Akhtoher
Üye
Hayırlı olsunBENDE BUGÜN KATILDIM ARANIZA ÇOK GÜZEL TELEFON HERKESE TAFSİYE EDERİM

Hayırlı olsunBENDE BUGÜN KATILDIM ARANIZA ÇOK GÜZEL TELEFON HERKESE TAFSİYE EDERİM

Kardeşim double dip hardshell kapağını ben vodafone bayisinden 50 tl ye almıştım 3 ay önce daha doğrusu özel olarak getirttirmistim sizde bi sorun avea olur turkcell olur vodafone olurBuldum nasil oldugunuEger yurtdisindan double dip hard shell kilif alan olursa bana da bir fazla alabilir mi gittigidiyor uzerinden satin alabilirim 100tl cok geliyor yurt disindan 30-40 tlye almak varken
Eyvallah kardeşim kapandı titreşimOlduysa rica ederim hocam başka ayar yeride yok zaten
Kardeşim double dip hardshell kapağını ben vodafone bayisinden 50 tl ye almıştım 3 ay önce daha doğrusu özel olarak getirttirmistim sizde bi sorun avea olur turkcell olur vodafone olur
Not : aldığım yer istanbul trump towers vodafone bayisiydi

Hayırlı olsun![]()
Sevgili One kullanicilari, bu sarkiyi cihazinizda son ses dinleyin derim. O keyif baska yerde yoktur inanin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
3 kez.2 kez dokunmayla yakinlasma mi bahsettigin
Ayarlar erişilebilirlik büyütme hareketleri sonunda buldumO nasil bi ozellik cozemedim

Amazon,ebay, aliexpress(cin sitesi) ama paypal hesabi gerek bunlar icin bende olsa alacam birseyler ama yokArkadaşlar bende alalı 15 gün oldu çok memnunum telefondan adamlar yapmışen iyisi aksesuar sitesi hangisi size göre bununla ilgili ?