Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

cliolar

Üye
Isinmasini onleme imkani yok,zira tegra 3 telefon islemcisi degildir.Ilk olarak tabletlerde kullanim icin yapilmasina ragmen,cok tutunca telefonlara aktardilar.Buda bu tip sorunlar cikardi ama rahat olun,isi en fazla 47 derece oluyo,sarj ederken oyun oynadim en fazla bukadar oldu,bu sicaklik cihaza zarar vermez.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
güncellemeyle dahada azalır belki.
çünkü 1.29 güncellemesi azalttı biraz. yada bana öyle geldi.

- - - Eklendi - - -

bu arada ekran görüntüsü almak isteyenler güç tuşuna basılı tutarken ev tuşuna bassın.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar birde internette yazdığına göre kamera camı biraz hassasmış çizilebiliyormuş. buyüzden telefonu yüzeye koyarken ön yüzü üzerine koymanız daha avantajlı olacaktır.

aprens22

Üye
Isinmasini onleme imkani yok,zira tegra 3 telefon islemcisi degildir.Ilk olarak tabletlerde kullanim icin yapilmasina ragmen,cok tutunca telefonlara aktardilar.Buda bu tip sorunlar cikardi ama rahat olun,isi en fazla 47 derece oluyo,sarj ederken oyun oynadim en fazla bukadar oldu,bu sicaklik cihaza zarar vermez.

hocam eminmisin telefonu yakmayalım:D

betoner

betoner

Üye
hocam eminmisin telefonu yakmayalım:D

Yazın iyi oluyor cep sobası :D

Oyunlarda çıkan 3 nokta tuşunu kaldirdim. Ana ekrandayken ortadaki home tuşuna uzun basılı tutunca ne oluyor acil cevap bekliyorum.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Yazın iyi oluyor cep sobası :D

Oyunlarda çıkan 3 nokta tuşunu kaldirdim. Ana ekrandayken ortadaki home tuşuna uzun basılı tutunca ne oluyor acil cevap bekliyorum.

görev yönetici yani son uygılamalar gelir.
rootlayarak yaptın sanırım. yedek aldınmı abi?

betoner

betoner

Üye
Yeni güncelleme gelene kadar rootlu takılırım. Oyunlar daha güzel oldu. Doğru ayar yapmışım demek. son uygulamalar sağdaki kapasitif tuşla açılıyor zaten. ortadaki tuşa uzun basarsam girişe ekle, duvar kağıdı, bildirim, kişiselleştirme ve ayarlar menüsü açılıyor.

3 nokta olayını nasıl kaldırdığımı burda kısaca açıklayayım.
Cihaz tabiki rootlu. Android Revolution HD 6.1.0 rom kullanmaktayım. Bu romu kurmak için zaten ClockworkMod Recovery kurmak gerekiyor. Buraya kadar yaptıysanız. Üzerine Remove 3-point Menu Button modunu kuruyorsunuz. Artık oyunlarda 3 nokta diye birşey kalmıyor.

Soruları burdan sorun mesaj kutusunu boşaltmaktan yoruldum:) Böylece herkesin bilgisi olur.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Yeni güncelleme gelene kadar rootlu takılırım. Oyunlar daha güzel oldu. Doğru ayar yapmışım demek. son uygulamalar sağdaki kapasitif tuşla açılıyor zaten. ortadaki tuşa uzun basarsam girişe ekle, duvar kağıdı, bildirim, kişiselleştirme ve ayarlar menüsü açılıyor.

3 nokta olayını nasıl kaldırdığımı burda kısaca açıklayayım.
Cihaz tabiki rootlu. Android Revolution HD 6.1.0 rom kullanmaktayım. Bu romu kurmak için zaten ClockworkMod Recovery kurmak gerekiyor. Buraya kadar yaptıysanız. Üzerine Remove 3-point Menu Button modunu kuruyorsunuz. Artık oyunlarda 3 nokta diye birşey kalmıyor.

Soruları burdan sorun mesaj kutusunu boşaltmaktan yoruldum:) Böylece herkesin bilgisi olur.
bayağı iyi olur bende yapsam. diğer modlarda son uygulamalar butonunun yerine seçenekler geliyormuş. ama senin modda eve basılı tutunca gelmesi bayağı iyi.
peki örneğin menüde felan sanal menü butonu duruyormu daha?
bide o yüklediğin romların bi faydasını gördünmü?
bir şey daha, yedek aldınmı?
şimdiden teşekkürler.

betoner

betoner

Üye

bayağı iyi olur bende yapsam. diğer modlarda son uygulamalar butonunun yerine seçenekler geliyormuş. ama senin modda eve basılı tutunca gelmesi bayağı iyi.
peki örneğin menüde felan sanal menü butonu duruyormu daha?
bide o yüklediğin romların bi faydasını gördünmü?
bir şey daha, yedek aldınmı?
şimdiden teşekkürler.

ClockworkMod Recovery ile kuruluyor, kurulum esnasında birçok seçenek sunuluyor ben sağdaki tuşu bazıları gereksizde duysa (iş için gerçekten yararlı bulduğum bir tuş) ben ev tuşuna uzun basma olarak ayarladım. Kendi kullanımına göre sağ tuşada atayabilirsin. Adamlar o kadar seçenek koymuşlarki karar vermem uzun sürdü. Aslında kullandığım romda program ve görünüm orjinalden pek farkı yok. Bataryada biraz iyileşme var.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ClockworkMod Recovery ile kuruluyor, kurulum esnasında birçok seçenek sunuluyor ben sağdaki tuşu bazıları gereksizde duysa (iş için gerçekten yararlı bulduğum bir tuş) ben ev tuşuna uzun basma olarak ayarladım. Kendi kullanımına göre sağ tuşada atayabilirsin. Adamlar o kadar seçenek koymuşlarki karar vermem uzun sürdü. Aslında kullandığım romda program ve görünüm orjinalden pek farkı yok. Bataryada biraz iyileşme var.

peki şimdi garanti kapsamına geri nasıl alacaksın?

betoner

betoner

Üye
Garanti benim için sorun değil. Sorun olsa rootlamam.

betoner

betoner

Üye
Her türlü geri dönülür. Titanium backup kullanıyorum.

