Kardeşim bu konuda haklısın tamiri zor bir telefon ama sana önerim servise gittiğinde şunları yapman;Işte koktugum taraf ise telefon tamiri zormuş o yüzden biraz supheliyim
Yok hocam ekran koruyucu var bitek o da normal takılması bendeSizin ekranin ust kisminda da cikinti var mi bari indireyim derken takiliyor ama on kamera tarafinda ckk yok sadece sol udt tarafa dogru var sanki
Görmeden bişey diyemiyorum kardeşim maalesef dandik bi jelatinmi taktirmistin acabaBenim ekranda da jelatin var ama dengesiz mi acaba sanki sag ve sol taraf arasi 1-2mm fark var gibi elle oyle hissediliyor
Video resim farketmez elinizde kanıt olsun yeter hocamO zmn telefonu servise vermeden önce kasasinin saglam olduguna dair bir video cekip o zmn hic bir sorun olmaz herhalde
Buyur kardeşimBana video oynatirken baska isleler de yapilabilen uygulama lazim samsungtaki gibi var mi oyle bir sey
indiriyorumIndirdim ama bu da mxplayer gibi home tusuna basinca duruyor video benim istedigim home tusuna basinca da klip video vs devam etsin sagol yine deBuyur kardeşim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam bende kullaniyorum sizin istediğiniz uygulama bu zaten ayrıca home tuşuna basınca video durmuyor devam ediyor arkaplanda ne yaparsanız yapınindiriyorumIndirdim ama bu da mxplayer gibi home tusuna basinca duruyor video benim istedigim home tusuna basinca da klip video vs devam etsin sagol yine de
Hocam siz videoyu küçültmedenmi home tuşuna basıyorsunuzBende neden durdu bi ayari mi var acaba
Hocam Ayarlar > Ses > Titreşim deki tiki kaldırın bu kadarBu telefonun titreşimi nasıl kapanıyor hala bulamadım :kop
Eyvallah kardeşim inşallah olmuştur yaptım şimdiHocam Ayarlar > Ses > Titreşim deki tiki kaldırın bu kadar