Mobilator
Emekli Yönetici
Kilitliyken kaydırma, kilit açıkken dokunmayla cevap verilirTelefonum yok daha ama biliyorum
![]()
ama diyorumki sadece kaydırma olabiliyormu?
Kilitliyken kaydırma, kilit açıkken dokunmayla cevap verilirTelefonum yok daha ama biliyorum
![]()
Bunu sayın betoner hocamız yanıtlayabilir mi acaba
ama diyorumki sadece kaydırma olabiliyormu?
Ayar yoktur zannetmiyorum ama program ile yapar mısın bilmiyorum 
Bunu sayın betoner hocamız yanıtlayabilir mi acabaAyar yoktur zannetmiyorum ama program ile yapar mısın bilmiyorum
![]()
arkadaşlar cihaza sahip olanlarada bir sorum var. cihaza zifiri karanlıkta baktığımda son uygulamalar butonunun altında ve arka kapakta son uygulamalar butonunun hizasında telefonun içinden ışık sızıyor. rahatsız etmiyor ama sadece sizdede varmı merak ettim. resmini koyacağım bir ara. ama dikkatli bakarsanız belli oluyor.
Işığı sonuna kadar açtım. Zifiri karanlık için dolabın içinde baktım. Arka kapakta ışık hiç yok. Aynı şekilde ön yüzünden baktığımda ekranı tamamen ışık geçirmeyecek bezle kapatarak denedigimde ise 3 adet kapasitif tuslarin altında bariz sızma var ancak arka taraftan bakınca hiçbirşey yok.

Eywallah çalışıyoruz daha fazla üye daha fazla dost kardeş yardımlaşma vs.
onlar normal.
ama bende sızıntı telefonun o ara bölümünde değil. o ön panelin alt tarafında beyaz tarafta sızma var.
- - - Eklendi - - -
bu arada konu çok cix olmuş![]()
İnş. Üst Konuda olur yakında 
Ekleyelim hemen hoşgeldinlistede yokum![]()

Oldu bile artık üst konuolsun zaten.

Sevindim aman öyle olsuneyv.yeni sürüm ilk bana geldi ve testini ilk ben yaptım sanırım gece şarj ettim şuan da batarya daha yarıda ve bugün aralıklarla video ve foto çektim. ve en az 1-1.5 saat gibi aralıklı konuşmalar oldu. yarım saate kadar da oyun oynadım. maşallah...

eyv.yeni sürüm ilk bana geldi ve testini ilk ben yaptım sanırım gece şarj ettim şuan da batarya daha yarıda ve bugün aralıklarla video ve foto çektim. ve en az 1-1.5 saat gibi aralıklı konuşmalar oldu. yarım saate kadar da oyun oynadım. maşallah...
telefonun ısınma problemi gercekten hiç hoş değil buna bir çözüm bulunabilirmi.ayrıca dropbox özelligini tam verim alarak nasıl kullanabiliriz (ben üye oldum fakat bana 25 gb vermedi neden?)