Telefon Tavsiyesi 1000 TL altına kamerası ve performansı iyi telefon

Sponsorlu Bağlantılar

caps6

caps6

Üye

neden 100 lira üstü fiyatlı telefon yazdım bi kere al geniş ekranlı suya toza dayanıklı adam gibi kitkat da gelcek :cool adam gibi kullan
tamam bende buna baktım 1298

4un6si

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
1000 lirayı aşmayacağım . kararlıyım :) zaten aşarsam 1170 nexus 5 de var : ?

caps6

caps6

Üye
s4 active var bu telefon nasıl

4un6si

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
@ishak388 ion nasıl güzel mi ,

ishak388

ishak388

Üye
@ishak388 ion nasıl güzel mi ,
on numara ekran geniş hızlı şuanki romum existenz en iyi xperia romlarından

xperia sp al 4.4 alacak diye biliyorum şarjı falan iyi gidiyor ion 2012 cihazı

4un6si

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
oyunlarda nasılşu anda aklımda sp , s4 mini , z10 ve ipod touch 5g var eğer ipod touch 5 alırsam yanına ucuz bir telefon alabilirim wifi hotspot için

ishak388

ishak388

Üye
oyunlarda nasılşu anda aklımda sp , s4 mini , z10 ve ipod touch 5g var eğer ipod touch 5 alırsam yanına ucuz bir telefon alabilirim wifi hotspot için
kesinlikle sp aralarında en iyisi :maxicep: sp al yardımcıda olurum :bira:

şimdilik en son güncellemesi 4.3

4un6si

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
sp 4.4 ten sonrasını almaz . gerçi s4 mini hala 4.2 de . burada da s4 minin önündebaşka yorumu olan yok mu ?@ishak388 kardeşim sp ile s4 minin kamerasını biraz araştırdım , biraz sakatlık var gibi. sp 4:3 de 7 mp , 16:9 da 5 mp çekebiliyor. s4mini 4:3 de 8 mp , 16:9 da 6 mp çekebiliyor . açıkçası çok iç açıcı değil

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Mi cihazlarını bekle

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

fk555897

fk555897

Üye
En iyisi Nexus 4 ama kamerasına pek verim alınmıyor diyorlar. G2 bulabilirsen tabi ki G2.

berkoto38

berkoto38

Üye
yalnız fiyat artırmaz yada nexus 4 düşünmezsen o oyunlarda illaki sorun yaşatır

4un6si

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 4 ün kamerası ve müzik kalitesi cidden düşük . Ve tasarımını bi türlü sevemedim. SP nin de kamerası sakat ancak performansına güveniyorum.

Xiaomi cihazları ne zaman gelecek ve gelecek olan cihazlar hangileri ? beyler bu telefonu gören oldu mu ? 8x1.7 ghz , 14 mp kamera , 5.5 inç full hd ıps ekran . sadece 950 TL ?

Invoke

Invoke

Üye
Kardeş sanki benzer bir konun daha vardı, sana tavsiye de bulunmuştum yanlış hatırlamıyorsam. Neyse...

Kendini çok güzel kısıtlamışsın. 1000tl maddi bir olay ona bir şey diyemem, hadi nexus 4'ü de sildin tamam ama listene s4 mini l90 gibi cihazları koyman hiç mantıklı değil. Sonra konuda SP ve Ion lafı çok geçmiş. Bu telefonların hiç birini tavsiye etmem. SP'nin ekranı hiç de iyi değil. Kamerası da iyi değil. Ion da eski cihaz. Hiç mantıklı değil. Zaten bunların hiç biri güncelleme alamaz. S4 mini ile SP birer tane daha alır sonra biter. L90 zaten kitkat ile geliyor olması lazım, sonrasında bakalım LG güncelleme verir mi, verse bile bir tane verir orada kalır.

Aradığın fiyat sınırında aradığın özellikleri karşılayan telefon yok, benim bildiğim. Hem kamerası iyi olacak hem oyunlarda iyi olacak...

ZR demişsiniz, ZR de Z'den bir kaç ay sonra çıktı. Güzel cihaz aslında, Türkiye'ye daha yeni geliyor. 1300 gibi bir etiketi olması lazım. Sınırı aşıyor yani. Onu alana kadar Nexus 5 almak çok daha mantıklı olur.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve 4un6si
4un6si

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
adeta sizin mesajınız şu konudan anladıklarımın özeti oldu :D belki önceki mesajların tekrarı gibi oldu mesajınız ama çok sağollun .
şu anda zopo ilgimi çekti ama çin markası olduğu için güncelleme , firmaya güvenme vb sıkıntı

gorkem2239

Üye
İon kaç para şuanda ? birde kardeşim samsung galaxy grand neo bakabilirsin

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
şahsen ben ion kullanıyorum ayarlardan 12 mp yapabilirsin normal kullanıcı ayarı 9 mp dir ayrıca eline almadan kötü deme :firefox:
Elime alıp bayada bi inceledim :) incelemelerdede öyle söylüyo

• Beğen
Tepkiler: ishak388
Invoke

Invoke

Üye
Ion da ZR gibi geç girmişti Türkiye'ye. Zaten T/TX gelmemişti o zaman. 2012'de Sony'nin Türkiye'ye kazıkları.