Bence kesinlikle root yapmalısınız. Gereksiz uygulamaları kaldırın telefonum rahatladı gerçekten ve root gerektiren birsürü güzel uygulama da cabasıStock rom tek root hariç. Root henüz yapmadım.
Stock rom tek root hariç. Root henüz yapmadım.
Arkadaşlar sizce root yapmalımıyım ?
Evet kurabiliriz, Türkçe dil mevcut, ileride France çıkarsa onu kurarız daha sonra en son Turkey çıkar zaten malum.Hocam G800H RUSYA romuna kuralım mı?
Odin den atacağın için gerek yok, sonrasından kurmak istersen tercih senin.Root lazımmi hocam
Hocam bi link atar misiniz odinle kurulacak dosya için ?Odin den atacağın için gerek yok, sonrasından kurmak istersen tercih senin.
arkadaslar sorun çözüldü.Arkadaşlar s 5 mini nin gps ile ilgili sorunum var.
GPS inanılmaz derecede zayıf sinyal çekiyor.
S3 ve s5 miniye gps test programını yükleyip sinyal seviyelerini karşılaştırdim. S5 mini nin sinyal seviyesi s 3 un yarısı kadar.
Navigasyon yapmak neredeyse imkansız. Yüksek doğruluk modunu acsaniz dahi abuk subuk navigasyon yapıyor.
Sizden ricam sizlerde başka telefonlarla sinyal seviyesini karşılaştırır sonuçlarını buraya yazarmisiniZ.
Sadece bana ait sorunda garantiye gondereyim.
Gerçi internette araştırdım bizim telefonların gps anteni bayagi zayıf yapılmış yabancı sitelerde ve youtube da bu sorunu anlatan yazı videolar var.
Eğer durum buysa telefonu almakla büyük bir hata yapmışım.
Telefonda gps var diyorlar adam gibi navigasyon yapamıyorum.
ve telefon duzeldi.boyle sıkıntısı olan arkadaslara duyurulur.TELEFON YİNE AYNI SIKINTILARI YAPMAYA BASLADI GPS TE.arkadaslar sorun çözüldü.
sıkıntı telefon kaynaklıymıs.garantili oldugu için tamiri yapılıp geri geldi.ne alaka bilmiyorum tam ama telefonun ekran değişmişve telefon duzeldi.boyle sıkıntısı olan arkadaslara duyurulur.
Hocam ne ugrasiyorsunda al 100 tlye bir navigasyon sende rahat et kafanda.. ☺☺☺TELEFON YİNE AYNI SIKINTILARI YAPMAYA BASLADI GPS TE.
konum bulamıyor vs.uydu sinyalleri gps test programında çok zayıf gözüküyor.
sizlerden ricam gps test programını google playden yükleyip sinyal seviye ekranında iken ekran görüntüsünü alıp buraya koyarmısınız.
karsılastıralım.
sizdede navigasyon yaparken araçla filan sinyal kopmaları yaşıyormusunuz.sinyal seviyeleri ne düzeyde?
sorma rahat etmem imkansız.Hocam ne ugrasiyorsunda al 100 tlye bir navigasyon sende rahat et kafanda.. ☺☺☺
ben twrp ile full wipe yapıyorum EFS bölümünü mount lamadığınız sürece sıkıntı olmaz,Arkadaslar telefonda kitkat dönerken logod kaldı yardım edin
arkadaşlar wipe data factory reset yaptım açıldı fakt imei uçmuşmudur ? nasıl ogrenırım s4 lerde oyleydı.