Hangi romu tercih edersiniz.? (ANKET )

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Cm romu daha iyi

• Cm9

Kullanılan: 40 26.5%
  • cm10.1

Kullanılan: 35 23.2%
  • cm10.2

Kullanılan: 11 7.3%
  • cm11

Kullanılan: 72 47.7%

• Kullanılan toplam oy
    151
sir mordred

sir mordred

Üye
İlla java bilmeye gerek yok dediğiniz gibi küçük çaplı. kolay programlar ile yapılabilen oyunlar. 1 den fazla yapıp sürekli indirmeye yönelirsek. kişilerede bellli ücret karşılıgna indirtiriz. Cok güzel olur. ben araştırmaya koyuluyorum.

Uygulamanın küçüğü büyüğü olmazki her uygulama java dilinde yazılır bu yüzden javanın öğrenilmesi şart

esokmen

esokmen

Üye
Stock hariç hepsi diyebiliriz :D:D

scope_123

Üye
Aynen uygulama yapmak kolay olur mu hiç

goodhead64

Üye
Haklısınız. Orta düzeyde java bilmek şart. Ozaman öğrenmeye koyulmalımıyım sizce *

scope_123

Üye
Çıkaracağımız olan cm11 değil cm10 tabanlı rom çıkacak cm11 hata bildirimleriyle ilerletmeye çalışıyoruz romu.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Fikrin güzel ama bu işleri öğrenmek çok uzun zaman alır neden diye sorarsan bildiğim kadarıyla android uygulamaları ve oyunları java dilinde yazılıyor ve bu dili öğrenmek o kadar zor ki java dilinin eğitimi konusunda yapılmış kafam kalınlığında kitaplar var kitaplardanda ne kadar öğrenilir orasıda tartışılır

Hata bildiriminde bunuda ekledim
Aynen @sir mordred usta java ve ubuntu isletim sistemini iyi bilmek gerekiyor hic kolay bir is degil yapacagin terminale yazilacak komutlari bilmek gerekiyor arco bence bu idin piri
cm 11 iyidirr iyii
Kesinlikle

gss_adnan

gss_adnan

Üye
ARKADASLAR SACMALAMAYA BASLAMISIZ SANIRIM BURDA ROM HAKKINDA BİSEYLER BAKIYORUM SİZ JAVA OYUNDAN BAHSEDİYOSUNUZ KİMSENİN ZAMANINI HARCAMAYIN.VARSA OYLE BİR DÜŞÜNCENİZ BASKA BİR KONU ACIP KONUSUN.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
ARKADASLAR SACMALAMAYA BASLAMISIZ SANIRIM BURDA ROM HAKKINDA BİSEYLER BAKIYORUM SİZ JAVA OYUNDAN BAHSEDİYOSUNUZ KİMSENİN ZAMANINI HARCAMAYIN.VARSA OYLE BİR DÜŞÜNCENİZ BASKA BİR KONU ACIP KONUSUN.
peki senin bu konuya nasıl bir katkın olucak

sir mordred

sir mordred

Üye

istediğimiz konuya istediğimiz şeyi yazarız bu seni bağlamaz ve ayrıcada insanların klavyesine gem vuramazsın(insanlar istedikleri şeyleri yazarlar sen karışamazsın)

gss_adnan

gss_adnan

Üye
bağlamaz diyee bisey yok bn bu konu için bakıyorum örnegin sizin javalarınızı okumak zorunda değilim.
peki senin bu konuya nasıl bir katkın olucak
katkımın ne alacağı bni bağlar sonucta her zaman katkı olcak diye bisey yok biseyler öğrenmekte var konu ayrı yorumlar ayrı nu sefer aklımdaki sorunun cevabını bulmam için tüm ilgisi olmayan konuları okumak zorunda kalıyorum

Son düzenleme:

goodhead64

Üye
bağlamaz diyee bisey yok bn bu konu için bakıyorum örnegin sizin javalarınızı okumak zorunda değilim.
katkımın ne alacağı bni bağlar sonucta her zaman katkı olcak diye bisey yok biseyler öğrenmekte var konu ayrı yorumlar ayrı nu sefer aklımdaki sorunun cevabını bulmam için tüm ilgisi olmayan konuları okumak zorunda kalıyorum
Kimseye oku veya okuma demiyoruz isteyen okur istemyen okumaz. İlla ortama bi baş kaldıran olucak. Merak etme baş kaldıranlar teker teker akıllanacak cCc Teşekkürler.

hasaneness

hasaneness

Üye
Kendi konunu ac o zaman rahatsizsan.

hasaneness

hasaneness

Üye
Son düzenleme:
gss_adnan

gss_adnan

Üye
sen bni tanımadan ne atıp tutuyosun ?

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
sir mordred

sir mordred

Üye

Bazı şeyleri okuyup öğrenmek(burda yazılan java dili ve oyun derleme gibi) bilgilerine bilgi katar bunun nesi yanlış bana söylermisin pardon tabi üşengeç isen orası ayrı

gss_adnan

gss_adnan

Üye
bn sana yanlış seyler yazdın demiyorum ki anlamıyosun anlattığın seylerın hangı romu tercih edersiniz konusuyla alakası ne ?

goodhead64

Üye
Çıkıntılık yapma kardeşim herkese salça olacağına sende muhabbete ayak uydur. Akşam akşam tövbe tövbe

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve hasaneness
gss_adnan

gss_adnan

Üye
konuyu dagıtmaktan baska bisey yapmıyonuz neyse ne söylesem az okuyanlarda k.bakmasn
IYI FORUMLAR

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Seni ilgilendiren konulara bakabilirsin yada konu acabilirsin

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

Üst Alt