evet dostlar topiğin yaklaşık hepsini okudum ama glaxy s3,s4 veya iphone lar gibi herkesin elinde olan bi telefon kullanmıyoruz da bu kadar da az değiliz herhalde

ben de telefonu yaklaşık 3 aydır kullanıyorum Almanya da Media Markt dan aldım (575 € ) kaydı şusu busu
1600 tl ye mal oldu. hiç bir problem yaşamadım bu zamana kadar da soracak bi kaç sorum var;
1) hani mesajlardan ve arama sonrasında gelen kalan tutar bildirimi var ya yani ne kadar tl kaldığı arkadaş şarjım az kaldığında çıkan ses ile aynı baya bangır bangır yani mümkünse o sesi nasıl kapatabilirim.
2) geçen fark ettim facebook da yaptığım paylaşımlara mobil aracılığı ile diyor halbuki htc sese ile demesi lazım. galerideki paylaş butonuna tıkladığım zaman htc sense ile facebook ibaresninin olmadığını gördüm sadece facebook ve diğerleri var. bunu nasıl düzeltebilirim.
bu kasa açıklığı ölü pixel falan da hikaye yani ne ben yaşadım ne çevremde gördüm tek beğenmediğim yönü klavyesi tuşlar yapışık olduğu için çorba oluyor arada yazdığım

hadi hepinize kolay gelsin. ( rood olayına da hiç bulaşmadım, gerek görmedim )