HTC One Kullanıcıları Kulübü! [Konu Root Için Güncellendi]

Sponsorlu Bağlantılar

serif55

serif55

Üye
Olduysa rica ederim hocam başka ayar yeride yok zaten :)
Buldum nasil oldugunuEger yurtdisindan double dip hard shell kilif alan olursa bana da bir fazla alabilir mi gittigidiyor uzerinden satin alabilirim 100tl cok geliyor yurt disindan 30-40 tlye almak varken
Kardeşim double dip hardshell kapağını ben vodafone bayisinden 50 tl ye almıştım 3 ay önce daha doğrusu özel olarak getirttirmistim sizde bi sorun avea olur turkcell olur vodafone olur
Not : aldığım yer istanbul trump towers vodafone bayisiydi

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Olduysa rica ederim hocam başka ayar yeride yok zaten :)
Kardeşim double dip hardshell kapağını ben vodafone bayisinden 50 tl ye almıştım 3 ay önce daha doğrusu özel olarak getirttirmistim sizde bi sorun avea olur turkcell olur vodafone olur
Not : aldığım yer istanbul trump towers vodafone bayisiydi
Eyvallah kardeşim kapandı titreşim :)

eshot96

Üye
:)

Son düzenleme:
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili One kullanicilari, bu sarkiyi cihazinizda son ses dinleyin derim. O keyif baska yerde yoktur inanin :)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: delihikmet, blacktalon ve Akhtoher
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Arkadaşlar HTC One ekrana hızlı bir şekilde 3 kez dokununca yakınlaşma oluyor ya bunu nasıl iptal edebilirim?

blacktalon

blacktalon

Üye
2 kez dokunmayla yakinlasma mi bahsettigin

blacktalon

blacktalon

Üye
O nasil bi ozellik cozemedim

blacktalon

blacktalon

Üye
Htc one'da rootsuz calisan oyun .apk dosyalari lazim eger elinde calisani varsa link atacak var mi su oyunlari;
1)Modern combat 3 ve 4
2)nova 2 ve 3
3)Gta 3 ve vice city
4)Ganstar serisinin son oyunu
Bazi oyunlarin apklerini kurunca siyah ekran kaliyor calismiyor yada sd downlad etmiyor bana saglam root gerektirmeyen lazim

mkiran

Üye
Arkadaşlar bende alalı 15 gün oldu çok memnunum telefondan adamlar yapmış :) en iyisi aksesuar sitesi hangisi size göre bununla ilgili ?

blacktalon

blacktalon

Üye
Arkadaşlar bende alalı 15 gün oldu çok memnunum telefondan adamlar yapmış :) en iyisi aksesuar sitesi hangisi size göre bununla ilgili ?
Amazon,ebay, aliexpress(cin sitesi) ama paypal hesabi gerek bunlar icin bende olsa alacam birseyler ama yok

huseyin_tat

huseyin_tat

Üye
teşekkürler

blacktalon

blacktalon

Üye
Su konu ust konu olsada rahatlasak

• Beğen
Tepkiler: nsren
nsren

nsren

Üye
Kesinlikle :disko:

okan başyiğit

okan başyiğit

Üye
Ya benim tel pc ye bağlanmıyor htc sync hata veriyor hata şöyle "Warning: Device is unavaible. Please reconnect your device " bunun çözümünü bilen varsa lütfen yardım etsin 2 gündür çözemedim.

yildizmustafa

Üye
Ben de bu hafta aldim gerçekten şahane bir telefon mükemmel bir tasarımı var

• Beğen
Tepkiler: nsren