Adam haklı bu konuyla sizin konuşmanızın ne alakası var java öğrenmekle uğraşıyosanız gidin onunla ilgili konu açın orda konuşun boşa laf yapıyonuz burda konuyla ilgili konuşun yada hiç konuşmayın daha iyi
Adam haklı bu konuyla sizin konuşmanızın ne alakası var java öğrenmekle uğraşıyosanız gidin onunla ilgili konu açın orda konuşun boşa laf yapıyonuz burda konuyla ilgili konuşun yada hiç konuşmayın daha iyi
Arkadaşım forumların amacı bilgi paylaşımıdır.
Sanki Gereksiz birşeyden bahsedilarmış gibi Konuşmana gerek yok bence.
Senin işine yaramayan şey baskasının işine yarar.
Haklısın forumların amacı bilgi paylaşımıdır da her konunun yeri de farklıdır şimdi buradaki konuyla arkadaşların konuştuğunun ne alakası var . Java diliyle ilgili bilgi almak isteyen zaten o konuya bakar ne gereği varki burda yazmanın.
Java kismini okuma kardedim sende seni ilgilendiren kisimlarini okursunPeki bu konuyla ne alaka
" Hangi romu tercih edersiniz.? (ANKET ) "
Tmm kardesim sen haklisinHe kardeşim konu başlıkları boşa konulmuş zaten herkes kendi kafasına göre yazsın böyle olurmu her konun kendi yeri var yoksada açarsın oraya yazarsın yazmak istediğini.
KatiliyorumArkadaşlar bence daha fazla tartışmaya gerek yok çünkü bunu yaparken de gereksiz şeyler oluyor konu daha da sapıyor gerek yok böyle şeylere. İsteyen istediğini yazsın kanaatindeyim.
Daha önce dediğim gibi herkes bi sıkıntı çıkartacak ya nesiniz böyle isteyen okusun isteyen okumasın. forum üyeleri toplanmış bi muhabbet kurmuşlar sizene ya. Teşekkürler.
Azda olsa java ansroid sdk apk editleme android dilundeki birkac terimi ve ne ise yaradigini tabi ogretmek isterim ama zamabim olsa final rom cikarmaya calisirim ama sen baska bu isler ile ufrasmaya ben elumden gelen yardimi yaparimİndirip duzenleyebilirsiniz tabikiCm11 ilk siradaku yerini joruyor@Bysalih41 hocam sıfırdan rom yapmak neleri gerektirir. eğer cok zor bir işse sizin romlarınızdan indirip düzenleyebilirmiyiz ? bunları bize öğretebilirmisiniz ?
KesinlikleŞahsen bir çok rom denedim ( ayrıca romlar için yapılan kerneller yada rom'un kendi kerneli haricinde alternatif yapılan kerneller de dahil buna) Ama şahsen en çok sevdiğim cm11 oldu. performans olarak antutu skoru 6800 civarında ( hiç bir tweak yok direk arco'nun cm11'i ) Ki bence iyi bir skor hiç bir tweak yada ek birşey yapmadan.
Şahsen bir çok rom denedim ( ayrıca romlar için yapılan kerneller yada rom'un kendi kerneli haricinde alternatif yapılan kerneller de dahil buna) Ama şahsen en çok sevdiğim cm11 oldu. performans olarak antutu skoru 6800 civarında ( hiç bir tweak yok direk arco'nun cm11'i ) Ki bence iyi bir skor hiç bir tweak yada ek birşey yapmadan.

@sir mordred usta hallederAmma daha geliştirilmesi gereken konuları olduğu kesin.. Salih abi ona da el atarsa tamamdır...![]()
![]()
@sir mordred usta halleder