HTC One Kullanıcıları Kulübü! [Konu Root Için Güncellendi]

Sponsorlu Bağlantılar

huseyin_tat

huseyin_tat

Üye
Unroot ve garanti hakkında bilgi alabilir miyim ?

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Unroot ve garanti hakkında bilgi alabilir miyim ?

Bende su siralar telefonumu root etmeyi dusunuyorum.
Kesin bir bilgi alirsam paylasirim sizinle.
android 4.4 kitkat surumunu bekliyorum, amerika'da dagitilmaya baslanmis.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
nfc opsiyonel yani isteğe bağlı değil diye biliyorum.

blacktalon

blacktalon

Üye
Android 4.4 ne zaman gelecekmis belli mi

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Amerika'da dagitilmaya baslanmis. tahminimce 2 haftaya kadar gelir bize.

zincir2012

zincir2012

Üye
őncelikle htc one alan herkese hayırli olsun bende yeni aldim telefonu gayet gõz alici gorúnusu var ama bir sorunla karşılaştım 15 mb lık bir güncelleme aldım yukluyorum olmuyor yuklenemiyor telefon dubai den gelmiş pasaport ile kaydedilmemis
telefoncu kapanmama garantisi verdi bana yani imei satın aldım kapanmaz oda pasaport gibi benimaanlamadıgim madem kayıtlı niye guncellemeYi yukleyemiyorum arkadaşlar bu durumda da ne yapmam gerek bide telefon açtığımda sadece htc one yaziyor yani guÌetly Birillant yazısı yok lütfen yardım arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: DeEenzameMan
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Oncelikle telefonunuz hayirli olsun dicem (bundan sonrasi icin) belli ki ilk basta uzmus sizi :)
Belliki guncelleme sirasinda bir hata olmus yada sorun herneyse.
Bir arkadasimin basina geldigi icinde size garanti diyebilecegim bir cozum yolu sunayim abicim. :)
Simdi sirasi ile;

1-) Telefonu sarja takin, yaklasik 30 dakika yada daha fazla sarjda kalsin.
2-) Telefon sarji yaklasik %80 olsun yada daha ustu olsun bundan eminseniz sarjdan cikarin.
3-) telefonu kapatin, HTC ONE yazisi ekranindan ciktiginiza emin olun ve telefon kapali olsun.
Simdi burasi onemli hard format olayi ile telefonu acacagiz.
5-) Volume down (ses kisma tusu) + Power (acma kapama, guc dugmesi) bu ikisine beraber birlikte basin.
Telefon'da Android simgesi gorunur ve secenekli bir ekran gelir karsiniza.
6-) Ekranda 'factory reset' butonunu gorurseniz ses kisma tusu ile butona inip, acma kapama dugmesine bir kere basip telefonu factory reset ile formatlayin.

Biraz bekleyin, telefon kendini formatladiktan sonra acilacaktir. =]

• Beğen
Tepkiler: zincir2012
zincir2012

zincir2012

Üye
Yanlız bu durumu daha öncede gözden geçirmiştim aslında da ben durumumu net açıklamadim telime YAZILIM GÜNCELLESİ DİYOR SOYLE 2.24.111.5 [15.0 MB] BU GÜNCELLEME ÖNEMLİ GELİSTİRMELERİ VE DÜZELTMELERİNİ İCERİR SİSTEM GELİSTİRMELERİ İNDİRİP YUKLUYORUM ANDROİT LOGOSU YERE DÜSÜP HATA VERİYOR DAHA GÜNCELLEME ALMADIM 4.2.2 SENSE 5 YÜKLÜ SUANKİ YAZILIM NUMARASI 2.24.111.3 ASLINDA COSYUM RECOVERİ YÜKLÜ OLDUGÜNÜ SÖYLEDİ BANA BEN NASIL SENSE 5.5 4.3 CLOCWORKMOD RECOVERY V6.0.3.1 YÜKLÜYORUM OLMUYOR ANROİD YÜKLEYEBİLİRİ LÜTFEN ARKAADASLAR BU KONUDA BİRBİRİMİZİ AYDINLATALIM NE YAPMAM GEREK

Son düzenleme:
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Sorun custom rom'dan kaynaklaniyor olabiliyor mu acaba?
Hem, format atmayi denemedin mi abi cihazina?

• Beğen
zincir2012

zincir2012

Üye
Sorun custom rom'dan kaynaklaniyor olabiliyor mu acaba?
Hem, format atmayi denemedin mi abi cihazina?
Evet abicim format attım telefondan değişen bişey yok ama yeni bir bilgiye ula
stim telefonumun imei orjinal değil irternetten sorguladim çok eski bi ericsson telinin imeini atmışlar yani htcye de imei atılıyor samsung gibi ama bide yeni yazılım günlerden imei uçuyor sadece samsunglarda geçerli htc de denemek istiyorum yanlız htc de de uçma ihtimali varmı atan varmı
Rica ederim kardeşim ama bi bakimada kötü bişey bence internetini keseceginiz insanın o anda acil bir işi varsa yazık olur eğlence amaçlı arkadaşlar arasında kullanıyorum ben yada restoranttaki bi adama uyuz oldunuz telefonunun markasına bakın wifikill dede arama yaptığınızda o cihazı bulursanız sadece onu kapatirsiniz olur biter ;)
Konunuları takip ederken merak ettim wifi kills yukledim şimdi taradim benim wifi kesildi bağlı birkaç cihaz vardı kimsenin wifisi kesilmedi taramada yaptım bekledim bi sonuca varmadim daha doğrusu taradim hiç bir cihaz bulmadı benim wifi tek kesildi

Son düzenleme:
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
O zaman sorun imei'de?
Wifi kills bildigim kadariyla sadece rootlu cihazlarda calisan bir uygulama?

