HTC One Kullanıcıları Kulübü! [Konu Root Için Güncellendi]

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Sorun yuvada telefon hiç düşmedi ise garanti yeni yuva takacaktır servise yollamalısın :)

furkanswr

Üye
Işte koktugum taraf ise telefon tamiri zormuş o yüzden biraz supheliyim

serif55

serif55

Üye
Işte koktugum taraf ise telefon tamiri zormuş o yüzden biraz supheliyim
Kardeşim bu konuda haklısın tamiri zor bir telefon ama sana önerim servise gittiğinde şunları yapman;

Cihazı teslim ederken telefonunun kozmetigi hakkında bir yazı yazıyorlarya hani cihazı şu şekilde teslim aldık gibisinden işte onu yazdırırken personele bastıra bastıra söyle yada göster telefonu size teslim ederken hiçbir sorunu kırığı çıkığı cizigi fln yok diye gözüne gözüne sok iyice anlasın, kağıda ne yazdiginida bak, personele ben size bu şekilde teslim ettim bana farklı şekilde dönerse sorumluluk kabul etmiyorum diye söyleyip teminat iste yani anlayacağınız top sizden çıksın bi kere başıma geldi akillandim artık bu şekilde yapıyorum işim olursa servisle onerimdir ;)

blacktalon

blacktalon

Üye
Sizin ekranin ust kisminda da cikinti var mi bari indireyim derken takiliyor ama on kamera tarafinda ckk yok sadece sol udt tarafa dogru var sanki

serif55

serif55

Üye
Sizin ekranin ust kisminda da cikinti var mi bari indireyim derken takiliyor ama on kamera tarafinda ckk yok sadece sol udt tarafa dogru var sanki
Yok hocam ekran koruyucu var bitek o da normal takılması bende

blacktalon

blacktalon

Üye
Benim ekranda da jelatin var ama dengesiz mi acaba sanki sag ve sol taraf arasi 1-2mm fark var gibi elle oyle hissediliyor

serif55

serif55

Üye
Benim ekranda da jelatin var ama dengesiz mi acaba sanki sag ve sol taraf arasi 1-2mm fark var gibi elle oyle hissediliyor
Görmeden bişey diyemiyorum kardeşim maalesef dandik bi jelatinmi taktirmistin acaba

furkanswr

Üye
O zmn telefonu servise vermeden önce kasasinin saglam olduguna dair bir video cekip o zmn hic bir sorun olmaz herhalde

blacktalon

blacktalon

Üye
Bana video oynatirken baska isleler de yapilabilen uygulama lazim samsungtaki gibi var mi oyle bir sey

serif55

serif55

Üye
  • Beğen
Tepkiler: blacktalon
blacktalon

blacktalon

Üye
Buyur kardeşim
indiriyorumIndirdim ama bu da mxplayer gibi home tusuna basinca duruyor video benim istedigim home tusuna basinca da klip video vs devam etsin sagol yine de

serif55

serif55

Üye
indiriyorumIndirdim ama bu da mxplayer gibi home tusuna basinca duruyor video benim istedigim home tusuna basinca da klip video vs devam etsin sagol yine de
Hocam bende kullaniyorum sizin istediğiniz uygulama bu zaten ayrıca home tuşuna basınca video durmuyor devam ediyor arkaplanda ne yaparsanız yapın

blacktalon

blacktalon

Üye
Bende neden durdu bi ayari mi var acaba

blacktalon

blacktalon

Üye
Buldum nasil oldugunuEger yurtdisindan double dip hard shell kilif alan olursa bana da bir fazla alabilir mi gittigidiyor uzerinden satin alabilirim 100tl cok geliyor yurt disindan 30-40 tlye almak varken

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bu telefonun titreşimi nasıl kapanıyor hala bulamadım :kop

eshot96

Üye
BENDE BUGÜN KATILDIM ARANIZA ÇOK GÜZEL TELEFON HERKESE TAFSİYE EDERİM

eshot96

Üye
BENDE BUGÜN KATILDIM ARANIZA ÇOK GÜZEL TELEFON HERKESE TAFSİYE EDERİM