Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
siyah biraz daha hoşmuş gibi :D

mamilim90

mamilim90

Üye
Beyaz Renk İyidir iyi .d

Shadowman07

Shadowman07

Üye
siyahı çok basit duruyor beyaz daha çekici bendekide beyaz ;)

onur009

Üye
one x e bu sabah güncelleme geldi. 1,28,720,10 dan 1,29,720,11 a yükseldi bilginize güncelledim ve herhangi bir sorun yok fakat yanlışlıkla orjinal media oynatıcısını silmişim yardımlarınızı bekliyorum gören duyan bilen elinde avcunda olan ilgilenirse çok makbule geçecek...

muzooocan

Üye
mrb ben samsung galaxy s 3 ve htc one x arasında kaldım hangisini tercih edeceğimi bir türlü kestiremedim samsungun beni düşündüren özellekleri bataryasının çıkarılabilir olması htcde bu durum yok mesela cihaz donduğunda bataryayı çıkarıp tekrar açıp yola devam edememe durumu var htcnin de beni en çok cezbeden özelliği ses kalitesi ve kamerasının s3ten daha iyi olduğu özellikle diyafram açıklığı f2.0 olması beni cezbediyor zira iphone 4sten daha iyi fotoğraf ve video çektiği kanısına vardım ama bilemiyorum not = yüksek grafik içeren oyunları belki yüklerim ama çok oyun oyanam

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
Selam arkadaslar One x alalı yaklasık 2 hafta olacak.. telefonuma yazılım ile ilgili güncelleme gelmedi hiç nedendir acaba.. Birde ekranda görüntü titremesi sorununa bir türlü çare bulamıyorum yardımcı olurmusunuz

betoner

betoner

Üye
mrb ben samsung galaxy s 3 ve htc one x arasında kaldım hangisini tercih edeceğimi bir türlü kestiremedim samsungun beni düşündüren özellekleri bataryasının çıkarılabilir olması htcde bu durum yok mesela cihaz donduğunda bataryayı çıkarıp tekrar açıp yola devam edememe durumu var htcnin de beni en çok cezbeden özelliği ses kalitesi ve kamerasının s3ten daha iyi olduğu özellikle diyafram açıklığı f2.0 olması beni cezbediyor zira iphone 4sten daha iyi fotoğraf ve video çektiği kanısına vardım ama bilemiyorum not = yüksek grafik içeren oyunları belki yüklerim ama çok oyun oyanam

Bataryanın çıkmaması telefona reset atamayacağın anlamına gelmez. Mayısın başından beri One X kullanıyorum ne kadar program oyun denesemde teli hiç resetlemek gerekmedi. Güç tuşuna uzun süre basarsan resetler cihaz. Kulaklıkla müzik dinlemek müthiş birde Sony mükemmel gerisi yalan. 4s in bir tek avantajı yapay ışığı çekerken (yanan floresan lamba falan çekmeye çalışırsan) 4s üstün gerisi hikaye. Ayrıca S3 ün bir avantajı da sensörleri olabilir. Kullanım klavuzunda yazdığına göre sensörlerle tuş kilidi bile açılıyor.

- - - Eklendi - - -

Selam arkadaslar One x alalı yaklasık 2 hafta olacak.. telefonuma yazılım ile ilgili güncelleme gelmedi hiç nedendir acaba.. Birde ekranda görüntü titremesi sorununa bir türlü çare bulamıyorum yardımcı olurmusunuz

Asya romlara bile ota güncelleme geldi diye biliyorum. Kullanığın sürüm nedir?

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye

Kardeş telefonum almanyadan geldi ve yazılım sürümüde 1.28.111.10

hakan828

Üye
Kulube nereden giris yapiliyo telden bakiyorum AMA giremedim :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Kardeş benide yazarmısın Asdfgh :))

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Kulube nereden giris yapiliyo telden bakiyorum AMA giremedim :)
Yukarıda sosyal çevreye gel ordan sosyal gruplara gir zaten üyesi olduğun grup olarak çıkar böyle girebilirsin ama kulübün sağ tarafından abonesi ol dersin böyle uğraşmaktansa abone olunca kontrol paneline girip alttaki kısımdan direk girebilirsin :oke:

- - - Eklendi - - -

Kardeş benide yazarmısın Asdfgh :))
Nereye yazalım kardeşim listede zaten varsın :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
arkadaşlar arama geldiğinde bazen kaydırma bazen dokunmayla cevap veriliyor varmı bir ayarı?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar arama geldiğinde bazen kaydırma bazen dokunmayla cevap veriliyor varmı bir ayarı?
Kilitliyken kaydırma, kilit açıkken dokunmayla cevap verilir :) Telefonum yok daha ama biliyorum :D:D

Üst Alt