....

Denibo

Üye
tamamdır ışık kontrol olayını gördüm çok iyi olmus hocam ellerine sağlık bir sorum olcak resimleri atıyorum klasore tel açıp kapatınca gözükmüyor tekrar atınca başka klasöre gözüküyor

arfter

arfter

Üye
@Webersin

Bahsettiğin konuyu araştırdım ama bulamadım, hep klasör simgelerinin değiştirilmesinden bahsediliyor.

Ancak aklımda şöyle bir fikir var;

Telefonun varsayılan temasını siscontents ile açıp, simgesini değiştirmek istediğiniz uygulamalar için simge ekleyebilirsiniz. Böylelikle varsayılan temada uygulamaların simgeleri değişmiş olur.

Şimdilik bu kadar!..,

webersin

webersin

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır ışık kontrol olayını gördüm çok iyi olmus hocam ellerine sağlık bir sorum olcak resimleri atıyorum klasore tel açıp kapatınca gözükmüyor tekrar atınca başka klasöre gözüküyor

Resimler ilgili bir sıkıntı yok dostum ben karşılaşmadım resimleri hangi dizine atıyorsun karıştırmış :allalla:

--------------- Ekleme ---------------

@Webersin

Bahsettiğin konuyu araştırdım ama bulamadım, hep klasör simgelerinin değiştirilmesinden bahsediliyor.

Ancak aklımda şöyle bir fikir var;

Telefonun varsayılan temasını siscontents ile açıp, simgesini değiştirmek istediğiniz uygulamalar için simge ekleyebilirsiniz. Böylelikle varsayılan temada uygulamaların simgeleri değişmiş olur.

Şimdilik bu kadar!..,

Evet hocam buda olabilir bilgilendirme için teşekkürler :sarıl:

Denibo

Üye
valla resimlerim bölümüne atıyorum nereye atmam gerek

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
dün gece yükledim ellerine sağlık hızlı ve güzel bi fw olmuş yanlız posta kutusu oluşturamıyorum yeni diyorum tepki yok widgetlerden mail widgetine tıklıyorum tepki yok bi el atarsan sevinirim

webersin

webersin

Üye
    Konu Sahibi
dün gece yükledim ellerine sağlık hızlı ve güzel bi fw olmuş yanlız posta kutusu oluşturamıyorum yeni diyorum tepki yok widgetlerden mail widgetine tıklıyorum tepki yok bi el atarsan sevinirim

HATA 1 mail kurulumunda sorun var hocam araştırıyorum :ah

estami

Üye
Üstadım ellerine sağlık müthiş hizli bir Fw ellerin dert görmesin..

henes_42

henes_42

Üye
sayın webersin kardeşim, ramblow evet trial. sanırım 15 günlük deneme sürümü. tarihi 1 ay sonrasına aldım ve booom, kayıt kodu istedi.

oktay2617

Üye
arkadaşlar gelen kutusunda isimler çıkmıyor.. yani rehberde kayıtlı kişilerin sadece numarası görünüyor! ama gönderilmişler ve iletilenlerde böyle bi problem yok! nasıl çözerim bu işi.. sorun ne sizce!

blue2112

blue2112

Üye
yanlış mesaj yazıldı yetikili arkadaş silebilir ..!!

aydogar58

Üye
arkadaşlar ben bu fwyi yükledim fakat bir kaç sorunum var yada ben yapamadım,
sesle arama yapamıyorum ve resimlere çok geç giriyor yada beyaz bir ekran gelip kalıyor ne yapmam lazım

ghostman35

Üye
Kardeş linklerde bi sorun var sanırım indiremiyorum yenilemen mümkünmü

webersin

webersin

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şuanda fw sorunlu yeni sürüm hazırlıyorum bittiği zaman konu açacağım.

turdem

Üye
Güzel olmuş son güncellemede ram 60 üzerine çıkarabilirmisin

ömer_21

Üye
gerçekten güzel çalışma ama adobe reader gibi çok gerekli uygulamaları çıkarman kötü olmuş yine sağol bi deneyelim...

sado_27

sado_27

Üye
peki cıhaz garanti dışı kalıyormu yoksa kalmıyormu acil cevap dostlar:D

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar cvp yazan yokmuu

mardok

mardok

Üye
eline sağlık teşekkürler

sado_27

sado_27

Üye
arkadaşlar ben bu c6 yı yukledım ama cok sorun verdi cek tigim fotoları bozuk acılmıyor aynı zamanda vıdeo larda aynı hataı alıyorum pc de usb gormuyor bendemı hata var yoksa fw demı yardımcı olursanı cok sevınrım

Üst Alt