Geldiğinde haber et albayım şeref tribününden bir yer ayarlarım sana kulübümüz adınaYakında ben de gelirim![]()

Şarj iyi gibi duruyor. Oyun oynamayinca şarj zaten dayanıyor. Ekran açık kalma süresi ve parlaklığı önemlidir. Rom 6.0 kullanıyorsun sanırım.
Allah razı olsun kardeşim. Teknik özellikleri ne idi kısaca. Rom-ram-gpu falan
Geldiğinde haber et albayım şeref tribününden bir yer ayarlarım sana kulübümüz adına![]()

Allah sendende razı olsun kardeşim saolasın
Allah razı olsun kardeşim. Teknik özellikleri ne idi kısaca. Rom-ram-gpu falan![]()

Kabul ettin mi dostum davetiEkleyin benidepaylasimda rekor kiralim

Allah sendende razı olsun kardeşim saolasın
İşlemci Tegra 3 (Dört Çekirdek)
1 Gb Ram 2 Gb Rom
Gpu ULP GeForce
- - - Eklendi - - -
Kabul ettin mi dostum daveti![]()
Güzel cihaz güzel. Ben elime alırsam onu rahat durmam. Mutlak bir modfiye yaparım
İyi ki vaz geçmişsin.Yaparsın bizide aydınlatırsın sonuçlarınlaSensation XE de çok düşündüm bi arada vazgeçtim zamanla iyi ki vazgeçmişim
![]()

Hiç zannetmiyorum öyle olacağını her ne olduysa XE de
İyi ki vaz geçmişsin.
Ben de pişman oldum zaten. Kardeşime veriyorum. Umarım bu cihaz da da böyle olmaz![]()

İnşallah. Alayımda hep birlikte modifiye yaparız İnşallah.
Hiç zannetmiyorum öyle olacağını her ne olduysa XE de![]()
Sen öncümüz olduğun sürece modifiyenin kralını yaparız Cengiz abi
İnşallah. Alayımda hep birlikte modifiye yaparız İnşallah.

sence nasıl birde kernel ve rom birşeyler diyorlar ben symbian da iyiyim herşeyinden anlıyordum da android yazlım atma falan bayağı farklı sence ne kullanırsam daha iyi olur telefon için ? 1-2-3 diye sıralarmısın ltfen teşekkürler : ))
Hoşgeldin aramızabende varım arkadaşlar..![]()

Sevindim böyle omasınaMerhaba arkadaşlar samsung wave 8500 daki hayal kırıklığımdan sonra bu telefon ilac gibi geldi.![]()

beyler bana one x de calisan real racing. Erebilecek varmi?