Hangi romu tercih edersiniz.? (ANKET )

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Cm romu daha iyi

• Cm9

Kullanılan: 40 26.5%
  • cm10.1

Kullanılan: 35 23.2%
  • cm10.2

Kullanılan: 11 7.3%
  • cm11

Kullanılan: 72 47.7%

• Kullanılan toplam oy
    151
sir mordred

sir mordred

Üye
Hemen bu uygulama derleme isine giriyorum

İlerde yapabilirsem bi oyun derleyip playstore'da paralı olarak yayınlamayı planlıyorum çünkü bu işte gerçekten çok büyük paralar var örneğin uygulamanızı 1 tl'ye satsanız ve indirilme sayısı 5000 olsa bu eder sana 5000 tl. Mesela paralı ve popüler oyunlar geliştiricilerine çok büyük paralar kazandırıyor örnegin modern combat4 ne kadar bilmiyorum ama 2 dolar desek ve 1 milyon indirilme sayısına ulaşsa bu 2 milyon dolar eder

scope_123

Üye
Doğuştan şans lazım ya :D

Ccihat67

Ccihat67

Üye
En güncel sorunsuz rom hangisi sizce acil cevap verirseniz sevinirim bu aksam atmayı düşünüyorum

scope_123

Üye
Ciddi olduğunu anladım da nasıl olacak o iş ?

scope_123

Üye
Kolay olacagini sanmiyorum bu islerin ama neden olmasin.

goodhead64

Üye
once grup uyeleri belirleyip. herkes bildigini anlatip. bilgi seviyeleri ayni olmasi gerek. sonra hep birlkte. denme yanilmayla. belli basli yeni ozelliklerle. kendimize ait yapabilirzdaha sonra kredi karti girili kisilere uygulamayi satin almalari karsilignda paralarini geri vermeyi isteriz ve uygulama ici reklamlardan kazanci paylasiriz tesekkurler.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
once grup uyeleri belirleyip. herkes bildigini anlatip. bilgi seviyeleri ayni olmasi gerek. sonra hep birlkte. denme yanilmayla. belli basli yeni ozelliklerle. kendimize ait yapabilirzdaha sonra kredi karti girili kisilere uygulamayi satin almalari karsilignda paralarini geri vermeyi isteriz ve uygulama ici reklamlardan kazanci paylasiriz tesekkurler.
Aynen tbrlr

goodhead64

Üye
Ozaman bu Gruba dahil olacak 5 kişi seçelim ve hep beraber bi skype grubu oluşturalım. Ardından araştırnaya koyulup. Yapabildiğimizin en mükemmelini yapmaya çalışalım. Gruba Katılacak Olanlar alıntı yapıp yazması yeterlidir teşekkürler.

scope_123

Üye
Ozaman bu Gruba dahil olacak 5 kişi seçelim ve hep beraber bi skype grubu oluşturalım. Ardından araştırnaya koyulup. Yapabildiğimizin en mükemmelini yapmaya çalışalım. Gruba Katılacak Olanlar alıntı yapıp yazması yeterlidir teşekkürler.
Aceleye gelmez bu işler çıkacak romla uğraşıyoruz henüz önerilerin için tşkr yine de ama @Bysalih41 ile bi düşündük karar verilmedi daha ve ciddi işler bunlar eğri oturup doğru adımlar atmak gerekir

goodhead64

Üye
Sizde haklısınız ama. bi yerden başlamak gerek. ben konuya sonradan dahil oldum bu arada ne romu bu ?
Aceleye gelmez bu işler çıkacak romla uğraşıyoruz henüz önerilerin için tşkr yine de ama @Bysalih41 ile bi düşündük karar verilmedi daha ve ciddi işler bunlar eğri oturup doğru adımlar atmak gerekir
Sizde haklısınız ama. bi yerden başlamak gerek. ben konuya sonradan dahil oldum bu arada ne romu bu ?

scope_123

Üye
Cm11 hatalarıyla uğraşıyoruz uğraştık inşallah yakın zamanda yeni sürümü alırız ayrıca @Bysalih41 cm10 tabanlı bir rom çıkaracak sonra kişilerin zaman problemi olacak yani bakalım

goodhead64

Üye
Çıkarsa Lütfen 4.4.2 Çıkmasın çünkü Screencast video recorder programı 4.4.2 de çekim yapamakta buda can sıkıcı bişey teşekkürler.

sir mordred

sir mordred

Üye

Fikrin güzel ama bu işleri öğrenmek çok uzun zaman alır neden diye sorarsan bildiğim kadarıyla android uygulamaları ve oyunları java dilinde yazılıyor ve bu dili öğrenmek o kadar zor ki java dilinin eğitimi konusunda yapılmış kafam kalınlığında kitaplar var kitaplardanda ne kadar öğrenilir orasıda tartışılır
Çıkarsa Lütfen 4.4.2 Çıkmasın çünkü Screencast video recorder programı 4.4.2 de çekim yapamakta buda can sıkıcı bişey teşekkürler.

Hata bildiriminde bunuda ekledim

goodhead64

Üye
İlla java bilmeye gerek yok dediğiniz gibi küçük çaplı. kolay programlar ile yapılabilen oyunlar. 1 den fazla yapıp sürekli indirmeye yönelirsek. kişilerede bellli ücret karşılıgna indirtiriz. Cok güzel olur. ben araştırmaya koyuluyorum.

Üst Alt