HTC One Kullanıcıları Kulübü! [Konu Root Için Güncellendi]

Sponsorlu Bağlantılar

serif55

serif55

Üye
Bilgi için tesekkurler dostum, emegine saglik :)
Rica ederim kardeşim ama bi bakimada kötü bişey bence internetini keseceginiz insanın o anda acil bir işi varsa yazık olur eğlence amaçlı arkadaşlar arasında kullanıyorum ben yada restoranttaki bi adama uyuz oldunuz telefonunun markasına bakın wifikill dede arama yaptığınızda o cihazı bulursanız sadece onu kapatirsiniz olur biter ;)

• Beğen
Tepkiler: zincir2012

nsren

nsren

Üye
Aslında iyi fikir :D

ibrztrk89

Üye
ben bi türlü cihazımı root layamadım arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

serif55

serif55

Üye
Buyrun hocam anlatın dinliyorum

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Evet, nerde takiliyorsaniz yazin buraya yardimci olmaya calisalim arkadaslarimiz ile.

blacktalon

blacktalon

Üye
Hayır şifre kırıcı değil, mesela gittiğiniz bir restorantta wifi ağının şifresini biliyorsunuz ve baglandiniz ne güzel hızlı hızlı takılırken restorant dolmaya diğer insanlarda interneti somurmeye başladılar. Bu sizin hoşunuza tabiki gitmicek hızınız yavaşladı çünkü burda devreye wifikill giriyor programı açıp taramayi baslatin restoranttaki tüm cihazları bulsun gerisi sizin onların internetini kesmenize kalsin :)
Yorum icin tesekkur ettim

blacktalon

blacktalon

Üye
Nerede takiliyirsunuz : Ankara'da :)) root icin o kadar gezmeye gerek yoktu :p

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher ve nsren
blacktalon

blacktalon

Üye
4.3 ne zaman gelecekmis

serif55

serif55

Üye
4.3 ne zaman gelecekmis
Bu ay içerisinde gelicekmis hocam ;)

Aslında venom viperone custom romunu çok beğenmesem bende şimdiden geçmiştim ama rom çok güzel bırakmak istemiyorum bunu guncellemelerini bekliyorum :)

blacktalon

blacktalon

Üye
Nfc ozelligini nasil ve nerde kullanabiliyoruz

nsren

nsren

Üye
Nerde takılıyorsun. :p ankara da :-) lan ne güldüm arkadaş :-) :D:D

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
blacktalon

blacktalon

Üye
K
ben bi türlü cihazımı root layamadım arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
K.b kardesim eger rencide oldu isen ben dalga gecme degil ortam yumusasin gibisinden yazdim ;) konuya belki dalga gecildib diye girmiyor olabilirsin oyle dusunme

furkanswr

Üye
Htc one alali 1.5 ay oldu ve telefonda kulaklik görmüyor kullakligi s4 ve pc de denedim çalışıyor Htc one de çalışmıyor telefonu servise versem acaba jak girişinimi değiştirir yoksa yenisinimi verirler

serif55

serif55

Üye
Htc one alali 1.5 ay oldu ve telefonda kulaklik görmüyor kullakligi s4 ve pc de denedim çalışıyor Htc one de çalışmıyor telefonu servise versem acaba jak girişinimi değiştirir yoksa yenisinimi verirler
Orjinal kulakligini görmüyor ise 1 buçuk ay boşuna beklemişsiniz hocam siz vakit kaybetmeden götürün servise aldığınızdan beri boylemi yani kulakligini alır almaz denedinizmi

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Orjinal kulaklığından başka herhangi bir kulaklığı görüyorsa yazılımsal sorun dur hiç bir kulaklığı görmüyorsa yuvasında sorun vardır her şekilde garantiyi kapsıyor serif55 kardeşimin dediği gibi boşuna beklemişsiniz.

• Beğen
Tepkiler: serif55

furkanswr

Üye
İlk aldiginmda tek sorunu cizirti yapiyyordu ve kullaklikdandir diye iplemedim ve 2haftadir bütün kullaklik haklarını tanımıyor