Samsung Galaxy S5 Mini Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

Sponsorlu Bağlantılar

Arda TANIR

Arda TANIR

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S5 Mini Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]
*** SAMSUNG GALAXY S5 MİNİ KULLANICI KULUBÜ ***
-HOŞGELDİNİZ-

Evet arkadaşlar bildiğimiz üzere S5 MİNİ;
Android 4.4.2 ile karşımıza çıkıyor.

Parmak İzi, Kalp Okuma Ritmi, Toza ve Suya karşı
dayanıklılığı göze çarpan büyük yeniliklerden bazıları...

ÖZELLİKLER

JENERASYON : 4G

Boyut : 131.1 x 64.8 x 9.1
İncelik : 9.1 mm
Ağırlık : 120 g

Ekran Tipi : Super AMOLED
Dokunmatik Ekran : Kapasitif
Çizilmez Cam Ekran : Corning Gorilla Glass 3
Ekran Çözünürlüğü : 720 x 1280
Ekran Renk Sayısı : 16M Renk
Ekran Boyutu : 4.5"
Çoklu Dokunmatik Ekran : Var

Diğer Özellikler :

RAM : 1.5 GB
Genişleme Kapasitesi : 64 GB'a kadar
Veri Transferi Hızı : LTE 150Mbps
Wi-Fi : Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (150 Mbps)
Wi-Fi Noktası Olabilme : Var
Bluetooth Versiyonu : v4.0
Kamera : Var
Fotoğraf Kamerası Piksel : 8 MP
Kamera Flaş : Var
Video Kayıt Çözünürlüğü : 1080p 1920x1080
Görüntülü Sohbet : Var (4G ve Wi-Fi)
İşlemci :Qualcomm Snapdragon 400 Quad-core 1400MHz
İşlemcideki çekirdek sayısı : Dört Çekirdekli

NOT : KONU GÜNCELLENECEKTİR.

S5 MİNİ KULLANICILARI :

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Eline sağlık
Telefonu ilk alanlar arasındayım, telefon hakkında bir çok konu açtım ama kullanıcı kulüp konusu açamadım bir türlü, iyi oldu konunun açılması.

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Kimse kullanmiyor ama yeni aldim hos cihaz

Arda TANIR

Arda TANIR

Üye
    Konu Sahibi
İnş tutar. Hem alacak olan kişiye yararı olur.

cubeyr

cubeyr

Üye
Yaz beni de kulübe

cubeyr

cubeyr

Üye
Telefonum bootloop oldu stock rom yukluyken ses yukseltme dosyası flashken simdi acılmıyor direk cm 12 yukleyebilir miyim?

Arda TANIR

Arda TANIR

Üye
    Konu Sahibi
Aslında nasıl yapıldığını bilen varsa buraya yazması iyi olurdu.

cubeyr

cubeyr

Üye
Aslında nasıl yapıldığını bilen varsa buraya yazması iyi olurdu.
Yok yaptım telefonu direk cm kurdum ancak hiç beğenmedim kesinlikle kurmayın derim hiç stabil değil kullanışsız geliştirilmesi gerek.direk silip stock rom yükledim. Şuanlık en iyisi stock rom+root

Arda TANIR

Arda TANIR

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl kurdunuz nasıl stabildeğil camera çalışmıyr mu ?

cubeyr

cubeyr

Üye
Nasıl kurdunuz nasıl stabildeğil camera çalışmıyr mu ?
Twrp kurup Wipe data/cache yapıp yükledim kamera calismiyor parmak izi kilidi yok parmak izi kullanılamıyor çoğu uygulamada kasma yaşadım stock rom daha iyi yani