WoraZ

WoraZ

Üye
Şu an yüklü olan oyunlarım; (APK'leri çıkarıp ekleyebilirim isteyen olursa.)

Samurai II: Vengeance THD
Bang Bang Racing THD
Sprinkle THD
NOVA 3 THD
Renaissance THD
Zen Pinball THD
Demolition THD
Dark Meadow THD (Luckypatcher'la denesem de çalıştıramadım)
EVAC HD
FLCommando
Counter Strike Portable
Real Racing 2
Mass Effect Infiltrator
Temple Run
Bow Man
Ricky Carmichael's
Gravity Project
MC3
RF2012 HD
Bloody Mary - Ghost

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Şu an yüklü olan oyunlarım; (APK'leri çıkarıp ekleyebilirim isteyen olursa.)

Samurai II: Vengeance THD
Bang Bang Racing THD
Sprinkle THD
NOVA 3 THD
Renaissance THD
Zen Pinball THD
Demolition THD
Dark Meadow THD (Luckypatcher'la denesem de çalıştıramadım)
EVAC HD
FLCommando
Counter Strike Portable
Real Racing 2
Mass Effect Infiltrator
Temple Run
Bow Man
Ricky Carmichael's
Gravity Project
MC3
RF2012 HD
Bloody Mary - Ghost
ve en ufak kasıntı yok değilmi?

mrtzn

mrtzn

Üye
Genel bir cevap yazayım. Grafik kartı ve çözünürlük uyumlu program yada oyunları yuklemelisin. Şarj konusuna gelirsek ekranın açık kalma süresi ve oyunlar iyi şarj yiyor. Juicedeffender önerebilirim. Pc den şarj her telefonda olduğu gibi tavsiye etmem. Orjinal şarj cihazını kullanın.
Bizzat denediğim sorunsuz çalışan oyunlar:
Riptide gp
Drag racing
Basketball
Cut the rope
Sprinkle
Raging thunder 2
Fish live
Nfs shift
Rail maze
Frontline commando
Temple run

Kullandığım uygulamalar:
Sygic navigasyon: adından belli harita uygulaması
Teamviewer: Pclere uzaktan erişim programı
Screen off: ekrana dokunarak ekran kapama
Tapatalk: forumlarda hızlı birşekilde gezdiren program ancak her foruma uygun değil
Titanium backup: Root gerektiren telefon yedekleme programı
Moon reader: Kitap okuma programı
Dolphin hd: internet tarayıcı
Mx player: film oynatıcı
Light flow lite: Gizli bulunan led ışığı kontrol uygulaması
After focus: resim uygulaması
K-9 posta: en iyi email programı
Battery disc: Batarya widgeti
Evernote: notlarınıza internet ortamından her yerden ulaşma

Asphalt 6 da çalışıyor. Biraz önce test ettim :)

Teamviewer çok kral oldu eyvallah ;)

- - - Eklendi - - -

markette uygulama paylaş adlı program var. Bluetooth ile uygulama paylaşımı yapmasada hafıza kartında apsharer diye bir klasör oluşturuyor ve paylaş dediğiniz uygulamanın apk'sını oraya kopyalıyor. Tabi bu alternatif bir işlem.

Eğer rootlu iseniz direkt sistemden çekebilirsiniz tabi apk'yı:D

- - - Eklendi - - -

İzleyin bu videoyu:d:

[video=youtube;e3ri6vrmPbc]http://www.youtube.com/watch?v=e3ri6vrmPbc&amp;feature=player_embedded[/video]

yok artık :/ tamam sağlam ama bu kadarda değildir.

mrtzn

mrtzn

Üye
başka bi başlık altında da yazdım ama burda da yazmam inceleyenler için faydalı olacaktır, cihazı son 2 haftada
2 kere düşürdüm birincisinde sınavda kopya çekiyordum dizimden düştü (50-60 cm) içim gitti yeminle ama düştüğünde çıkardığı ses ne kadar sağlam olduğunu kanıtladı inanılmaz tok bi sesi var, 2. sefer 170 cm den düştü fotoğraf çekmeye çalışıyordum köşesinin üzerinde düştü yuvarlandı filan milim çizik yok sağlamlığı tecrübe ile sabittir artık :) çivi çakmayı denemem ama bu saatten sonra cihazı kılıfa da sokmam, böyle bi güzelliği gizlemeye gerek yok :)

• Beğen
Tepkiler: Shadowman07 ve DreaMagiC
The-Ice

The-Ice

Üye
Öncelikle telefon Suudi Arabistan'dan geldi kaydı maydı yapıldı yalnız sıkıntı şu telefonda İngilizce dil var ama Arapça klavye ve başka seçenekler yok.

Telefonun os'unu güncellemek ve Türkçesini bulmak isitiyorum nasıl yapılır?

Versiyon: 4.0.3

betoner

betoner

Üye
Türkçeye çevirmek için morelocale 2 kur marketten.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Öncelikle telefon Suudi Arabistan'dan geldi kaydı maydı yapıldı yalnız sıkıntı şu telefonda İngilizce dil var ama Arapça klavye ve başka seçenekler yok.

Telefonun os'unu güncellemek ve Türkçesini bulmak isitiyorum nasıl yapılır?

Versiyon: 4.0.3

Türkçe uygulamalar bölümünde klavyede var.

Üst Alt