HTC One Kullanıcıları Kulübü! [Konu Root Için Güncellendi]

Sponsorlu Bağlantılar

nsren

nsren

Üye
Hayırlı uğurlu olsun.

aymusel

Üye
Selam arkadaşlar,2 aydır one kullanıyorum 1 ay serviste kaldı bir sorun yok şu an,ama hatırladigim kadarı ile zoe modunda fotoğraf çekerken aynı anda hem 3 saniyelik video hemde foto çekmesi lazim diye biliyorum,ama sadece video çekiyor,nerde yanlış yapıyorum anlayamadım.kullanan arkadaşlar deneyebilirse çok sevinirim,
saygılar & selamlarServis yazilim yuklemis 4.2.2 yazilimdan olduğunu tahmin ediyorum,rootlayan arkadaslar sizde zoede sorun varmi acaba

halilom

halilom

Üye
evet dostlar topiğin yaklaşık hepsini okudum ama glaxy s3,s4 veya iphone lar gibi herkesin elinde olan bi telefon kullanmıyoruz da bu kadar da az değiliz herhalde :)
ben de telefonu yaklaşık 3 aydır kullanıyorum Almanya da Media Markt dan aldım (575 € ) kaydı şusu busu 1600 tl ye mal oldu. hiç bir problem yaşamadım bu zamana kadar da soracak bi kaç sorum var;
1) hani mesajlardan ve arama sonrasında gelen kalan tutar bildirimi var ya yani ne kadar tl kaldığı arkadaş şarjım az kaldığında çıkan ses ile aynı baya bangır bangır yani mümkünse o sesi nasıl kapatabilirim.
2) geçen fark ettim facebook da yaptığım paylaşımlara mobil aracılığı ile diyor halbuki htc sese ile demesi lazım. galerideki paylaş butonuna tıkladığım zaman htc sense ile facebook ibaresninin olmadığını gördüm sadece facebook ve diğerleri var. bunu nasıl düzeltebilirim.
bu kasa açıklığı ölü pixel falan da hikaye yani ne ben yaşadım ne çevremde gördüm tek beğenmediğim yönü klavyesi tuşlar yapışık olduğu için çorba oluyor arada yazdığım :)
hadi hepinize kolay gelsin. ( rood olayına da hiç bulaşmadım, gerek görmedim )

aymusel

Üye
evet dostlar topiğin yaklaşık hepsini okudum ama glaxy s3,s4 veya iphone lar gibi herkesin elinde olan bi telefon kullanmıyoruz da bu kadar da az değiliz herhalde :)
ben de telefonu yaklaşık 3 aydır kullanıyorum Almanya da Media Markt dan aldım (575 € ) kaydı şusu busu 1600 tl ye mal oldu. hiç bir problem yaşamadım bu zamana kadar da soracak bi kaç sorum var;
1) hani mesajlardan ve arama sonrasında gelen kalan tutar bildirimi var ya yani ne kadar tl kaldığı arkadaş şarjım az kaldığında çıkan ses ile aynı baya bangır bangır yani mümkünse o sesi nasıl kapatabilirim.
2) geçen fark ettim facebook da yaptığım paylaşımlara mobil aracılığı ile diyor halbuki htc sese ile demesi lazım. galerideki paylaş butonuna tıkladığım zaman htc sense ile facebook ibaresninin olmadığını gördüm sadece facebook ve diğerleri var. bunu nasıl düzeltebilirim.
bu kasa açıklığı ölü pixel falan da hikaye yani ne ben yaşadım ne çevremde gördüm tek beğenmediğim yönü klavyesi tuşlar yapışık olduğu için çorba oluyor arada yazdığım :)
hadi hepinize kolay gelsin. ( rood olayına da hiç bulaşmadım, gerek görmedim )

Iyi gunlerde kullanman dileklerimle, klavye olarakta bunu tavsiye ederim
Senden bisey rica edicem zoede foto cekip hem 3 saniyelik video hemde foto cekiyormu gozlemlermisin

blacktalon

blacktalon

Üye
Hayirli olsun
Zoe hem video hem resim degil sirali resim aslinda yani video gibi cekiyor ama icinden bir kare alabiliyosun gibi ipuclari videolarini incele indirip

aymusel

Üye
Izledim ve inceledim,lakin anlatilan resmi sitesinde bir dizi fotoğraf Ve 3 saniyelik video cekin ibaresi var,3 saniyelik video cekiyor ama fotoğraf yok malesef:-(

halilom

halilom

Üye
aynen öyle 3 saniye lik video içinden resim alabiliyorsun. açık konuşmak gerekirse gereksiz denemek için kullandım sadece.

aymusel

Üye
aynen öyle 3 saniye lik video içinden resim alabiliyorsun. açık konuşmak gerekirse gereksiz denemek için kullandım sadece.
Yani zoede bir foto cektin,sonra galeriye gittin sadece 3 saniyelik bir video var haricinde foto yok oylemi,biraz teknoloji ozurluyum sanirim kusura bakmayin:-)

sultansilver

Üye
Merhaba... Custom room nasil yapiliyor...htc öne için tavsiye edebileceğiniz navigasyon nerden bulabilirim.yardimlariniz ic9n simdiden tesekkurler...

blacktalon

blacktalon

Üye
Double dip flip cover kilif aldim aslinda hard shell olani alacaktim bulamadim karsima bu cikti aldim ama sak kenari acik komple burasi cizilir mi eski kilif seffafti ve kenarlarida koruyordu bunda acikliklar var ve buyuk bir kilif kapagi da oldugu icin tutumu ve fotograf cekerken sorun oluyor gibi nasil sizce bu kilifKamerayi acarken bazen tak diye hafiften ses geliyor mu sizde de sanki icten kameranin onunden bir panel aciliyormus gibi

furkanswr

Üye
4.3 ne zaman gelcek avrupa cihazına 1 ay sonra 4.4 tanıtılacak daha 4.3gelmedi

blacktalon

blacktalon

Üye
Bize direkt 5 verecekler heralde :)

blacktalon

blacktalon

Üye
Ama demediler ki global sonucta verdiler ama bize gelmedi sorun bize gelmesiRoot yapacam ama garanti ve s-on off isleri kafami karistiriyor samsungta unroot ile bitiyordu root bunda nasil garantiye is dusse cevirmek kolay midirbi guncelleme aldi ama 614kb

yusuf767

Üye
Arkadaşlar o 600kb lık güncellemeden sonra teli kapatıp açın. 700 mb luk asıl güncelleme geliyor. 4.3 yani. Gayet iyi..

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaslar 600kb'lik update'i yukleyin, restart edin telefonu sonra yeniden guncellemeleri kontrol edin 700 mb'lik bir update olacak iste o android 4.3.
ama ben yaptim pisman oldum oyle gozle gorulur pek cok sey yok muzik, galeri, birde arka planda calisan applerin gorunumu degismis o kadar birde kucuk seyler iste.
Bekledigimize degmedi bana sorarsaniz ayrica ve ayrica bu guncellemeyi yaptiktan sonra telefonumun sarji acayip derecede fark edilir bir sekilde dahada cabuk bitiyor HTC'ye mail attim bakalim neler olacak.

• Beğen
Tepkiler: yusuf767
blacktalon

blacktalon

Üye
ben 600kb yukledım kapa ac yaptım ama gelmedi 4.3suan baktim 685mblik guncelleme gelmis,4.3 ve sense 5.5 gelmis nasil guncelleme deger mi

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
blacktalon

blacktalon

Üye
Sense 5.5 de neler degismis ve opengl 3.0,geldi mi

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi