Telefon Tavsiyesi 1000 TL altına kamerası ve performansı iyi telefon

Sponsorlu Bağlantılar

4un6si

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
1000 TL altına kamerası ve performansı iyi telefon
Başlıkta belirttim. 1000TL altında kamerası ve performansı iyi olan bir telefon almak istiyorum ama bir ricam var lütfen 1200 TL'ye Nexus 5 var onu al , 300 lira daha koy bilmem şunu al vb. şeyler söylemeyin çünkü telefonun yanına bir tablet de alıcam ve ikisini dengelemem lazım . Ayrıca öğrenci olduğum için 1000-1050 tl barajını açmasını istemiyorum.

Aradığım özellikler :
-En az 8mp kamera (mp çok önemli değil ama 8mp standart olmalı artık diye düşünyorum)
-Ön kamera
-Flash
-Yüksek grafikli oyunlarda ( Real Racing 3 , Modern Combat 4 vb) sorun yaratmayacak performans

Aklımdaki cihazlar:
-Samsung Galaxy S4 mini (s4 miniden endişeliyim , açıkçası touchwiz ram sömürüyor )
-LG L90 ( yeni çıkmış hoş bir cihaza benziyor ama daha bir incelmesini bulamadım )
-LG G2 mini ( fiyatı 1200 TL civarı 1000 TL ye bulabilirsem s4 miniye güzel bir rakip olur )

Ve son olarak Nexus 4 ve WP platformunda telefonlar önermezseniz sevinirim

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
L90 mı? :hmmm
Diğerlerinden daha uygun bence

4un6si

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
L90 lg nin L serisinin devamı eski optimus serisinden ve şimdiki g serisinden değil o biraz endişelendiriyor teması bile farklı .
bu arada yeni farkettim bu aralıkta güzel telefon kalmamış gibi

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Nexus 4 var. S4 mini var S4 zoom var. Moto G GMD falan var baya var yani ama en performanslı nexus 4 en iyi kameraya sahip olanıda s4 zoom dur. Wp olarakta 1320 var

ishak388

ishak388

Üye
xperia sp 12 mp kamera 1 gb ram 1.7 ghz v.b -- yaratmayacak sözü olmamış :nono:

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Sp nin kamerasının s3 kadar bile iyi olmadığı söyleniyo

ishak388

ishak388

Üye
Sp nin kamerasının s3 kadar bile iyi olmadığı söyleniyo
şahsen ben ion kullanıyorum ayarlardan 12 mp yapabilirsin normal kullanıcı ayarı 9 mp dir ayrıca eline almadan kötü deme :firefox:

4un6si

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
sp nin kamerası cidden kötü , gördüğüm her incelemede kötülendi . sizin ion , sp den oldukça iyi.
nexus 4 cidden ses ve kamera konusunda maalesef başarısız , zoom un telefonluk yanı yok :D
moto g cidden güzel ama kamerası sıkıntı

ishak388

ishak388

Üye
sp nin kamerası cidden kötü , gördüğüm her incelemede kötülendi . sizin ion , sp den oldukça iyi.
nexus 4 cidden ses ve kamera konusunda maalesef başarısız , zoom un telefonluk yanı yok :D
moto g cidden güzel ama kamerası sıkıntı
z alabilirsin 1000 tl ye bulunur z2 çıktı zaten

4un6si

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
bu arada sp 8mp kameraya sahip diye biliyorum

ishak388

ishak388

Üye
z hepsiburada da 1100 tl o para ya alacağın en iyi telefondur idda etmiyom öyledir zaten :oku

not:motorola moto g de güzel

4un6si

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
ZR var aslında Zden farkı sadece ekranı daha küçük (
o daha hoş geldi

caps6

caps6

Üye
l 90 inceledim dahili hafızası az 3-4 gb nı kullandırıyor ugulamaları hafıza kartına taşıyormu ayarlarda öyle bir seçenek göremedim belkide ben yerini bulamadım kitkat olması iyi birde bu telefonu incelerken bunu alacağıma s3 alırım diyenler oldu.s4 miniyi beğenmedim g2 mini hakkında fikrim yok

• Beğen
Tepkiler: 4un6si
4un6si

4un6si

Üye
    Konu Sahibi

bu arada zr bulabilen varsa link atsın. Z ile aynı özellikler ama 4.5 inç 720p ekran daha fazla performans sağlıyacaktır

caps6

caps6

Üye
z hepsiburada da 1100 tl o para ya alacağın en iyi telefondur idda etmiyom öyledir zaten :oku

not:motorola moto g de güzel
hepsiburadaya baktım 1298 görünüyor z nin başka bir modelimi var acaba

4un6si

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
evet baya pahalı imiş . Z modelleri : Z , ZL ,ZR , Zultra , Z1 , Z1 compact an oluşuyor . Z yi düşünecem

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
lg2 derim

ishak388

ishak388

Üye
hepsiburadaya baktım 1298 görünüyor z nin başka bir modelimi var acaba

neden 100 lira üstü fiyatlı telefon yazdım bi kere al geniş ekranlı suya toza dayanıklı adam gibi kitkat da gelcek :cool adam gibi kullan

caps6

caps6

Üye

bu arada zr bulabilen varsa link atsın. Z ile aynı özellikler ama 4.5 inç 720p ekran daha fazla performans sağlıyacaktır
zr teknosada var

4un6si

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
@ishak388 , arkadaş zr dan bahsediyordu