Unroot ve garanti hakkında bilgi alabilir miyim ?
Unroot ve garanti hakkında bilgi alabilir miyim ?

Evet abicim format attım telefondan değişen bişey yok ama yeni bir bilgiye ulaSorun custom rom'dan kaynaklaniyor olabiliyor mu acaba?
Hem, format atmayi denemedin mi abi cihazina?
Konunuları takip ederken merak ettim wifi kills yukledim şimdi taradim benim wifi kesildi bağlı birkaç cihaz vardı kimsenin wifisi kesilmedi taramada yaptım bekledim bi sonuca varmadim daha doğrusu taradim hiç bir cihaz bulmadı benim wifi tek kesildiRica ederim kardeşim ama bi bakimada kötü bişey bence internetini keseceginiz insanın o anda acil bir işi varsa yazık olur eğlence amaçlı arkadaşlar arasında kullanıyorum ben yada restoranttaki bi adama uyuz oldunuz telefonunun markasına bakın wifikill dede arama yaptığınızda o cihazı bulursanız sadece onu kapatirsiniz olur biter![]()

Oncelikle gecmis olsun diyelim.
Hard reset aslinda ilk akla gelen kolay bir cozum.
Ama hard reset yaptiginizdan emin misiniz?
Tam olarak hard reset'i nasil yaptiginizi aciklarsaniz belki daha iyi yardimci olabilirim(iz).
Ayrica hiçbir wireless agini gormuyor mu yoksa sadece sizin modeme mi baglanmiyor?
Kardesim elini kamera varya arkada onun sag ve sol taraflarina bastirarak wireless'i kapatip acmayi dener misin?
Yani sol elini kamera'nin sag, sol, alt yada ust tarafini parmaklarina azicik bastir ve o sekilde wireless'i kontrol et bakalim ne olacak?