Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

-efşan

-efşan

Üye
Yakında ben de gelirim:D

ulaş213

ulaş213

Üye
Şarj iyi gibi duruyor. Oyun oynamayinca şarj zaten dayanıyor. Ekran açık kalma süresi ve parlaklığı önemlidir. Rom 6.0 kullanıyorsun sanırım.

sence nasıl birde kernel ve rom birşeyler diyorlar ben symbian da iyiyim herşeyinden anlıyordum da android yazlım atma falan bayağı farklı sence ne kullanırsam daha iyi olur telefon için ? 1-2-3 diye sıralarmısın ltfen teşekkürler : ))

cliolar

Üye
Ekleyin benide:) paylasimda rekor kiralim

-efşan

-efşan

Üye

Allah sendende razı olsun kardeşim saolasın :)
İşlemci Tegra 3 (Dört Çekirdek)
1 Gb Ram 2 Gb Rom
Gpu ULP GeForce :)

- - - Eklendi - - -

Kabul ettin mi dostum daveti :)
:) Güzel cihaz güzel. Ben elime alırsam onu rahat durmam. Mutlak bir modfiye yaparım:D
Şuan Desire Z ve Sensation XE var.
Sensation'ı kardeşime vereceğim. O zaman alırım bu cihazı.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Yaparsın bizide aydınlatırsın sonuçlarınla :) Sensation XE de çok düşündüm bi arada vazgeçtim zamanla iyi ki vazgeçmişim :)

• Beğen
Tepkiler: -efşan
-efşan

-efşan

Üye
Yaparsın bizide aydınlatırsın sonuçlarınla :) Sensation XE de çok düşündüm bi arada vazgeçtim zamanla iyi ki vazgeçmişim :)
İyi ki vaz geçmişsin.:D
Ben de pişman oldum zaten. Kardeşime veriyorum. Umarım bu cihaz da da böyle olmaz:)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: -efşan
Shadowman07

Shadowman07

Üye
bende varım arkadaşlar.. ;)

eurotax

Üye
Merhaba arkadaşlar samsung wave 8500 daki hayal kırıklığımdan sonra bu telefon ilac gibi geldi. :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

HTC-One x

Üye
Arkadaşlar ben HTC One x'te menü geçişlerinde takılmalar görüyorum sizde de var mı ?

betoner

betoner

Üye
sence nasıl birde kernel ve rom birşeyler diyorlar ben symbian da iyiyim herşeyinden anlıyordum da android yazlım atma falan bayağı farklı sence ne kullanırsam daha iyi olur telefon için ? 1-2-3 diye sıralarmısın ltfen teşekkürler : ))

Ben Android Revolution HD 6.0.0 1.29.401.11 rom kullanmaktayım. Androidde yeniyseniz root olayı için biraz erken. Bende S2 ile başladım androide bayağı mesafe aldım. Öncelikle yapacağın işlemlerden geriye dönme sorunlu olabilir. Aynı zamanda garanti dışına da çıkar uyarısını yapayım. OTA güncellemeleri alamazsın. One x için
1. Bootloaderı kırmak.
2. Recovery mod kurmak.
3. Rootlamak.
4. Rom kurmak.

Rom kurmak yerine rootladıktan sonra zaten SuperSu ile her erişime sahip oluyorsunuz. İstemediğiniz yada kullanmadığınız programları kaldırabilirsin. Hatta sense'yi kaldırarak. Lite şekilde kullanabilir yada istediğin arayüzleri ekleyebilirsin.

cliolar

Üye
beyler bana one x de calisan real racing. Erebilecek varmi?

Üst Alt