Hangi telefonu alayım ? ( max. 1000 tl )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Hangi telefonu alayım ? ( max. 1000 tl )
bundan 3 ay önce kimseye sormadan htc wildfire s aldım ama aldıktan sonra ne kadar düşük bir telefon aldığımin farkına vardım. 560 tl vermiştim. o telefona göre gerçekten uçuk bir fiyattı.

yaklaşık 1-2ay sonra yeni bir telefon alacağım. bu sefer kendi kafam a göre iş yapmayayım dedim. tecrübeli ve bilgili arkadaşlarin tavsiyelerini almak istedim . sizce hangi telefonu alayım ?

Android, wp8 , ios olabilir. bu fiyat a ios bulacağımı sanmıyorum ama..

çok fazla oyun oynamayı sevmem. çok mesajlasirim. net te takılırm. fotoğraf çekmeyi çok severim. tavsiyeleriniz bu ihtiyaclarimi giderecek cins ten olsun.

Nokia markasını severim, htc ye sıcak bakarım, samsungu bir türlü sevmedim, sony e yabancıyım...:)

her türlü tavsiye ye açığım. şimdiden Allah razı olsun.:)

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
IOS istersen

WP istersen

Android istersen

Kerim.

Kerim.

Üye
galaxy nexus

ANIL

ANIL

Admin
Yarın MWC etkinliği başlıyor. Nokia Lumia 520 ve 720 modelini tanıtacak. Bütçene en uygun Lumia 720 olacak gibi. WP8 stabil bir sistem ve gelişmeye devam ediyor. O yüzden yarını bekleyip detayları öğrenmek lazım.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
IOS istersen

WP istersen

Android istersen

tavsiyelerin için teşekkür ler..:)

- - - Eklendi - - -

Yarın MWC etkinliği başlıyor. Nokia Lumia 520 ve 720 modelini tanıtacak. Bütçene en uygun Lumia 720 olacak gibi. WP8 stabil bir sistem ve gelişmeye devam ediyor. O yüzden yarını bekleyip detayları öğrenmek lazım.

sorun yok. 1 gün değil 1 ay bekleyebilirim..:) gonlum Nokia ve wp8 den yana doğrusu

- - - Eklendi - - -

samsungu en son plana Koymuşum şimdilik

gkcll

gkcll

Üye
lumia 820 alabilirsin o zaman indirmde bulursan her haliyle le on numara telefon
ben lumia 620 aldım o fiyata mükemmel bir telefon memnunum ama hep içimde 820 alsaydım var...

Kerim.

Kerim.

Üye
tavsiyelerin için teşekkür ler..:)

- - - Eklendi - - -

sorun yok. 1 gün değil 1 ay bekleyebilirim..:) gonlum Nokia ve wp8 den yana doğrusu

- - - Eklendi - - -

samsungu en son plana Koymuşum şimdilik

Niye?

MrExpert

MrExpert

Üye
S3 mini , l620 , xperia s , s2 de bulursun...

arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
ben bi tane lumia 920 bulmustum 3aylik siyah 1000liraydi. Param olmadigi icin kacirdim tabi. 2.el bi bak bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...