4un6si
Üye
1000 TL altına kamerası ve performansı iyi telefon
Başlıkta belirttim. 1000TL altında kamerası ve performansı iyi olan bir telefon almak istiyorum ama bir ricam var lütfen 1200 TL'ye Nexus 5 var onu al , 300 lira daha koy bilmem şunu al vb. şeyler söylemeyin çünkü telefonun yanına bir tablet de alıcam ve ikisini dengelemem lazım . Ayrıca öğrenci olduğum için 1000-1050 tl barajını açmasını istemiyorum.
Aradığım özellikler :
-En az 8mp kamera (mp çok önemli değil ama 8mp standart olmalı artık diye düşünyorum)
-Ön kamera
-Flash
-Yüksek grafikli oyunlarda ( Real Racing 3 , Modern Combat 4 vb) sorun yaratmayacak performans
Aklımdaki cihazlar:
-Samsung Galaxy S4 mini (s4 miniden endişeliyim , açıkçası touchwiz ram sömürüyor )
-LG L90 ( yeni çıkmış hoş bir cihaza benziyor ama daha bir incelmesini bulamadım )
-LG G2 mini ( fiyatı 1200 TL civarı 1000 TL ye bulabilirsem s4 miniye güzel bir rakip olur )
Ve son olarak Nexus 4 ve WP platformunda telefonlar önermezseniz sevinirim
Aradığım özellikler :
-En az 8mp kamera (mp çok önemli değil ama 8mp standart olmalı artık diye düşünyorum)
-Ön kamera
-Flash
-Yüksek grafikli oyunlarda ( Real Racing 3 , Modern Combat 4 vb) sorun yaratmayacak performans
Aklımdaki cihazlar:
-Samsung Galaxy S4 mini (s4 miniden endişeliyim , açıkçası touchwiz ram sömürüyor )
-LG L90 ( yeni çıkmış hoş bir cihaza benziyor ama daha bir incelmesini bulamadım )
-LG G2 mini ( fiyatı 1200 TL civarı 1000 TL ye bulabilirsem s4 miniye güzel bir rakip olur )
Ve son olarak Nexus 4 ve WP platformunda telefonlar önermezseniz sevinirim

adam gibi kullan