DreaMagiC
Üye
Henüz almadım ama beyaz alıcam niye keşke siyah ???herkes one xinin rengini yazsın benimki beyaz keşke siyah alsaydım ama![]()
Henüz almadım ama beyaz alıcam niye keşke siyah ???herkes one xinin rengini yazsın benimki beyaz keşke siyah alsaydım ama![]()
Yok be ya ne hoşu beyazın yanından bile geçemez bencesiyah biraz daha hoşmuş gibi![]()

KatılıyorumBeyaz Renk İyidir iyi .d

O kadar para verip çivi çakmak düşündürücü![]()
![]()

mrb ben samsung galaxy s 3 ve htc one x arasında kaldım hangisini tercih edeceğimi bir türlü kestiremedim samsungun beni düşündüren özellekleri bataryasının çıkarılabilir olması htcde bu durum yok mesela cihaz donduğunda bataryayı çıkarıp tekrar açıp yola devam edememe durumu var htcnin de beni en çok cezbeden özelliği ses kalitesi ve kamerasının s3ten daha iyi olduğu özellikle diyafram açıklığı f2.0 olması beni cezbediyor zira iphone 4sten daha iyi fotoğraf ve video çektiği kanısına vardım ama bilemiyorum not = yüksek grafik içeren oyunları belki yüklerim ama çok oyun oyanam
Selam arkadaslar One x alalı yaklasık 2 hafta olacak.. telefonuma yazılım ile ilgili güncelleme gelmedi hiç nedendir acaba.. Birde ekranda görüntü titremesi sorununa bir türlü çare bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
Kardeş telefonum almanyadan geldi ve yazılım sürümüde 1.28.111.10
Kulube nereden giris yapiliyo telden bakiyorum AMA giremedim![]()
Telefonun rootlumu ya da custom rommu kullaniyorsun?
Yukarıda sosyal çevreye gel ordan sosyal gruplara gir zaten üyesi olduğun grup olarak çıkar böyle girebilirsin ama kulübün sağ tarafından abonesi ol dersin böyle uğraşmaktansa abone olunca kontrol paneline girip alttaki kısımdan direk girebilirsinKulube nereden giris yapiliyo telden bakiyorum AMA giremedim![]()

Nereye yazalım kardeşim listede zaten varsınKardeş benide yazarmısın Asdfgh)

Kilitliyken kaydırma, kilit açıkken dokunmayla cevap verilirarkadaşlar arama geldiğinde bazen kaydırma bazen dokunmayla cevap veriliyor varmı bir ayarı?
Telefonum yok daha ama biliyorum