messevim
Üye
Hangi telefonu alayım ? ( max. 1000 tl )
bundan 3 ay önce kimseye sormadan htc wildfire s aldım ama aldıktan sonra ne kadar düşük bir telefon aldığımin farkına vardım. 560 tl vermiştim. o telefona göre gerçekten uçuk bir fiyattı.
yaklaşık 1-2ay sonra yeni bir telefon alacağım. bu sefer kendi kafam a göre iş yapmayayım dedim. tecrübeli ve bilgili arkadaşlarin tavsiyelerini almak istedim . sizce hangi telefonu alayım ?
Android, wp8 , ios olabilir. bu fiyat a ios bulacağımı sanmıyorum ama..
çok fazla oyun oynamayı sevmem. çok mesajlasirim. net te takılırm. fotoğraf çekmeyi çok severim. tavsiyeleriniz bu ihtiyaclarimi giderecek cins ten olsun.
Nokia markasını severim, htc ye sıcak bakarım, samsungu bir türlü sevmedim, sony e yabancıyım...
her türlü tavsiye ye açığım. şimdiden Allah razı olsun.
yaklaşık 1-2ay sonra yeni bir telefon alacağım. bu sefer kendi kafam a göre iş yapmayayım dedim. tecrübeli ve bilgili arkadaşlarin tavsiyelerini almak istedim . sizce hangi telefonu alayım ?
Android, wp8 , ios olabilir. bu fiyat a ios bulacağımı sanmıyorum ama..
çok fazla oyun oynamayı sevmem. çok mesajlasirim. net te takılırm. fotoğraf çekmeyi çok severim. tavsiyeleriniz bu ihtiyaclarimi giderecek cins ten olsun.
Nokia markasını severim, htc ye sıcak bakarım, samsungu bir türlü sevmedim, sony e yabancıyım...

her türlü tavsiye ye açığım. şimdiden Allah razı olsun.