• Beğen
Tepkiler: Arda TANIR
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Nasıl telefon kullanıcı yorumları nasıl ? Memnun musunuz oyunlarda kasma pil ömrü vs nasıldır g2 düşünüyorum şu an ama kesin değil hala

cubeyr

cubeyr

Üye
Nasıl telefon kullanıcı yorumları nasıl ? Memnun musunuz oyunlarda kasma pil ömrü vs nasıldır g2 düşünüyorum şu an ama kesin değil hala
G2 dusunuyorsaniz kesinlikle g2 alın bence .performans olarak s5 mini g2 ye yaklasamaz ancak parmak izi okuma su geçirmezlik gibi güzel özellikleri mevcut. Günlük kullanım için ideal 2 günde 1 şarj ediyorum çoğunlukla telefonda fazla oyun oynamayinca gerekmiyor. Performans cihazı istiyorsanız g2 daha çok işinizi görür

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
G2 dusunuyorsaniz kesinlikle g2 alın bence .performans olarak s5 mini g2 ye yaklasamaz ancak parmak izi okuma su geçirmezlik gibi güzel özellikleri mevcut. Günlük kullanım için ideal 2 günde 1 şarj ediyorum çoğunlukla telefonda fazla oyun oynamayinca gerekmiyor. Performans cihazı istiyorsanız g2 daha çok işinizi görür
teşekkürler.parmak izi hadi neyse de kalp atış sensörü ne ya onu anlamadım ne gerek var telefonda.yavaş yavaş saçmalamaya başlıyorlar

Arda TANIR

Arda TANIR

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle S5 Mini cihazını 8 aydır kullanıyorum. Banamisin demiyor hiçbişey olmadı ne takılma ne donma gta sa bile kasmadan oynadım. Ayarlarının düşürmeden. Suya karşı dayanıklı test edildi. Parmak izini kullanıyorum akıcı çalışıyor. Shealt kalp ritim okumasını devre dışı bırakabilirsiniz ki gerek duyacağını sanmam. Yakında Android 5.0 gelecek yani güncel ve alınabilir bir cihaz.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Kesinlikle S5 Mini cihazını 8 aydır kullanıyorum. Banamisin demiyor hiçbişey olmadı ne takılma ne donma gta sa bile kasmadan oynadım. Ayarlarının düşürmeden. Suya karşı dayanıklı test edildi. Parmak izini kullanıyorum akıcı çalışıyor. Shealt kalp ritim okumasını devre dışı bırakabilirsiniz ki gerek duyacağını sanmam. Yakında Android 5.0 gelecek yani güncel ve alınabilir bir cihaz.
Yazılım çok gecikti çoktan gelmesi gerekirdi.

• Beğen
Tepkiler: Arda TANIR
cubeyr

cubeyr

Üye
Hocam ben gta sa denedim ancak en düşük ayarlara getirmeme rağmen kasma lar oluyordu bundan yaklaşık 6 ay önce denedim

Arda TANIR

Arda TANIR

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl olur hocam ? Ben çok oynadım. Seninkinde belki sorun olabilir mi bilmiyorum ama.

cubeyr

cubeyr

Üye
Nasıl olur hocam ? Ben çok oynadım. Seninkinde belki sorun olabilir mi bilmiyorum ama.
Hocam sizin cihaz antutu dan kaç çıkarıyor? Ben 6 ay önce antutudan 17 bin almıştım (şimdi 19500 civarı) o zaman gta san andreas yükleyip denemistim ara ara kasmalar olunca silmistim. Olmazsa ben bir daha indirip yukleyeyim

Arda TANIR

Arda TANIR

Üye
    Konu Sahibi
Değerleriniz düşük hocam ben 22.000 ve 23.000 arası almıştım son aldığımda.

cubeyr

cubeyr

Üye
Ne sorunu olabilir benim cihazda bir fikriniz var mı?
Hocam başka sitelerden baktım 17 ile 19 bin arası sonuç alınmış sizinki ortalama üstünde.
Cihazınızda custom rom veya kernel yüklü mu?
Ben stock rom + root şeklinde kullanıyorum

Üst Alt