• Beğen
zincir2012

zincir2012

Üye
  • Doğru diyorsun vallah aslında arkadaşlar bu root olayını resimli yada bir videola bir arkadas anlatsa kimsenin kafasında soru işareti kalmaz işin açıkcasi ben bu root olayını pek çözemedim nasil yapılacak daha detaylı bir bilgiyi nerden alırım sıkıntısı varmı ben bugün telefoncudan android 4.3 5.0 sense yukledim telefon açılınca T-mobile htc one olarak açıldı birkaç uygulama yüklüydü çoğu
  • T-mobile uygulamasi lookout sucurity antivurus yüklü el feneri falan yüklü olarak geldi bi sorun var root kisminda üçgen içinde ! İşareti çıkıp kalıyor recoveri moduna giremiyorum bu durumda ne yapiyim arkadaşlar yardım lütfen

Son düzenleme:
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Abi root olayini anlattim.
Adimlari dikkatlice takip edersen yapabilirsin aslinda pek zor degil.
HTC One root ile ilgili google'da aratirsan karsina binden fazla sonuc cikar ben simdi baska forumun linkini veremem :)
Ama; bu videoya bir bak istersen.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen

ekincbc

Üye
Merhaba, Bende bir Htc One kullanıcısıyım fakat dün bir hata ile karşılaştım. Telefonu kablosuz internete bağlayamıyorum.Tamamen kendiliğinden oldu bir program vs. yükledikten sonra oluşan bir durum değil. Bilidirim menüsünde kablosuzun ışığı yanıp sönüyor ayarlar menüsünde ise kablosuzun altında Hata yazıyor resimde görüldüğü üzere. Htcye durumu anlattım hard reset ile düzelir dediler fakat düzelmedi hala aynı şekilde malesef. Ne yapmam gerekir bir fikri olan var mı internette de yeteri kadar çözüm yolu bulamadım. Teşekkürler şimdiden.

• Beğen
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Oncelikle gecmis olsun diyelim.
Hard reset aslinda ilk akla gelen kolay bir cozum.
Ama hard reset yaptiginizdan emin misiniz?
Tam olarak hard reset'i nasil yaptiginizi aciklarsaniz belki daha iyi yardimci olabilirim(iz).
Ayrica hiçbir wireless agini gormuyor mu yoksa sadece sizin modeme mi baglanmiyor?

ekincbc

Üye
Oncelikle gecmis olsun diyelim.
Hard reset aslinda ilk akla gelen kolay bir cozum.
Ama hard reset yaptiginizdan emin misiniz?
Tam olarak hard reset'i nasil yaptiginizi aciklarsaniz belki daha iyi yardimci olabilirim(iz).
Ayrica hiçbir wireless agini gormuyor mu yoksa sadece sizin modeme mi baglanmiyor?

Htc nin önerisi olan bu şekilde yaptım.

Ses kapama tuşu ve Güç tuşuna aynı anda basılı tutarak Bootloader ekranı (Beyaz arka planlı sistem ekranı) gelmesini sağlarız. (Bu menüde ses açma / kapama tuşu ile yukarı aşağı işlemini sağlayabiliyorsunuz) Sonrasında Factory Reset/ Clear Storage ( Fabrika ayarına sıfırlama) seçeneği üzerine gelip güç tuşuna bastıktan sonra telefonun açılmasını bekleyiniz.

Kablosuz internet açılmadığı için hiçbir ağ görmüyordu. Bugün ise bir değişiklik oldu kablosuz açılıyor fakat 2-3sn sonra kendini kapatıyor 2-3 sn sonra tekrar açılıyor bu şekilde devam ediyor kapatıp açıyor kendini sürekli. Farklı ağ ortamlarındada bu durum aynı. Hiçbir ağada bağlanmıyor şifresini girmeme ragmen.

• Beğen
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim elini kamera varya arkada onun sag ve sol taraflarina bastirarak wireless'i kapatip acmayi dener misin?
Yani sol elini kamera'nin sag, sol, alt yada ust tarafini parmaklarina azicik bastir ve o sekilde wireless'i kontrol et bakalim ne olacak?

ekincbc

Üye
Kardesim elini kamera varya arkada onun sag ve sol taraflarina bastirarak wireless'i kapatip acmayi dener misin?
Yani sol elini kamera'nin sag, sol, alt yada ust tarafini parmaklarina azicik bastir ve o sekilde wireless'i kontrol et bakalim ne olacak?

Dediğin şekilde bastırdım. Değişiklik olmadı hala kendiliginden açıp kapatıyor kablosuz interneti.